Jump to content

News Reporters - Cereri pachete de anunţuri / Bundle of announcements requests [Service: ON]

BoDoSeLLL
 Share

Recommended Posts

Nume:Ad3LiNN_DoN
-- Level: 31
-- RPG Bar sau poza cu [/stats]: Ad3LiNN_Don.png
-- Facţiunea din care faci parte: 69 Pier Mobs
-- Pachetul dorit (numărul): 4.
-- Numărul de telefon (dacă este cazul): -
-- Anunţul: Evenimentul "Intrece-i pe toti" te asteapta cu premii pentru creativitate, sectiunea "Events".
-- Doresc ca anunturile să fie date când sunt online sau offline: Ambele.
-- Am citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului: Da.
-- Alte precizări: Rog un reporter descurcaret si activ!

-- Nume: Destema[FAM]

-- Level: 51

-- RPG Bar sau poza cu [/stats]: Destema.png

-- Facţiunea din care faci parte: The Tsar Bratva

-- Pachetul dorit (numărul): 4

-- Anunţul: The Tsar Bratva recruteaza jucatori activi si seriosi, minim rank 3 anterior.Aplica acum pe RPG !

-- Doresc ca anunturile să fie date când sunt online sau offline: Ambele, nu conteaza.

-- Am citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului: Desigur.

-- Alte precizări: Multumesc.

@, de pachetul tau se va ocupa reporterul Felson.

Anunt: Evenimentul "Intrece-i pe toti" te asteapta cu premii pentru creativitate, vizitati sectiunea "Events".

@, de pachetul tau se va ocupa reporterul Blurigard.

Anunt: The Tsar Bratva recruteaza jucatori activi si seriosi, minim rank 3 anterior. Aplicatiile se fac pe RPG!

Anunturile nu pot fi modificate fara acordul meu. / The news can't be edited without my permission.

Daca aveti nelamuriri in legatura cu pachetul sau despre noul anunt, nu ezitati sa ma contactati in joc (xZeref) sau pe forum (Zuzi Zeref)

Nume: Mr_SaRtOR_
-- Level: 30
-- RPG Bar sau poza cu [/stats]: Mr_SaRtOR_.png
-- Facţiunea din care faci parte: 69 Pier Mobs
-- Pachetul dorit (numărul): 4.
-- Anunţul: Clanul oficial Cosa Nostra [CN] recruteaza jucatori cu minim level 20. Aplica si tu pe rpg.b-zone.ro !
-- Doresc ca anunturile să fie date când sunt online sau offline: Oricand
-- Am citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului: Da.
-- Alte precizări: Rog un reporter activ sa se ocupe de acest pachet.

@, de pachetul tau se va ocupa reporterul Number5.

Anunt: Clanul oficial Cosa Nostra [CN] recruteaza jucatori cu minim nivel 20. Aplica si tu pe rpg.b-zone.ro!

Anunturile nu pot fi modificate fara acordul meu. / The news can't be edited without my permission.

Daca aveti nelamuriri in legatura cu pachetul sau despre noul anunt, nu ezitati sa ma contactati in joc (xZeref) sau pe forum (Zuzi Zeref)

-- Nume: [F4L]Asqwe

-- Level: 79

-- RPG Bar sau poza cu [/stats]: [F4L]Asqwe.png

-- Facţiunea din care faci parte: Los Santos Taxi

-- Anunţul: Vrei sa-ti refaci stocul de artificii si nu stii de unde sa cumperi? Vino la [/findbiz 13] si cumpara cate doresti.

-- Am citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului: Da

-- Alte precizări: Mersi.

-- Nume: [F4L]Asqwe

-- Level: 79

-- RPG Bar sau poza cu [/stats]: [F4L]Asqwe.png

-- Facţiunea din care faci parte: Los Santos Taxi

-- Anunţul: 24/7 din N-ul orasului Los Santos te asteapta in fiecare zii cu oferte promotionale. vino si convingete [/findbiz 13]

-- Am citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului: Da

-- Alte precizări:Mersi.

-- Nume: B@dboy

-- Level: 62

-- RPG Bar sau poza cu [/stats]: B@dBoy.png

-- Facţiunea din care faci parte: Civil.

-- Anunţul: Clanul oficial Thug Life Clan [TLC] Recruteaza playeri minim level 15. Taxa lunara este de 1 euro pe clienti. Detalii pe rpg b-zone

-- Alte precizări: -

Edited by Morax

-- Nume:MaxDefecTed21

-- Level:33

-- RPG Bar sau poza cu [/stats]:MaxDefected21.png

-- Facţiunea din care faci parte:F.B.I

-- Pachetul dorit (numărul):1

-- Numărul de telefon (dacă este cazul):622-7537

-- Anunţul:Clanul oficial Rogue Warriors recruteaza playeri cu minim level 15 ! Aplica si tu pe rpg.b-zone.ro !

-- Doresc ca anunturile să fie date când sunt online sau offline:Doresc sa fie date cand sunt offline.

