Jump to content

Interviu #14 - Nicolas - RPG2 Administrator


sRn
 Share

Recommended Posts

Vă dezvăluim câteva detalii despre Nicolas, administratorul serverului secundar.

 


 

Salut. Îţi mulţumesc că mi-ai acceptat cererea. Pentru început spune-ne cum te numeşti, câţi ani ai, de unde eşti şi ce îţi place să faci în timpul liber.

 

Salut sRn, salut B-zone! Ma numesc Nicu, am 18 ani si sunt din Galati. In timpul liber imi place sa petrec si sa ma distrez cu prietenii. Imi place sa fac mult sport si sa socializez, facandu-mi prieteni noi la orice pas.

 

Ţinând cont că eşti Administrator, o funcţie căreia trebuie să-i acorzi o importanţă sporită, dar şi o bună parte din timpul liber, cum îţi împarţi acest timp între rezolvarea problemelor din viaţa reală, dedicarea pentru această funcţie, dar gestionarea timpului liber?

 

La inceput a fost greu sa-mi organizez un program care sa-mi permita sa fac tot ce imi doream. Acum pot spune ca un program bine organizat, imi ofera sansa sa am timp pentru orice. Multi acum s-ar gandi ca sunt un nolifer si stau numai in casa, dar mereu am timp sa ies afara, la orice ora din zi. Este adevarat ca pentru server mi-am sacrificat ore bune din timpul liber, am renuntat la o iesire in oras sau altele, dar pana la urma o responsabilitate vine cu niste sacrificii dupa ea.

 

Care au fost împrejurările care au făcut ca tu să afli despre această comunitate şi ce te-a atras încă de la început la aceasta?

 

Era o zi calduroasa de vara, eram intr-o conferinta pe skype cu cativa prieteni si o colega. Plictisiti fiind am inceput sa caut jocuri in care sa ne distram.
Colega mea mi-a spus de SAMP si de acest server. Am intrat si faptul ca aveam sansa sa ma distrez cu prietenii mei m-a facut sa raman.

 

Înainte de a te apuca de serverul secundar, ai avut un trecut pe cel principal. Acesta a cuprins unele facţiuni, în care probabil că ai avut nişte funcţii importante. Care au fost facţiunile în care te-ai simţit cel mai bine şi motivul pentru care acestea ţi-au dat satisfacţie? Dar funcţiile exercitate în acestea?

 

Serverul principal mi-a oferit sansa sa invat ce inseamna sa ai o functie inalta intr-o factiune. Am fost in multe factiuni, dar cea care mi-a ramas in suflet si pe care nu o sa o uit niciodata este Los Santos Police Departament.

In acea factiune am legat prietenii care rezista si acum si fiecare zi acolo timp de 10 luni au fost o distractie continua. Functia pe care am exercitat-o acolo a fost de Captain - rank 5.

 

Ce te-a atras la server-ul secundar, încât să fii nevoit să renunţi la cel principal?

 

Trecerea mea pe serverul secundar, nu a fost una de moment. La inceput eu m-am lasat de tot de SAMP. Intre timp un prieten bun fusese promovat la functia de Administrator pe RPG2 si am zis sa intru putin sa vad cum este. M-am gasit cu cativa prieteni de pe RPG1 si am continuat sa joc.

 

Sunt sigur că ai prestat o muncă extraordinară, ţinând cont că ai fost promovat în funcţia de Administrator. Ne poţi da câteva detalii despre ce făceai înainte de a fi promovat în această funcţie primordială?

 

Nu pot spune ca a fost o munca extraordinara, a fost o munca pe care trebuia sa o fac pentru ca asa imi cerea functia si pe care o faceam cu drag. Cand ai o functie, nu conteaza intodeauna cantitatea muncii, ci si calitatea. Eu mereu am zis ca mai bine mai putin si bun decat mult si prost. Nu mi-a placut munca facuta cu sila si mereu mi-am asumat ce am facut si am facut-o cu seriozitate.

 

Care a fost prima ta reacţie atunci când ai realizat, de fapt, în ce postură ai fost pus, odată cu această promovare?

