Jump to content

LOGO - Gangs

Dani
 Share

Recommended Posts

, multumesc pentru aprecieri.

, multumesc, ''fratele meleu''.

, multumesc.

, multumesc.

, multumesc pentru parere.

@richter, multumesc pentru critica.

fa si pentru factiunile pasnice si pentru departamente

Multe texte de la diferite logo-uri sunt prost dimensionate, pictogramele sunt fie taiate aiurea, fie au mai ramas pixeli albi cand le-ai facut rendere. Ai pus acelasi personaj la 69 Pier Mobs si Vietnamese Boys, pe langa faptul ca majoritatea nu sunt din San Andreas. Fontul de la El Loco chiar e urat, iar la culori ti-ai batut joc.

Sunt frumoase, mie-mi plac, totusi... trebuia sa respecti culoare factiunii respective, de pilda la TTB si VTB. Si inca ceva. Cred ca puteai sa gasesti personaje destule din San Andreas, nu sa iei din GTA IV, GTA V, Vice City (serios, e cam vechi, deja are 12 ani...) etc...

Foarte tari, chiar o sa-l folosesc pe cel de la Vietnamese. Totusi, cel de la Bratva ar fi trebuit facut cu font maro, nu verde.. zic si eu.. :-??

Sunt interesante!

Îmi place că ai folosit o imagine pentru fiecare şi le-ai dat un aspect plăcut.

Totuşi, nu îmi place dimensiunea, le-ai făcut prea mari, iar culorile ori nu sunt vizibile, ori nu sunt specifice gangului respectiv.

Felicitări şi mult succes în continuare!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.