-- Am citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului:Da

-- Alte precizări:Nimic

Edited by MaxDefecTed21 VIP

@@F4L Asqwe, de pachetul tau se va ocupa reporterul RainNn.

Anunt: Vrei sa-ti cumperi artificii la cel mai bun pret? Vino la [/findbiz 13] si cumpara cate vrei!

@@F4L Asqwe, de pachetul tau se va ocupa reporterul biTw.

Anunt: Magazinul 24/7 din Los Santos te asteapta in fiecare zi cu oferte, convinge-te singur, [/findbiz 13].

@@Morax, de pachetul tau se va ocupa reporterul RonyRonaldo.

Anunt: Thug Life Clan [TLC] recruteaza jucatori cu minim nivel 15. Taxa lunara este de 1 euro, aplica pe RPG!

@, de pachetul tau se va ocupa reporterul Alin54321.

Anunt: Clanul oficial Rogue Warriors recruteaza jucatori cu minim nivel 15! Aplica si tu pe rpg.b-zone.ro!

-- Nume: SkeleT

-- Level:74

-- RPG Bar sau poza cu [/stats]: SkeleT.png

-- Facţiunea din care faci parte: Taxi LV

-- Anunţul: Clanul Oficial Atlantic Organization recruteaza noi soldati, level 30+, aplicatiile se fac pe rpg.b-zone.ro.

-- Doresc ca anunturile să fie date când sunt online sau offline: Doresc sa fie date si cand sunt offline.

-- Am citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului:Da

-- Alte precizări: Bafta!

-- Nume: aNNakin

-- Level: 50

-- RPG Bar sau poza cu [/stats]: aNNakin.png

-- Facţiunea din care faci parte: Civil

-- Anunţul: Clanul Oficial Atlantic Organization recruteaza playeri activi si seriosi level 30+, Check rpg.b-zone.ro.

-- Doresc ca anunturile să fie date când sunt online sau offline: Nu conteaza.

-- Nume:LORD.

-- Level:60

-- RPG Bar sau poza cu [/stats]:LORD..png

-- Facţiunea din care faci parte:Green Street Bloods

-- Pachetul dorit (numărul):4

-- Numărul de telefon (dacă este cazul):Nu este cazul

-- Anunţul:Green Street Bloods recrteaza noi talente cu rank 3 anterior si nivel 10+!

-- Doresc ca anunturile să fie date când sunt online sau offline:Online

-- Am citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului:Da.

-- Alte precizări:Sa fie la ore cat mai pupulate.

Edited by AIM LORD

- Nume: Wizzle

-- Level: 50

-- RPG Bar sau poza cu [/stats]: Wizzle.png

-- Facţiunea din care faci parte: Avispa Rifa

-- Anunţul: Clanul oficial Family Above Money [FAM] recruteaza playeri experimentati, minim level 50.

-- Doresc ca anunturile să fie date când sunt online sau offline: Online/ Offline

@@S k e l e T, de pachetul tau se va ocupa reporterul Kennedy.

Anunt: Clanul Oficial Atlantic Organization recruteaza jucatori cu nivel minim 30. Aplicatiile se fac pe RPG!

@, de pachetul tau se va ocupa reporterul Extazzy_16.

Anunt: Clanul Oficial Atlantic Organization recruteaza jucatori cu nivel minim 30. Aplicatiile se fac pe RPG!

@, de pachetul tau se va ocupa reporterul xKent8.

Anunt: Green Street Bloods recruteaza noi talente cu rank 3 anterior si minim nivel 10!

@@Wizzle, de pachetul tau se va ocupa reporterul .Smile[Y].

Anunt: Clanul oficial Family Above Money [FAM] recruteaza jucatori experimentati, minim nivel 50.

-- Nume: fisH

-- Level: 40

-- RPG Bar sau poza cu [/stats]: Fish.png

-- Facţiunea din care faci parte: Verdant

-- Anunţul: Verdant Family recruteaza playeri cu minim level 10 si un rank 3 anterior ! Aplicatiile se fac pe RPG.

-- Doresc ca anunturile să fie date când sunt online sau offline: Nu conteaza

-- Nume: [uS]Deeyyuu

-- RPG Bar sau poza cu [/stats]: Deeyyuu.png

-- Facţiunea din care faci parte: Verdant Family

-- Anunţul: Verdant Family recruteaza playeri cu minim level 10 si un rank 3 anterior ! Aplicatiile se fac pe RPG.

Edited by South Deeyyuu

Doresc 2 pachete, de la playeri diferiti (daca se poate).

Model de cerere:

-- Nume: Americano

-- Level: 43

-- RPG Bar sau poza cu [/stats]: Americano.png

-- Numărul de telefon (dacă este cazul): 232-0302

-- Anunţul: Transfender Las Venturas va ofera servicii in folosul masinii dumneavoastra la super preturi. [/findbiz 98]

-- Doresc ca anunturile să fie date când sunt online sau offline: Da

-- Alte precizări n-am.

Model de cerere:

-- Nume: Americano

-- Level: 43

-- RPG Bar sau poza cu [/stats]: Americano.png

-- Numărul de telefon (dacă este cazul): 232-0302

-- Anunţul: Americano vinde casa in Dilimore, level 15 cu garaj activ [/findhouse 495]. Mai multe detalii pe forum.

