Jump to content

News Reporters - Cereri pachete de anunţuri / Bundle of announcements requests [Service: ON]

BoDoSeLLL
 Share

Recommended Posts

Nume: AllenMinyo

-- Level: 48

-- RPG Bar sau poza cu [/stats]: AllenMinyo.png

-- Facţiunea din care faci parte: 69 Pier Mobs

-- Pachetul dorit (numărul): 4

-- Numărul de telefon (dacă este cazul): 440-1774

-- Anunţul: Vongola Decimo Family recruteaza noi membrii ce doresc sa se alature unui clan neoficial cu scopul de a forma o familie ce va detine o putere mare in viitor. Check Forum !

-- Doresc ca anunturile să fie date când sunt online sau offline: Online si Offline,nu conteaza, doar sa fie dat intre orele 12:00 Dimineata si 23:00 Seara.

-- Am citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului: Desigur

-- Alte precizări: Daca se poate as dori ca anuntul sa nu fie schimbat, multumesc foarte mult.

Edited by Decimo AllenMinyo

@, de pachetul tau se va ocupa reporterul Minghi (Pachet 1).

Anunt: " Ezio se ofera mecanic personal. Pentru mai multe detalii, [/call 568-7044]. "

@@Decimo AllenMinyo, pachet anulat. Numarul de caractere pentru anuntul tau este prea mare. Avand in vedere ca nu vrei sa ne implicam in corectarea anuntului tau, te-as ruga sa te gandesti si la numarul de caractere data urmatoare.

Poti reveni cu o cerere, reformuland anuntul.

*Daca aveti intrebari sau nelamuriri legate de noua forma a anunturilor, ma contactati pe mine, nu pe reporteri, fiindca ei nu au voie sa schimbe nicio virgula fara acordul meu.

*Tarifele sunt afisate pe prima pagina a acestui topic.

*Daca sesizati ca un anunt din pachet este dat in intervalul orar 02:00-09:00, va rog sa ma contactati prin PM si sa-mi dati dovada.

• -- Nume: [uS]zeEk.

-- Level: 125+

-- RPG Bar sau poza cu [/stats]: zeEk..png

-- Facţiunea din care faci parte: Tow Truck Company

-- Pachetul dorit (numărul): 4 (patru)

-- Numărul de telefon (dacă este cazul): Nu este nevoie.

-- Anunţul: "Cunosti bine harta si masinile? Eventul "SoothSayer" te premiaza. Detalii pe forum, sectiunea "events"!"

-- Doresc ca anunturile să fie date când sunt online sau offline: Atat online cat si offline.

-- Am citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului: Bineinteles.

-- Alte precizări: Mi-a placut activitatea lui Under.Flo. si ar fi perfect daca s-ar ocupa tot el in continuare, multumesc pentru intelegere.

Nume: AllenMinyo

-- Level: 48

-- RPG Bar sau poza cu [/stats]: AllenMinyo.png

-- Facţiunea din care faci parte: 69 Pier Mobs

-- Numărul de telefon (dacă este cazul): 440-1774

-- Anunţul: Vongola Decimo Family recruteaza noi membrii ce doresc sa se alature unui clan neoficial serios.

-- Doresc ca anunturile să fie date când sunt online sau offline: Online si Offline,nu conteaza, doar sa fie dat intre orele 12:00 Dimineata si 23:00 Seara.

-- Am citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului: Desigur

-- Alte precizări: Nope.

@@South zeEk, de pachetul tau se va ocupa reporterul Under.Flo (Pachet 4).

Anunt: " Cunosti bine harta si masinile? Eventul "SoothSayer" te premiaza. Detalii pe forum, sectiunea "Events"! "

@@Decimo AllenMinyo, de pachetul tau se va ocupa reporterul [Deea]Shakira. (Pachet 4).

Anunt: " Vongola Decimo Family recruteaza noi membri ce doresc sa se alature unui clan neoficial serios. "

*Daca aveti intrebari sau nelamuriri legate de noua forma a anunturilor, ma contactati pe mine, nu pe reporteri, fiindca ei nu au voie sa schimbe nicio virgula fara acordul meu.

*Daca sesizati ca un anunt din pachet este dat in intervalul orar 02:00-09:00, va rog sa ma contactati prin PM si sa-mi dati dovada.

Nume:Norbert14

-- Level:53

-- RPG Bar sau poza cu [/stats]: Norbert14.png

-- Facţiunea din care faci parte:Avispa Rifa

-- Pachetul dorit (numărul):4

-- Numărul de telefon (dacă este cazul): Nu este cazul

-- Anunţul: Avispa Rifa recruteaza playeri activi si seriosi level 10+ cu rank 3+ intr-o factiune anterioara. Un nou inceput!

-- Doresc ca anunturile să fie date când sunt online sau offline: Nu conteaza

-- Am citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului:Desigur

-- Alte precizări:Multumesc pentru atentia acordata!

@@Norbert14, de pachetul tau se va ocupa reporterul ReeD200022 (Pachet 4).