 

Am fost foarte fericit si in acelasi timp am simtit ca am atins apogeul carierei mele pe acest server. A fost si putina teama stiind ca orice decizie a mea poate influenta serverul si de mine depinde buna functionare a unui server cu 400 de playeri.

 

După ce ai trecut de acest sentiment entuziast, ai început să implementezi acestui server filosofia ta, care probabil că este compusă din vaste idei, pe care tu le-ai aplicat ulterior. Ne poţi enumera câteva idei din viziunea ta asupra dezvoltării acestui server?

 

Unele idei ale mele au fost implementate dinainte sa fiu Administrator. Eu si cu TheEmperor mereu am colaborat si am muncit pentru server impreuna. Singura mea schimbare radicala a fost aceea de a da afara din Staff adminii care nu isi meritau functia. Dezvoltarea de viitor tine de Staff si de seriozitatea sa, cat si de munca pe care o depune. O idee ce cred ca ar aduce mai multi playeri pe server este aceea de a diversifica jocul prin eventuri, joburi noi, in general update-uri facute la gamemod.

 

Peste un an te mai vezi la cârma acestui server? Dacă da, care sunt modificările pe care tu doreşti să le implementezi pe termen lung?

 

Ma vad la conducerea acestui server si peste un an si peste doi. Sper sa tin functia cat mai mult posibil. Cat despre planurile mele pe termen lung ce tin de acest server, pot spune doar ca tot ce voi face o sa fac pentru distractia jucatorilor.

 

Lăsând la o parte secţiunea de care tu eşti responsabil, şi anume administrarea server-ului, cât crezi că va evolua comunitatea, să spunem, în doi ani? Şi aici mă refer pe plan de scripting şi design, atât pe server, cât şi pe forum.

 

Aceasta comunitate este intr-o vizibila dezvoltare. Parerea mea este ca B-zone va fi o comunitate infloritoare si foarte cautata.

 

Postura în care te afli te face un om ale cărui sfaturi ar trebui ascultate de toţi. Am fi încântaţi dacă ne-ai da câteva sfaturi legate de joc.

 

Mereu le zic adminilor mei sa fie mai lasatori pentru ca totusi este un joc. Un sfat pe care eu l-am urmat si m-a ajutat enorm, este acela de a nu te lauda cu munca cu care o faci.
Distrati-va cat mai mult si nu mai purtati atata ura. Sunt satul de certuri, de reclamatii si de ura unora. Jocul este facut sa ne distram nu sa ne facem dusmani.

 

 


 

Acesta a fost interviul alături de Nicolas. Aşteptăm părerile dumneavoastră.

 

Link to comment
Share on other sites

Ţinând cont că pentru mine server-ul RPG 2 reprezenta o enigmă, neştiind foarte multe despre acel server, îmi place iniţiativa de a-i lua un interviu administratorului acestuia, pentru a afla mai multe şi despre cum se desfăşoară activitatea pe acolo. Mă bucur c-am aflat câte ceva şi despre Nicolas.

Link to comment
Share on other sites

Sunt sigur că ai muncit foarte mult pentru funcția respectivă, îmi aduc aminte cât ai muncit atunci când au fost probleme cu clanurile și s-au adăugat bani din bug, cât mai verificai tu la log-uri :)).

 

Oricum, un interviu de nota 10, felicitările mele sRn!

Link to comment
Share on other sites

Frumos,insfarsit v-ati gandit si la RPG2.

Dar astea de unde-s? De pe FUN?

http://forum.b-zone.ro/topic/134355-interviu-regenesis-ex-rpg2-administrator/

http://forum.b-zone.ro/topic/145873-interviu-sawyer-rpg2-administrator/

http://forum.b-zone.ro/topic/185004-interviu-theemperor-rpg2-administrator/

 

LE: RPG e mai vechi ca si RPG2, nu ti se pare normal ca exista mai multe persoane ce au detinut functii pe primul?

Edited by Royce
Link to comment
Share on other sites

@@Royce, Uitate la diferenta de timp dintre ele si la cate sunt de pe rpg2 si cate de pe rpg1 ;)

 

Scuzati-ma pentru dublu post.

 


 

sRn: Ai PM pentru asta, data viitoare voi cere sancţionarea ta cu warn-up.

Edited by sRn
avertizare
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.