-- Doresc ca anunturile să fie date când sunt online sau offline:Da

-- Am citit şi luat la cunoştintă regulile prezentate în primul post al topicului:da

-- Alte precizări n-am.

@@fisHH, de pachetul tau se va ocupa reporterul [X]Man.

Anunt: Verdant Family recruteaza jucatori cu minim nivel 10 si rank 3 anterior. Aplicatiile se fac pe RPG!

@@South Deeyyuu, de pachetul tau se va ocupa reporterul ZaNinJa.
Anunt: Verdant Family recruteaza jucatori cu minim nivel 10 si rank 3 anterior. Aplicatiile se fac pe RPG!
@@Americano, de pachetul tau se va ocupa reporterul Rubinho10.
Anunt: Transfender LV va ofera servicii in folosul masinii dumneavoastra la preturi reduse, [/findbiz 98].
@@Americano, de pachetul tau se va ocupa reporterul Ganggsta.
Anunt: Americano vinde casa in Dilimore de nivel 15 si cu garaj activ, [/findhouse 495]. Detaliile pe forum!

Edited by Zuzi Zeref

- Nume: Regenesis[ADM]

-- Level: 69

-- RPG Bar sau poza cu [/stats]: Regenesis.png

-- Facţiunea din care faci parte: San Fierro Police Departament

-- Pachetul dorit (numărul): 3

-- Anunţul: Magazinul 24/7 [/findbiz 127] vă așteaptă cu o gamă largă de produse la cele mai mici prețuri! Nu ezitați!

-- Doresc ca anunturile să fie date când sunt online sau offline: Nu contează când să fie date, doar să fie date.

-- Alte precizări: Mulțumesc.

@, de pachetul tau se va ocupa reporterul RonyRonaldo.

Anunt: Magazinul 24/7, [/findbiz 127], va asteapta cu o gama larga de produse la cele mai mici preturi!

Nume: Necomercial

-- Level: 58

-- RPG Bar sau poza cu [/stats]: Necomercial.png

-- Numărul de telefon (dacă este cazul): 166-3349

-- Anunţul: Magazinul de haine din SF, [/findbiz 121], va asteapta sa va cumparati sepci si ochelari. Nu ezitati

-- Doresc ca anunturile să fie date când sunt online sau offline: Si online si offline.

-- Alte precizări: Mulțumesc. Cel care ma preia, o sa intru maine dupa 6-7 seara online, ca sa stii. :D

-- Nume: .VAMPIRe[GEN]

-- RPG Bar sau poza cu [/stats]: .Vampire.png

-- Facţiunea din care faci parte: RDT

-- Numărul de telefon (dacă este cazul): Nu e cazu`.

-- Anunţul: Clanul official "Gentleman" recruteaza noi jucatori dornici sa le fie alaturi la bine si la greu. Minim level 25.

-- Alte precizări:

@@S4F Necomercial, de pachetul tau se va ocupa reporterul Krysty.

Anunt: Magazinul de haine din SF, [/findbiz 121], va asteapta sa va cumparati accesorii noi. Nu ezitati!

@, de pachetul tau se va ocupa reporterul EuroStar.

Anunt: Clanul oficial "Gentleman" recruteaza jucatori dornici sa ajute mereu. Nivelul minim este 25.

In caz ca ati constat greseli de scriere in anunturi, puteti sa-l modificati fara sa vorbiti cu mine.

Edited by Zuzi Zeref

-- Nume: Sn[a]k3[Zuz]

-- Level: 44

-- RPG Bar sau poza cu [/stats]: O am la semnatura.

-- Facţiunea din care faci parte: San Fierro Taxi Company

-- Numărul de telefon (dacă este cazul): Nu e cazu`.

-- Anunţul: Sn[a]k3[Zuz] vinde casa in Dilimore de nivel 15 cu interior luxury si garaj activ, [/findhouse 495]. Detaliile pe forum sau prin [/sms].

-- Doresc ca anunturile să fie date când sunt online sau offline: De la ora 15 pana seara.

-- Alte precizări:

Edited by S n a k 3

-- Nume: Dragos07

-- Level: 45

-- RPG Bar sau poza cu [/stats]: La semnatura.

-- Facţiunea din care faci parte: Las Venturas Police Departament

-- Pachetul dorit (numărul): 1

-- Anunţul: Inscrierile pentru Eventul Mixt sunt deschise. Pentru detalii intrati pe forum, sectiunea 'events'--> "Event Mixt''.

-- Doresc ca anunturile să fie date când sunt online sau offline: Nu conteaza.

-- Alte precizări: Modificati anuntul daca credeti ca nu este sugestiv.

• E l e g a n t changed the title to News Reporters - Cereri pachete de anunţuri / Bundle of announcements requests [Service: ON]
  • TLG Valentinos changed the title to News Reporters - Cereri pachete de anunţuri / Bundle of announcements requests [Service: ON]
  • TLG Valentinos locked this topic
  • TLG Valentinos unlocked this topic