Jump to content

News Reporters - Cereri pachete de anunţuri / Bundle of announcements requests [Service: ON]

BoDoSeLLL
 Share

Recommended Posts

- Nume: [uS]Edison

- RPG Bar: Edison.png

- Tipul de pachet dorit: 4

- Anunțuril dorit: [uS]Edison ofera rent cu 1$ la casa cu ID 505 [/findhouse 505] langa CNN LS si celelalte locatii importante.

- Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da

- Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da.

- Alte precizări: Vreau un reporter foarte responsabil si foarte activ.

• - Nume: [uS]Deuce.

• - RPG Bar: Deuce..png

- Anunțuril dorit: [uS]Deuce. vinde Infernus cu aproximativ 2.000 km rulati. Ofertele in bani se pot face atat pe forum cat si in game la numarul de telefon 203-3302.

- Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da.

- Alte precizări: Vreau un reporter activ si in cazul in care schimbati anuntul doresc sa fie precizat ca doresc ofertele in bani.

Edited by South Deuce

• - Nume: [oT]EXTRATERESTRU

• - RPG Bar: EXTRATERESTRU.png

- Anunțuril dorit: [oT]EXTRATERESTRU vinde casa pe Richman, level 18, [/findhouse 499] - 10,000,000$

- Alte precizări:

@, de pachetul tau se va ocupa Zhao.

Anuntul este: "EXTRATERESTRU vinde casa pe Richman, level 18, [/findhouse 499] - 10,000,000$.".

Detalii:

• Aveti 72 de ore la dispozitie ca sa achitati reporterului responsabil pentru pachetul dumneavostra suma stabilita.
  • Va recomand sa luati dumneavoastra legatura cu reporterul care se ocupa de pachet.
  • Durata maxima de publicarea a pachetului este de 7 zile.

• - Nume: [eX]South.
  • - RPG Bar: South..png
  • - Tipul de pachet dorit: 4
  • - Anunțuril dorit: Clanul [eX] - Explicit recruteaza 10 membri detalii pe RPG.B-ZONE.RO!
  • - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da
  • - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da.
  • - Alte precizări: Bafta!

- Anunțuril dorit: [uS]Edison ofera rent cu 1$ la casa cu ID 505 [/findhouse 505] langa CNN LS si celelalte locatii importante.

- Anunțuril dorit: [uS]Edison ofera rent la casa cu ID 505 [/findhouse 505] cu 1$.

@@drE jR, de pachetul tau se va ocupa Zhao.

Anuntul este: "Clanul [eX] - Explicit recruteaza 10 membri, detalii pe RPG.B-ZONE.RO!".

@@South Edison, de pachetul tau se va ocupa Co[bR]a.

Anuntul este: "Edison ofera rent cu 1$ la casa cu ID 505 langa CNN LS si celelalte locatii importante.".

@@South Edison, de pachetul tau se va ocupa fpsMANN.

Anuntul este: "Edison ofera rent la casa cu ID 505 [/findhouse 505] cu 1$.".

Detalii:

• Aveti 72 de ore la dispozitie ca sa achitati reporterului responsabil pentru pachetul dumneavostra suma stabilita.
  • Va recomand sa luati dumneavoastra legatura cu reporterul care se ocupa de pachet.
Edited by sRn

- Nume:Gregoire

- RPG Bar:Gregoire.png

- Tipul de pachet dorit:4

- Anunțul dorit: Iasi Seguaci recruteaza membri ieseni, indiferent de nivel! Daca esti din Iasi aplica pe forum!

- Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină:Da.

- Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul:Da.

@, de pachetul tau se va ocupa [G4M3R].

Anuntul este: "Iasi Seguaci recruteaza membri ieseni, indiferent de nivel! Daca esti din Iasi aplica pe forum!".

Detalii:

- Nume:[HG].Ks_original.

- RPG Bar:.ks_original..png

- Anunțuril dorit:[HG].Ks_original vinde Vila de pe Richman ID 503(level 18,lux,parcare).Situata alaturi de car rent LS.Pret:6.000.000$.Ofertele se fac in JOC.

- Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină:Normal

- Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul:Yeah

- Alte precizări:Dau 20k,doar daca reporterul este MEGA ACTIV.Dati-mi unul pe masura.

Edited by Sport

@, de pachetul tau se va ocupa Zww.

Anuntul este: ".Ks_original vinde vila de pe Richman ID 503. Pret:6.000.000$. Ofertele se fac in joc.".

Detalii:

- Nume: [F4L]LosT8

- RPG Bar: [F4L]LosT8.png

- Anunțuril dorit: Hitman Agency va incurajeaza sa folositi /contract [nume/id] [suma], pentru un joc mai linistit.

- Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da

- Alte precizări: -

- Nume:.SkaR.

- RPG Bar: .SkaR..png

- Tipul de pachet dorit: 10 /news-uri

- Anunțuril dorit: 1,2,3,4 pozitii intime, apeleaza la /service medic sa iti ajutam nevasta sa nasca fara probleme.

- Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da!

- Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: As cam vrea sa ramana in felul asta.

- Alte precizări: Ma sunati daca e nevoie.

Edited by Legend SkaR

- Nume: [uV]Anabella_Goldone

- RPG Bar: Anabella_Goldone.png

- Anunțuril dorit: Clanul Ultras Victory recruteaza persoane serioase care sa aiba level 25+. Aplica si tu acum pe rpg.b-zone.ro

- Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da.

- Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Desigur.

- Alte precizări: As dori ca alex882 sa imi dea pachetul.

- Nume: [uV]Anabella_Goldone

- RPG Bar: Anabella_Goldone.png

- Anunțuril dorit: Clanul Ultras Victory recruteaza persoane serioase care sa aiba level 25+. Aplica si tu acum pe rpg.b-zone.ro

- Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Desigur.

- Alte precizări: Multumesc.

Edited by Victory Craciunita

- Nume: Skipper

- RPG Bar: Skipper.png
-
Anunțuri dorit:
Benzinãria de lângã GSLV vã asteaptã sã vã faceti plinul! [/fill, /fillgascan], combustibil de cea mai bunã calitate! ID 83

-
Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Desigur.
-
Alte precizări: Aş dorii dacă se poate un reporter foarte activ, mulţumesc!

-
Anunțuri dorit: Tombola B-Zone te aşteaptă să îţi încerci norocul! Mai multe detalii găseşti pe forum la secţiunea "Events"!

-
Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Desigur.
-

-
Anunțuri dorit:
Benzinăria lui Skipper de lângă GSLV te asteaptă să îţi faci plinul! [/fill], avem combustibil de calitate! ID 83

-
-

-
Anunțuri dorit:
Vrei să îţi faci plinul la maşină/motor? Hai la benzinăria lui Skipper de lângă GSLV şi da-i [/fill]! ID 83

-
-

- Nume: Mr.Lucky

- RPG Bar: Mr.Lucky.png

- Anunțuril dorit: Vrei sa petreci de sarbatori cu artificii si fumigene? Vino la [/findbiz 126] de langa Trucker si profita de reduceri !

- Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da

- Alte precizări: Bafta !

- Nume:[LF]Gaby1

- RPG Bar:Gaby1.png

- Tipul de pachet dorit:Pachet 2

- Anunțuril dorit:Clanul LaFamilia cauta membrii cu care sa se mandreasca.Daca ai level 20+ si esti serios si activ, aplica acum!

- Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină:Da.

- Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul:Da.

- Alte precizări:Multumesc!