Anunt: " Avispa Rifa recruteaza jucatori activi si seriosi cu minim nivel 10 si rank 3 intr-o factiune anterioara. Un nou inceput! "

-- Nume: Capitanu

-- Level: 25

-- RPG Bar sau poza cu [/stats]: Capitanu.png

-- Facţiunea din care faci parte: Paramedics

-- Pachetul dorit (numărul): pPachetul numarul 4

-- Numărul de telefon (dacă este cazul):

-- Anunţul: Factiunea Paramedics ofera viata tuturor jucatorilor de pe server. Daca ai nevoie de viata tasteaza comanda /service medic.

-- Doresc ca anunturile să fie date când sunt online sau offline: Nu, dar doresc ca anunturile sa fie date atunci cand pe server sunt 350+ jucatori online.

-- Am citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului: Da.

-- Alte precizări: Multumesc!

Edited by xdrive

@@xdrive, de pachetul tau se va ocupa reporterul [AIM]SnaKs2000 (Pachet 4).

Anunt: " Factiunea Paramedics ofera viata tuturor jucatorilor de pe server. Daca ai nevoie de viata tasteaza comanda [/service medic]."

-- Nume: [GF]Jimby

-- Level: 102

-- RPG Bar sau poza cu [/stats]: http://postimg.org/image/yrn4vhs6l/

-- Facţiunea din care faci parte: Civil

-- Numărul de telefon (dacă este cazul): Nu e cazul

-- Anunţul: Vrei sa te distrezi sau sa bei o bautura pe cinste ? Te invitam la Clubul Alhambra ..

-- Doresc ca anunturile să fie date când sunt online sau offline: Oricand

-- Am citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului: da

-- Alte precizări: Multumesc pentru atentie ...

@@GF Jimby, de pachetul tau se va ocupa reporterul Seba20 (Pachet 4).

Anunt: " Vrei sa te distrezi sau sa servesti o bautura pe cinste? Te invitam la Clubul Alhambra aflat in orasul Los Santos! "

-- Nume: Capitanu

-- Level: 25

-- RPG Bar sau poza cu [/stats]: Capitanu.png

-- Facţiunea din care faci parte: Paramedics

-- Pachetul dorit (numărul): pPachetul numarul 4

-- Anunţul: Factiunea Paramedics ofera viata tuturor jucatorilor de pe server. Daca ai nevoie de viata tasteaza comanda /service medic.

-- Doresc ca anunturile să fie date când sunt online sau offline: Nu, dar doresc ca anunturile sa fie date atunci cand pe server sunt 350+ jucatori online.

-- Am citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului: Da.

-- Alte precizări: As dori ca anuntul sa fie plasat unui jucator activ, vreau ca toate cele 40 de anunturi pentru care am platit sa fie postate. Multumesc!

@@xdrive, de pachetul tau se va ocupa reporterul Force55 (Pachet 4).

Anunt: " Factiunea Paramedics ofera viata tuturor jucatorilor de pe server. Foloseste comanda [/service medic]."

Edited by SQ CREATIVe

-- Nume: Djteolik

-- Level: 50

-- RPG Bar sau poza cu [/stats]: Djteolik.png

-- Facţiunea din care faci parte: H.A

-- Numărul de telefon (dacă este cazul): -

-- Anunţul: Ai dat [/escape], esti in Las Venturas si nu stii un magazin de haine? Atunci fugi repede la ZIP-ul de langa CNN LV. Este aproape gratuit!

-- Am citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului: Da

-- Alte precizări: -

-- Anunţul: Ai dat [/escape], esti in Las Venturas si nu stii un magazin de haine? Atunci fugi repede la ZIP-ul de langa CNN LV. Este aproape gratuit!

-- Am citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului: Da

-- Anunţul: Vrei sa fii la moda? Vrei sa stii noile tendinte de moda? ZIP-ul de langa CNN LV te asteapta cu cele mai mici preturi! Cumpara cu cap!

*3 pachete.

@, de pachetul tau se vor ocupa reporterii: Blurigard007(Pachet 4).

Anunt: " Vrei sa fii la moda? ZIP-ul de langa Cable News Network Las Venturas te asteapta cu cele mai mici preturi! ".

@, de pachetul tau se vor ocupa reporterii: Razvan.M (Pachet 4).

Anunt: "Ai dat [/escape], esti in Las Venturas si nu stii un magazin de haine? Atunci fugi repede la ZIP-ul de langa CNN LV."

@, de pachetul tau se vor ocupa reporterii: Minghi (Pachet 4).

Anunt: "Ai dat [/escape], esti in Las Venturas si nu stii un magazin de haine? Atunci fugi repede la ZIP-ul de langa CNN LV."

Nota suplimentara:

Avand in vedere ca doresti sa achizitionezi 3 pachete, ti-am pus la dispozitie cei 3 reporteri. Numarul maxim de cerere de pachete de anunturi pe saptamana este de 3, prin urmare, nu mai ai dreptul de a cere un alt pachet pana saptamana urmatoare.

Edited by SQ CREATIVe

-- Nume: Aure.

