ZEW Yulo Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 Signature of the week number: 57 Tema: Summer! Dimensiuni: Maxim 500x350 si minim 300x100 pentru semnaturi orizontale. Maxim 350x500 si minim 100x300 pentru verticale. Regulament: CLICK AICI Durata: Pana pe 28.06.2014, ora 23:59 Alte precizari: Lucrarea trebuie sa contina obligatoriu textul "SOTW #57", urmat de numele comunitatii "B-Zone/B-zone Community/BZ". / Castigatorul va primi 3€ pe clienti.b-zone.ro. Participantii imi vor trimite PM cu lucrarile lor, insotite obligatoriu de fisierul .psd Subiectul PM-ului sa se asocieze cu numele concursului, ,,SOTW''. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted June 29, 2014 Author Share Posted June 29, 2014 (edited) Votarea pentru SOTW #57 a inceput. Votarea se incheie pe data de 01.07.2014. Succes tuturor participantilor. Edited June 29, 2014 by F4L oTo Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM MIonut Posted June 29, 2014 Share Posted June 29, 2014 (edited) Imi e greu sa ma exprim deoarece aproape toate sunt bine lucrate si majoritatea imi plac, doar ca putine dintre lucrari ating cu adevarat tema de ''vara'', cea mai apropiata lucrare mi se pare a fi lucrarea nr.6 doar ca nu vad prea multe modificari la ea. Am sa le iau in ordine: 1.Prima lucrare este atent lucrata, efectele bine aplicate pe layer-ul pozei, doar ca nu imi place textul ''summer'' nici cum este amplasat, nici cum a fost umplut font-ul cu imaginea. 2.A doua lucrare imi place foarte mult, te-ai chinuit foarte mult cu editarea imaginii, dar foarte putin pe textul 3D,ii puteai acorda mai multa atentie si textului, cu niste rendere, o mingie de plaja, poate o umbrela sa umbreasca literele. 3. A treia lucrare...hm, ok ai facut foarte bine dispersia pe personaj, dar unde este vara? + ca mai vad o dunga verde care nu are ce cauta pe acolo. 4. Lucrarea nr 4, imi pare a fi cam intunecata, avem baloane, avem palmieri, dar unde este lumea? 5.Lucrarea nr 5, te-ai jucat cu contrastul prea mult, ai folosit si un gradient daca vad bine si ai facut apa mov, da' e ok, lumea tinde sa se schimbe 6. Cum am spus, este cea mai apropiata de tema ceruta, anume vara, dar nu vad foarte multe modificari, textul este bine amplasat, efecte frumoase pe el, dar pe poza? 7. Eu unul as fi folosit invers gradientul, si brightness putin mai ridicat pentru a da mai multa culoare imaginii, sa fie putin mai vie. 8. Ultima lucrare. Daca tot ai mers pe culoarea verde, mai puteai folosi putin un brush pe pata neagra ramasa in coltul din dreapta + ca la redimensionarea imaginii ai spanzurat putin imaginea si si-a pierdut din claritate. Votez lucrarea nr.2, si-a dat cel mai mult silinta. Felicitari tuturor pt efortul depus. Edited June 29, 2014 by UTZ MIonut Link to comment Share on other sites More sharing options...
MXHIGH Posted June 29, 2014 Share Posted June 29, 2014 Îmi place acel pattern de pe latura stângă, e foarte ok poziționat. Lumina din spatele textului face toată imaginea, pune în evidență un apus, sau cel puțin așa mi se pare. Culori calde, tot ce trebuie. Votul meu merge la această lucrare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TepaN Posted June 29, 2014 Share Posted June 29, 2014 Votez lucrarea numarul 3, este o lucrare in care autorul chiar a folosit PhotoShop-ul, facand abstractie de text care n-are ce cauta acolo, pentru a obtine o imagine ce exprima perfect "dragostea" de vara (doar de o noapte). Poate imaginea de fundal putea fi una mai expresiva dar nu este rea nici asta. Mai sunt 2-3 lucrari bunicele in care vad cate 1-2 elemente frumoase dar nu ma incanta prea mult. Dar din pacate vad lucrari ce cu greu le pot spune lucrari, vad efecte fara logica puse total aiurea, vad texte lipsite de "viata" si un prost asezate precum resurse alese prost si foloste si mai prost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4Ms Posted June 30, 2014 Share Posted June 30, 2014 Votez lucrarea cu numarul 2, desi fontul cu "sotw" lasa de dorit, se putea mai mult. Celelalte nu prea m-au impresionat din cauza simplitatii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pato Posted June 30, 2014 Share Posted June 30, 2014 (edited) Tin sa felicit pe autorul lucrari v2, a facut dintr-o imagine banala ceva extraordinar. Felicitari! Sigurul repros pe care vreau sa il spun este ca acel text nu trebuie arcuit, ci cat mai drept.Pattern este foarte bine ales, dar mergea niste topaz-uri pe imgaine. // Btw, nu pot spune ca celalalte lucrari sunt urate, chiar eu unu nu ma asteptam sa vad lucrari asa complexe. In concluzie, aleg lucrarea v2 Edited June 30, 2014 by Pato Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domnul Proto Posted June 30, 2014 Share Posted June 30, 2014 Sincer să fiu, niciuna dintre aceste creații nu este perfectă. Singura fotografie decentă din această ediție a SOTW-ului, pare a fi după părerea mea, lucrarea cu numărul 3. Are un text simplu și frumos, ceea ce este bine. Acel flare pus ca să regenereze lumina soarelui este pus binișor. La imaginea și la accentuarea culorilor se mai putea lucra, după părerea mea. Deci votez creația cu numărul 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domnul Proto Posted June 30, 2014 Share Posted June 30, 2014 (edited) // Dublu post. Edited June 30, 2014 by Adrian28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian28 Posted June 30, 2014 Share Posted June 30, 2014 (edited) Votez lucrarea numărul 7 pentru că nu am ce vota altceva. Cu astfel de argumente sa votezi la prezidentiale. Edited June 30, 2014 by F4L oTo Vot anulat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Dipp Posted June 30, 2014 Share Posted June 30, 2014 (edited) Votez lucrarea cu numarul 2 Deaarece este cea mai frumoasa lucrare, efecte un text frumos toate cele ! imi place. Super calumea ! #oTo: Trebuie sa fii smecher sa votezi aici, tu nu esti. @ Nu faci parte din juriu, vot anulat. Edited June 30, 2014 by F4L oTo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted June 30, 2014 Author Share Posted June 30, 2014 Majoritatea a decis, castigator cu lucrarea numarul 2 este @. Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts