Jump to content

News Reporters - Cereri pachete de anunţuri / Bundle of announcements requests [Service: ON]

BoDoSeLLL
 Share

Recommended Posts

- Nume: [uS]Edison

- RPG Bar: Edison.png

- Tipul de pachet dorit: 4

- Anunțuril dorit: [uS]Edison ofera rent cu 1$ la casa cu ID 505 [/findhouse 505] aceasta avand o parcare mare si un interior luxos

- Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 1/2

- Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da

- Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da

- Alte precizări: Doresc un reporter activ.

- Nume: Cr7w0w

- RPG Bar: Cr7w0w.png

- Anunțuril dorit: Cr7w0w a scos la vanzare casa cu ID-ul 34, situata in orasul Las Venturas, ofertele se fac pe forum sau in joc.

- Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0/2

- Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da

- Alte precizări: Doresc sa se ocupe reporterul aLincoMsa, multumesc.

Nume: c0smiNNN[banH]

- RPG Bar: c0smiNNN.png

- Anunțuril dorit: BanHammer recruteaza membrii seriosi, activi, cu experienta si vechime, level minim 35, aplicatiile se fac pe RPG

- Alte precizări: Multumesc

Nume: dwrighT.[banH]

- RPG Bar: Dwright..png

- Tipul de pachet dorit: 2

- Anunțuril dorit: BanHammer recruteaza membrii seriosi, activi, cu level minim 35 iar aplicatiile se fac pe RPG!

- Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da!

- Alte precizări: Multumesc anticipat.

Nume: MaNi.TheSaint[banH]

- RPG Bar: MaNi.TheSaint.png

- Tipul de pachet dorit: 3

- Anunțuril dorit: BanHammer is looking for serious, active, level 35+ members. Check RPG!

- Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da.

- Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da.

- Alte precizări: Merci!

- Nume: QueD_

- RPG Bar: Qued_.png

- Tipul de pachet dorit: 2

- Anunțuril dorit: QueD_ vinde casa cu piscina si terasa pe spate, situata pe Richman, ID 154, oferte in joc si pe forum!

- Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Normal.

- Alte precizări: Nici una.

@@South Edison, Cererea ta a fost ACCEPTATA, de publicarea anunturilor, se va ocupa reporterul bntftw.

Anuntul: [uS]Edison ofera rent cu 1$ la [/findhouse 505], aceasta avand o parcare mare si un interior luxos.

@, Cererea ta a fost ACCEPTATA, de publicarea anunturilor, se va ocupa reporterul Keebler.

Anuntul: Cr7w0w a scos la vanzare casa cu ID-ul 34, situata in orasul LV, ofertele se fac pe forum sau in joc.

Nu iti voi da reporterul cerut, deoarece are o zi in factiune.

@, Cererea ta a fost ACCEPTATA, de publicarea anunturilor, se va ocupa reporterul Botdf.

Anuntul: BanHammer recruteaza membrii seriosi, activi, cu experienta si vechime pe comunitate, level minim 35.

@, Cererea ta a fost RESPINSA, este acelasi anunt cu cel de sus, imi pare rau.

@, Cererea ta a fost RESPINSA, este acelasi anunt cu cel de sus, imi pare rau.

@, Cererea ta a fost ACCEPTATA, de publicarea anunturilor, se va ocupa reporterul Co[bR]a.

Anuntul: QueD_ vinde casa cu piscina si terasa pe spate, situata pe Richman, ID 154. Oferte in joc si pe forum!

Aveti 72 de ore la dispozitie ca sa achitati reporterului responsabil pentru pachetul dumneavostra suma stabilita.

- Va recomand sa luati dumneavoastra legatura cu reporterul care se ocupa de pachet.
- Durata maxima de publicarea a pachetului este de 7 zile.
- Reporterul desemnat sa publice anunturile, are obligatia de a verifica si el anuntul pachetului de care se ocupa.

Nume: Nowerbach

- RPG Bar: Nowerbach.png

- Anunțul dorit: Suburbanul cu id 119 din San Fierro te asteapta cu cele mai la moda haine si accesorii![/findbiz 119]

- Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 2/2

- Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da.

- Alte precizări: As dori sa se ocupe de pachetul meu un reporter mai serios decat cel anterior (i-am platit pachetul apoi si-a dat demisia).

- Nume: adryaN_[VIP]

- RPG Bar: adryaN_.png

- Anunțuril dorit: adryaN_ vinde Vila level 18, iD 157, situata pe Richman. Ofertele se fac in game sau pe forum!

- Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Desigur.

- Alte precizări: Multumesc.

Nume: MaNi.TheSaint[banH]

- RPG Bar: MaNi.TheSaint.png

- Anunțuril dorit: Vrei sa te alaturi unui clan de renume si nu stii pe care sa-l alegi? BanHammer recruteaza. Check rpg!

- Alte precizări: Merci! (Sper ca se pune ca fiind diferit. Iar cel de mai sus, era adresat grupului de playeri straini de pe acest server, deci nu era chiar acelasi lucru, dar in fine..)

Edited by MaNi TheSaint BanH

Nume: DeLLuXe[].

- RPG Bar: DeLLuXe[]..png

- Tipul de pachet dorit:4

- Anunțuril dorit: Vrei sa ai numar de invidiat sau unul mai simplu? Artificii si multe altele? Hai si tu la [/findbiz 15], te asteptam!

- Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină:Da

- Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul:Da

- Alte precizări:Multumesc!

Nume: DeLLuXe[].

- RPG Bar: DeLLuXe[]..png

- Anunțuril dorit: Acum la [/findbiz 15] te asteapta un cadou, vino si tu impreuna cu prietenii tai!

- Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul:Da

@, Cererea ta a fost ACCEPTATA, de publicarea anunturilor, se va ocupa reporterul Gabriel213.

Anuntul: adryaN_ vinde vila de level 18, ID 157, situata pe Richman. Ofertele se fac in game sau pe forum!

@, Cererea ta a fost ACCEPTATA, de publicarea anunturilor, se va ocupa reporterul CoSmInXD.

Anuntul: Vrei sa te alaturi unui clan de renume si nu stii pe care sa-l alegi? [banH] recruteaza. Check RPG.

@@DeLLuXee, Cererile tale au fost RESPINSE, au mai fost facute pachete saptamana aceasta cu aceleasi anunturi, un pachet fiind inca neterminat.

Daca schimbi contul de forum si numele contului in joc, nu inseamna ca poti face aceleasi pachete, am o evidenta unde vad tot. :)

- Nume: PaNNiK

- RPG Bar: PaNNiK.png

- Anunțul dorit: Cea mai ieftina benzinarie din LS iti face plinul cu doar 49$. Foloseste [/findbiz 72].

- Alte precizări: Da-i edit la prima pagina cu modelul ca scrie '' Anunțuril dorit: ''

- Nume: Terrasre

- RPG Bar: Terrasre.png

- Anunțul dorit: Vand casa cu id 401 situata in San Fierro la pretul de 450k

- Alte precizări: Nr de telefon : [/sms 666-9930]

Nume: .Vin.DieseL[ToV]

- RPG Bar: .Vin.DieseL.png

- Anunțuril dorit: Esti incepator, si nu esti ajutat de nimeni ? Fa o cerere de ajutor in sectiunea Economy > Services > .Vin.DieseL - Fundatii pentru incepatori.

- Alte precizări: Multumesc!

Edited by Vin DieseL ToV

- Nume: Skipper

- RPG Bar: Skipper.png
-
Anunțuri dorit:
Benzinãria de lângã GSLV vã asteaptã sã vã faceti plinul! [/fill, /fillgascan], combustibil de cea mai bunã calitate! ID 83

-
Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Desigur.
-
Alte precizări: Aş dorii dacă se poate un reporter foarte activ, mulţumesc!

- Nume: Skipper

- RPG Bar: Skipper.png
-
Anunțuri dorit: Tombola B-Zone te aşteaptă să îţi încerci norocul! Mai multe detalii găseşti pe forum la secţiunea "Events"!

-
Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Desigur.
-
Alte precizări: Aş dorii dacă se poate un reporter foarte activ, mulţumesc!

- Nume: [uS]Edison

- RPG Bar: Edison.png

- Anunțuril dorit: [uS]Edison ofera rent cu 1$ la casa cu ID 505 [/findhouse 505] aflata in apropierea locatiilor importante din Los Santos, mai exact langa CNN LS

- Alte precizări: Doresc un reporter activ.

Name: cowS[nWo]

RPG Bar: cowS.png

Packet: 1

Announcement: Want to spend Valentine's day with [nWo] Empire's drinks? Go to Biz 12, Restaurant 2 LS!

Number of packet for this week: 1/2.

I acknowledge that I have read the rules: Yes.

I acknowledge my packet can be modified by a NR Rank 4+: Yes.

Anything else: I'd like to take this packet.

Edited by cowS nWo

- Nume: [AIM]Tig3R.[CAPITANU]

- RPG Bar: Tig3R.%5BCAPITANU%5D.png

- Anunțuril dorit: AIM recruteaza noi membrii | Aplicatiile vor fi deschise DOUA SAPTAMANI ! [/sMS] / [/CALL] unui membru AIM despre recrutare => RESPINS!

- Alte precizări: Doresc un reporter ACTIV, iar in anunt sa fie continuta si partea cu contactearea membrilor duce la respingere.

@@PaNNiK RPG, Cererea ta a fost ACCEPTATA, de publicarea anunturilor, se va ocupa reporterul alex882.

Anunt: Cea mai ieftina benzinarie din LS iti face plinul cu doar 49$. Foloseste [/findbiz 72].

@@Terrasre, Cererea ta a fost ACCEPTATA, de publicarea anunturilor, se va ocupa reporterul Alex[bOSS].

Anuntul: Terrasre vinde casa cu ID 401 situata in San Fierro la pretul de 450.000$.

@, Cererea ta a fost ACCEPTATA, de publicarea anunturilor, se va ocupa reporterul DarkShad0w.

Anunt: Vrei bani? Fa o cerere de ajutor pe forum: Economy-Services-.Vin.DieseL - Fundatii pentru incepatori.

@@Skipper, Cererile tale au fost RESPINSE, ai 2/2 pe aceasta saptamana.

@@South Edison, Cererea ta a fost ACCEPTATA, de publicarea anunturilor, se va ocupa reporterul Don.

Anunt: [uS]Edison ofera rent cu 1$ la casa cu ID 505, [/findhouse 505]. Casa se afla langa locatii importante.

@, Cererea ta a fost ACCEPTATA, de publicarea anunturilor, se va ocupa reporterul cows.

Anunt: Want to spend Valentine's day with [nWo] Empire's drinks? Go to [/findbiz 12], Restaurant 2 LS!

@, Cererea ta a fost ACCEPTATA, de publicarea anunturilor, se va ocupa reporterul fpsMANN.

Anunt: AIM recruteaza noi membrii. Aplicatiile vor fi deschise DOUA saptamani, [/call] unui AIM-er=>RESPINS.

- Nume: Oxigen

- RPG Bar: Oxigen.png

- Anunțuril dorit: Vrei cel mai smecher numar de telefon de pe server? Doar la [/findbiz 20], mai ieftin ca oriunde!

- Alte precizări: pup

Edited by Oxigen nWo

Nume: Dumnezeu_

- RPG Bar: Dumnezeu_.png

- Anunțuril dorit: La [/findbiz 10] a inceput petrecerea, esti invitat si tu, te asteptam!

Nume: Dumnezeu_

- RPG Bar: Dumnezeu_.png

- Anunțuril dorit: Acum la [/findbiz 10] te asteapta un cadou, vino si tu impreuna cu prietenii tai!

• E l e g a n t changed the title to News Reporters - Cereri pachete de anunţuri / Bundle of announcements requests [Service: ON]
  • TLG Valentinos changed the title to News Reporters - Cereri pachete de anunţuri / Bundle of announcements requests [Service: ON]
  • TLG Valentinos locked this topic
  • TLG Valentinos unlocked this topic