-- Level: 38

-- RPG Bar sau poza cu [/stats]: Aure..png

-- Facţiunea din care faci parte: SFPD

-- Pachetul dorit (numărul): 1

-- Anunţul: "Aure. scoate la vanzare palat de level 9 in Las Venturas! Detalii pe forum la sectiune "Economy" > "Houses"!"

-- Doresc ca anunturile să fie date când sunt online sau offline: Cand sunt online, nici chiar AFK daca se poate.

-- Am citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului: Desigur.

-- Alte precizări: Vreau sa fiu contactat si in game cand o sa fie acceptata cererea.

Edited by Aure

@, de pachetul tau se va ocupa reporterul Zotag (Pachet 4).

Anunt: "Aure. vinde palat de nivel 9 situat in orasul Las Venturas! Detalii pe forum la sectiunea "Economy", respectiv "Houses"! "

-- Nume: ManxXL

-- Level: 89

-- RPG Bar sau poza cu [/stats]: mAnXXL.png

-- Facţiunea din care faci parte: Red Dragon Triad

-- Anunţul: Vecchia Squadra recruteaza playeri activi si seriosi. Detalii pe RPG.

-- Doresc ca anunturile să fie date când sunt online sau offline: Oricand

@, de pachetul tau se va ocupa reporterul CokoShAl (Pachet 4).

Anunt: " Clanul oficial Vecchia Squadra recruteaza jucatori activi si seriosi. Detalii pe "rpg.b-zone.ro/clans"! "

• -- Nume: [uS]zeEk.

-- Level: 125+

-- RPG Bar sau poza cu [/stats]: zeEk..png

-- Facţiunea din care faci parte: Tow Truck Company

-- Pachetul dorit (numărul): 4 (patru)

-- Numărul de telefon (dacă este cazul): Nu este nevoie.

-- Anunţul: "Cunosti bine harta si masinile? Eventul "SoothSayer" te premiaza. Detalii pe forum, sectiunea "events"!"

-- Doresc ca anunturile să fie date când sunt online sau offline: Atat online cat si offline.

-- Am citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului: Bineinteles.

-- Alte precizări: Singura rugaminte pe care o am este aceea sa nu-l sanctionati pe under.flo. pentru neterminarea pachetului. Il inteleg, fiecare avem probleme personale si trebuie sa le rezolvam deoarece viata reala este pe primul loc. Multumesc pentru intelegere si daca se poate, va rog sa-i acordati din nou acest pachet lui under.

Edited by South zeEk

@@South zeEk, de pachetul tau se va ocupa reporterul [Deea]Shakira. (Pachet 4).

Anunt: " Cunosti bine harta si masinile? Eventul "SoothSayer" te premiaza. Detalii pe forum, sectiunea "Events"! "

Nume: yenoH

Level: 48

RPG Bar sau poza cu [/stats]: Yenoh.png

Facţiunea din care faci parte: National Guard

Pachetul dorit (numărul): 4 (patru) x2

Numărul de telefon (dacă este cazul): Nu este cazul.

Anunţul: Ai aflat?! Cu doar 69$ iti poti face plinul la Benzinaria de pe AUTO LS-LV [Montgomery]. Profita de aceasta ocazie!

Doresc ca anunturile să fie date când sunt online sau offline: Nu conteaza.

Am citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului: Da.

Alte precizări: Sa nu fie publicate noaptea. Iar daca este posibil, de pachet sa se ocupe Deea.

@@yenoH, de pachetul tau se va ocupa reporterul SkyLord (Pachet 4).

Anunt: " Cu doar 69$ iti poti face plinul la benzinaria din Montgomery, langa autostrada ce leaga orasele Los Santos si Las Venturas! "

Nume:Norbert14

-- Level:53

-- RPG Bar sau poza cu [/stats]: Norbert14.png

-- Facţiunea din care faci parte:Avispa Rifa

-- Pachetul dorit (numărul):4

-- Numărul de telefon (dacă este cazul): Nu este cazul

-- Anunţul: Avispa Rifa recruteaza playeri activi si seriosi level 10+ cu rank 3+ intr-o factiune anterioara. Un nou inceput!

-- Am citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului:Desigur

-- Alte precizări:Multumesc pentru atentia acordata!

@@Norbert14, de pachetul tau se va ocupa reporterul [uS]Xin (Pachet 4).

Anunt: " Avispa Rifa recruteaza jucatori activi si seriosi cu minim rank 3 intr-o factiune anterioara si nivel 10. Un nou inceput! "

@yenoH, de pachetul tau se va ocupa reporterul Ryakk (Pachet 4).

Anunt: " Cu doar 69$ iti poti face plinul la benzinaria din Montgomery, langa autostrada ce leaga orasele Los Santos si Las Venturas! "

Deoare SkyLord a fost demis, ti-am oferit alt reporter pentru serviciul dorit.

Edited by SQ CREATIVe

• E l e g a n t changed the title to News Reporters - Cereri pachete de anunţuri / Bundle of announcements requests [Service: ON]
  • TLG Valentinos changed the title to News Reporters - Cereri pachete de anunţuri / Bundle of announcements requests [Service: ON]
  • TLG Valentinos locked this topic
  • TLG Valentinos unlocked this topic