Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Interviu #16 - DeviL - Ex RPG TTC & GSB Leader


sRn
 Share

Recommended Posts

Vă prezint câteva detalii despre fostul membru al comunităţii, DeviL.

 


 

Salut, DeviL. Am hotărât să intervievez şi un fost membru al acestei comunităţi, care însă nu a fost admin, dar cu toate acestea, şi-a pus amprenta pe buna desfăşurare a server-ului de SA:MP, în special. Îţi mulţumesc că ai decis să accepţi aceast interviu şi sper să ne dai cât mai multe detalii atât despre viaţa reală, cât şi despre cea virtuală. Să începem cu viaţa ta, ce detalii ne poţi da despre aceasta?
În primul rând vreau să spun că sunt surprins că te-ai gândit şi la o persoană care n-a făcut parte din Staff, şi când mă refer la Staff, mă refer în special la funcţia de Admin. Mulţi mă cunosc de pe Facebook, dar o să spun şi aici câteva detalii. Mă numesc Alexandru, am 20 de ani, locuiesc în oraşul Giurgiu şi sunt student la Facultatea de Îmbunătăţiri Funciare şi Ingineria Mediului, dar şi Administrator la propria mea firmă de reciclare. Am încercat să intru şi la Academia de Poliţie, însă n-am putut din cauză că am avut nişte probleme de sănătate de ultim moment.
Se pare că nu ai pierdut timpul aiurea şi ţin să te felicit pentru asta. Odată cu aflarea detaliilor personale, doresc să trecem mai departe, şi anume la cariera virtuală. Nici aici performanţele nu sunt depărtate faţă de cele din viaţa reală, dar până la aflarea detaliilor despre cum ţi-ai dezovltat această carieră, trebuie să aflăm ce anume te-a convins să rămâi aici şi până la urmă, cum aflat despre această comunitate. Care au fost fericitele împrejurări care s-au aliniat pentru ca tu să afli despre aceasta şi totodată să rămâi aici?
Dinainte să mă apuc de B-Zone aveam o vastă experienţă în spate pe serverele de SA:MP. Chiar am şi administrat un server destul de măricel, însă mai multe probleme au făcut ca eu să mă las definitiv de SA:MP. După şase luni de pauză, am decis să caut un server serios, aşa că am dat un mass şi am primit câteva mesaje, printre care se număra şi această comunitate. Totul a mersi de la sine apoi, mi-am făcut cont şi am decis să rămân aici, deoarece mi-a plăcut ce am găsit.
De-a lungul carierei tale pe B-Zone, ai ocupat multe funcţii prin care ţi-ai pus amprenta pe buna desfăşurare atât a server-ului de SA:MP, cât şi a forum-ului. Cu toţii ştiu că ai fost de nu mai puţin de şaşe ori sublider al facţiunii Tow Truck Company, dar şi lider a acesteia, că ai ocupat funcţia de lider a mafiei Barzini, dar şi că ai avut ocazia de a ocupa de două ori funcţia de Helper. Aceste trei funcţii, poate cele mai importante din cariera ta pe B-Zone, vor fi dezbătute în cele ce urmează, însă nu toată lumea ştie că ai mai fost şi Moderator Sport, de unde şi amprenta pusă asupra forum-ului, iar pe server-ul de SA:MP ai mai ocupat alte funcţii frumoase, precum sublider News Reporter, Vicario Paterno, dar şi Primar. Înainte de a trece să discutăm mai amplu despre primele trei funcţii, dorim să aflăm şi câteva detalii despre cele din urmă.
Dacă spui că vom dezbate mai încolo ce s-a întâmplat cu primele funcţii, voi discuta mai mult despre celelalte. Dintre cele de care nu ştie toată lumea, cea mai importantă pentru mine a fost cea de Moderator Sport. În cele aproximativ şase luni (nu mai ţin minte exact), am revoluţionat acea secţiune aflată în paragină, toată munca fiind ştearsă cu buretele după acea problemă gravă de care a suferit forum-ul, dându-se rollback câteva luni bune. Şi celelalte două funcţii, cele de Network Producer (Sublider News Reporter) şi Vicario Paterno (Rank 5) au fost nişte funcţii frumoase, punându-mi şi aici amprenta, într-o măsură ceva mai mică, însă, deoarece nu am avut destul timp la dispoziţie, în special în N.R., pentru că omul care m-a adus, şi anume UnknownX, a decis să lase liderul şi am decis şi eu să părăsesc facţiunea, din solidaritate faţă de el. Iar perioada din Paterno nu doresc s-o comentez, pentru că nu vreau să vorbesc de rău pe nimeni, însă şi acolo am realizat lucruri destul de măreţe.
Acum c-am aflat mici detalii despre funcţiile mai puţin ştiute, o să începem să discutăm şi despre cele mai importante, cunoscute de toţi. Vom începe cu Tow Truck Company. Ce ne poţi spune despre întreaga perioadă petrecută acolo?