Nick: [uS]Edward_NisaN
-- Level: 83
-- RPG stats bar (cea mică): Edward_Nisan.png
-- Pachetul dorit (tip 1, 2, 3 sau 4): 4
-- Anunţul dorit: Casa cu id 498 aflata in Dillimore ofera rent cu doar 1$ aflanduse aproape de trucker!!
-- Doreşti ca anunţurile să fie date doar când eşti online?: Nu conteaza.
-- Ai citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului?: Da
-- Eşti de acord ca tipul pachetului şi anunţul să fie modificate, dacă este cazul?: Desigur.
-- Alte precizări: Nu.

Nume: PureLife

- RPG Bar: http://imgur.com/l5FB7YW

- Tipul de pachet dorit: Pachet numarul 1

- Anunțuril dorit: O sa il zic cand am nevoie.

- Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: De, am luat la cunostinta.

- Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da, sunt de acord.

- Alte precizări: Pachetul sa se dea si cand nu stun ONLINE.

@@F4L Lost8, de pachetul tau se va ocupa Dariuus3D.

Anuntul este: "Hitmen Agency va incurajeaza sa folositi [/contract nume/id suma], pentru un joc mai linistit.".

@, de pachetul tau se va ocupa BuRn4YoU.

Anuntul este: "1, 2, 3 pozitii intime, apeleaza la [/service medic] sa iti ajutam nevasta sa nasca fara probleme.".

@, de pachetul tau se va ocupa alex882.

Anuntul este: "Clanul Ultras Victory recruteaza persoane serioase care sa aiba level 20+. Aplica si tu acum pe rpg.b-zone.ro.".

@, de pachetul tau se va ocupa MariusR..

Anuntul este: "Clanul Ultras Victory recruteaza persoane serioase care sa aiba level 20+. Aplica si tu acum pe rpg.b-zone.ro.".

@@Skipper, ai facut prea multe cereri, nu avem destui reporteri suficient de pregatiti ca sa putem sa acordam cate 4 pachete per membru. Fa o cerere cu maxim 2 pachete.

@@Paulkent92, de pachetul tau se va ocupa VictorM.

Anuntul este: "Vrei sa petreci de sarbatori cu artificii? Vino la [/findbiz 126] de langa Trucker si profita de reduceri!".

@@Gaby44, de pachetul tau se va ocupa qShurubel.

Anuntul este: "Clanul LaFamilia cauta membri cu care sa se mandreasca. Daca ai level 20+ si esti serios si activ, aplica acum!".

@, ai folosit modelul vechi de cerere. Refa cererea.

@@Purelife, cerere respinsa, pune RPG Bar (cea mica) nu o poza cu /stats, cand faci cererea trebuie sa spui si ce anunt vrei, nu-l spui tu reporterului cand ai chef, si anunturile le dam noi cand se poate, nu cand esti tu on.

Detalii:

Edited by Unknown X

Nume: [uS]Edward_NisaN

- RPG Bar: Edward_Nisan.png

- Anunțuril dorit: Casa cu id 498 aflata in Dillimore ofera rent cu doar 5$ aflanduse aproape de job-ul trucker!

- Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da, sunt de acord.

- Alte precizări: Pachetul sa se dea oricand.

@, de pachetul tau se va ocupa OBGKnoccOut.

Anuntul este: "Casa cu ID 498 aflata in Dillimore ofera rent cu doar 5$ aflandu-se aproape de job-ul trucker!".

Detalii:

Nume: [uS]EviL.Capone

- RPG Bar: EviL.Capone.png

- Anunțuril dorit: Vrei sa stai aproape de oras si de trucker? [/findhouse 499] si [/rentroom]. E doar 0$ si in cea mai luxoasa zona a orasului.

- Alte precizări: Pachetul sa se dea oricand.

• E l e g a n t changed the title to News Reporters - Cereri pachete de anunţuri / Bundle of announcements requests [Service: ON]
  • TLG Valentinos changed the title to News Reporters - Cereri pachete de anunţuri / Bundle of announcements requests [Service: ON]
  • TLG Valentinos locked this topic
  • TLG Valentinos unlocked this topic