Jump to content

Bug Tag de la clan

Shockwave ToV

Recommended Posts

Nick: Shockwave
Level: 49
Bug: Bug tag de la clan
Descriere: Mereu cand se da restart la server sau cand intru pe server imi apare ceea ce vedeti in poze,de la level 1 etc. A mai fost si in trecut acest bug si cica sa reparat,se pare ca inca mai este aces bug. Multumesc anticipat.
Dovezi: Click Aici

Cand se cer 70 de euro pentru o masina eu cel putin ma astept la ceva stabil si fara buguri. E greu sa scri o linie de cod cum trebuie? Nu cred...

Aici ai totala dreptate, ar trebui sa vada asta cei care 'doneaza'.

Voi nu ati inteles. El a înţeles că trebuie să se logheze fără clan, dar când se dă restart la server, te loghează cu tot cu clan, si implicit te dă la level 1. Asta e ideea.

@@M4Ms Este bug,a mai fost si in trecut si a zis ca sa rezolvat,dar vad ca nu. Cand am intrat si sa dat RR la server,aveam level 1 si am dat /report,si cand mi-a raspuns un admin mi-a zis sa postez pe forum ca este un bug. ;)

Trebuie doar dat un relog cu numele normal. Mare lucru...
Nu inteleg de ce vreti neaparat sa fie rezolvat ceva care poate fi "rezolvat" chiar de voi.

Shock.Te rog sa faci tu un sistem macar asemanator de clanuri.Dar facut de tine,nu de pe net si sa vedem daca e stabil.Sau daca reusesti macar.Crezi ca Mastertrap e magician?

Incearca pe cat de mult sa daca din acest server cel mai bun server romanesc si enumerat printre primele din Europa,ceea ce si este. Esti asa de nemultumit de un amarat de bug,cand poti apasa trei taste [t,/,q] si se rezolva...

Daca nu se poate,n use poate.De ce ar sta sa munceasca ca sa repare ceva care nu prea incuca,cand cu acel timp poate face un update mult mai bun.

Of of of... ce este asa greu de inteles? Haideti s-o luam pas cu pas:

1. Cand intri pe SA:MP, in casuta de sus (de deasupra listei cu servere), iti scrii numele tau, fara clan. Ex: Shockwave.

2. Cand intri pe B-Zone, scriptul detecteaza automat ca faci parte dintr-un clan si iti schimba numele (ceva asemanator cu comanda /changename), punand in fata (sau in spate) tagul clanului si, de asemenea, iti da acces la privilegiile unui membru de clan (/c, /clanresign, /clanmembers etc).

3. Cand se da restart, tu ramai cu numele complet, cu tot cu tagul clanului (gen [CLAN]Shockwave), deoarece contul tau este inregistrat in baza de date cu numele "Shockwave" (simplu), scriptul detecteaza ca fiind un cont NOU.

4. Acest lucru se nu poate "repara" din script. In primul rand, ar trebui "clonate" toate conturile membriilor care fac parte din clan, adica un cont Shockwave si un cont [CLAN]Shockwave, ambele cu aceiasi bani, case, bizuri, masini, factiune etc ceea ce este imposibil pentru 2 conturi sa aiba aceleasi ID-uri de masini,case etc + ca la factiuni ai aparea de 2 ori + MULTE alte probleme, iar cand iesi din clan, sa se stearga contul, la fiecare actiune (bani primiti etc) sa-ti inregistreze pe ambele conturi etc. Atata bataie de cap pentru ce?

5. Poti sa faci cum face toata lumea, sa dai /q si dupa Connect din nou.

BONUS: Ai un astfel de level si inca nu sti cum merg lucrurile pe SA:MP?

2. Sa rezolvat problema.

3. Esti nab :)

, In primul rand, invata sa scrii si dupa fa pe altii "nabi".

BONUS ROUND:

@@M4Ms Este bug,a mai fost si in trecut si a zis ca sa rezolvat,dar vad ca nu. Cand am intrat si sa dat RR la server,aveam level 1 si am dat /report,si cand mi-a raspuns un admin mi-a zis sa postez pe forum ca este un bug. ;)

Nick: Shockwave

Level: 49

Bug: Bug tag de la clan

Descriere: Mereu cand se da restart la server sau cand intru pe server imi apare ceea ce vedeti in poze,de la level 1 etc. A mai fost si in trecut acest bug si cica sa reparat,se pare ca inca mai este aces bug. Multumesc anticipat.

Dovezi: Click Aici

P.S.: Corect, se scrie "s-a rezolvat / reparat".

EDIT: @M4Ms, una e sa "manance" o cratima o singura data, alta e s-o faca de 4 ori... la rand...

@ Ma copile,vezi-ti de copilaria ta si de jucariile tale si lasa-ma pe mine,nu esti tu in postura in care sa ma corectezi pe mine ;) Nu ai ce face si ai vazut ca am scris eu "sa" in loc de "s-a" , vezi-ti ma de treaba ta ! Topic closed va rog,prea multi care-si dau cu parerea

Mare lucru.... puteai sa dai [/q] si era problema rezolvata, nu e un BUG asa mare, e ceva normal la orice server si nu se poate rezolva aceasta chestie...PS: Apropo pentru cei care se murdaresc pe la gura cu limba romana, MAI GRESESTE SI OMU..poate nu toti stiu sa scrie corect sau poate greseste fara sa isi dea seama, ce e atata tamtam pentru niste greseli mici gramaticale ? nu este un test de scriere aici sau altceva... este un GAME nu Real Life totusi... traiti toti intr-un GAME...

Din cate stiu eu acest topic NU este pentru '' discutii intre membri '', a fost o nelamurire a unui player, este topic pentru cei care au probleme/nelamuriri nu sa discutati voi fel si fel de tampenii aici. Daca il puteati ajuta o faceati cu frumosu' nu sa ajungeti sa va ''certati'' in topic-ul asta, din cate stiti nu intrati numai voi (cei de pe RPG1), intra si altii aici si cand vad ceea ce tastati voi ce parere isi fac? De la problema ati ajuns la gramatica unora, succes!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.