Mi-ar trebui câteva pagini ca să descriu toată perioada petrecută acolo. Pot spune că este facţiunea pe care mi-am pus cel mai mult amprenta, deoarece am petrecut peste doi ani de zile acolo. Cei care ştiu cu adevărat ce-am făcut acolo, pot confirma că am realizat ceva ce puţini au putut, însă au fost unele persoane care au stricat toată această muncă, aruncând-o pur şi simplu la coş, persoanele care au urmat după aceea muncind poate prea mult reparând ceea ce a fost stricat. Cea mai frumoasă perioadă, fiind şi cea mai longevivă, a fost alături de [F4L]balon, alături de care am pus bazele acesteia. Apoi el s-a supărat pe mine, nici acum nu cunosc adevăratul motiv şi n-a mai dorit să mă bage în seamă. Sper să vadă acest interviu şi odată cu avansarea în vârstă să fi căpătat înţelepciunea necesară pentru a-mi explica de ce s-a supărat pe mine, după ce l-am ajutat timp de un an de zile să ducă facţiunea pe cele mai înalte culmi.
În Barzini ai petrecut o perioadă mult mai mică, însă la fel de intensă. Ce ne poţi spune despre aceasta?
A fost o perioadă foarte frumoasă şi aici. Am reuşit să cucerim tot oraşul, însă am făcut şi ceva mult mai important decât asta, am creat un grup din care trei membri importanţi au şi reuşit să fie promovaţi mai apoi în funcţia de lider. În toată această perioadă am dorit să fim o mafie corectă, care să-şi exercite acţiunile cât mai cinstit, fără tertipuri mişeliceşti, cum s-a tot întâmplat cu alte mafii. Tot ce-am dorit a fost să fim fair-play, indiferent dacă pierdeam sau câştigam şi am reuşit.
Nu ai avut ocazia să ocupi funcţia de admin până acum, însă ai fost helper de două ori. Cum de nu ai avut această oportunitate, şi anume de a exercita această funcţie râvnită de mulţi, cea de admin? Probabil că urma să fii şi admin, dacă nu te lăsai atunci când ţi s-a dat ocazia să te remarci ca helper. Ce s-a întâmplat cu adevărat?
Se pare că am tot fost lovit de fel şi fel de probleme şi am fost nevoit să mă las de câteva ori. Tot ce pot spune este că mi-a părut rău de fiecare dată şi ştiu că puteam ajunge să ocup funcţii mult mai mari, dar mă mulţumesc cu cele ocupate în viaţa reală.
Opinia generală este că ai lăsat prea uşor anumite funcţii, mulţi spunând că ţi-ai bătut joc de ele. Ţinând cont că peste tot ai făcut treabă, sunt sigur că nu ţi-ai bătut joc de nimic, ci ai fost nevoit să renunţi la unele dintre ele. Care este varianta ta?
Da, după cum am spus mai sus, am fost NEVOIT, nu mi-am bătut joc de nimic. Sunt recunoscător că s-a apreciat de fiecare dată ce-am făcut şi mi s-au mai acordat şi alte şanse. Consider că mi s-au acordat aceste şanse pentru că se ştia că voi face treabă ori de câte ori mi s-ar fi acordate aceste şanse. Şi aşa a şi fost, n-am stat nicăieri degeaba. Cât despre cei care mă ponegresc pe unde apucă, îi sfătuiesc să se documenteze mai bine şi să nu mai arunce cu cuvinte fără rost, necunoscând adevărul.
Care este diferenţa dintre server-ul de pe vremea când ai hotărât să îţi construieşti o carieră aici şi cel de astăzi? Şi dacă ne poţi spune o părere despre schimbările care au avut loc recent, de când te-ai lăsat tu şi până în momentul de faţă, dacă ai mai urmărit aceste schimbări din "umbră".
Diferenţele sunt prea mari pentru a le putea expune într-un interviu. Cert este că aceste schimbări se tot fac în bine şi asta este îmbucurător pentru toţi membrii acestei comunităţi. Este adevărat că mai urmăresc ce se întâmplă şi văd că se tot fac update-uri, care mai de care mai benefice. Tot respectul pentru cei care doresc binele acestui server.
Ultima dată când te-ai retras, ai spus că o faci definitiv. Te-ai retras definitiv sau mai ai de gând să te reapuci într-un viitor apropiat?
Este o vorbă: "Niciodată să nu spui niciodată", însă consider că istoria lui DeviL a cam apus şi aşa va rămâne pentru totdeauna. Cel puţin aşa gândesc acum.
Îţi mulţumesc încă odată că mi-ai acceptat invitaţie şi îţi urez succes în viaţa reală.

Acesta a fost interviul alături de DeviL. Aşteptăm părerile dumneavoastră.
Link to comment
Share on other sites

  • BIS aka OldNab changed the title to Interviu #16 - DeviL - Ex RPG TTC & GSB Leader
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.