Jump to content

[B-Zone TV] - Run 2014

Justdapz
 Share

Recommended Posts

Când am văzut thumbnailul clipului am zis: "Bă, ăsta e clip de COTM!".

Mă aşteptam să fie mult mai frumos realizat. Parcă şi titlul clipului îmi dă senzaţia de ceva măreţ.

Puncte tari:

- e bine că ai idei

- îţi dai interesul

- faci ceva creativ

- ai subscribe de la mine

Puncte slabe:

- Într-un film eu nu am văzut niciodată că înainte de fiecare frază a unui autor i se pune numele, gen "Eddy: Timpu răzbunării.". La mulţi am observat asta şi nu îmi place deloc, mai bine citesc teatru.

- de editat nu ai fost prea bun, presupun că ai folosit MovieMaker(când astăzi sunt atâtea şi-atâtea). Se observă la mai fiecare scena personajele cum stau pe loc un moment şi apoi fug. Nu e o fluiditate.

- Coloana sonoră contează şi ea. Ai lăsat un spaţiu mut şi atunci voiam să închid. În caz că imaginea e proastă ajută sunetul. Trebuia să iei un remix/extended version a melodiei, te scăpa de o gafă.

Dacă vrei să fii pro, gândeşte ca unul.(Quotes 2014 - paulyks - puteţi să mă citaţi)

Am editat cu PowerDirector 12

Am avut doar 2 actori restul npc de asta nu e foarte reusit dar o sa ma straduiesc mai mult pe viitor

Mersi pentru Subscribe

Nu a iesit foarte bine. Ai facut multe gafe, iar coloana sonora... neah...

Nu ai filmat bine,ai filmat toate bugurile jocului (intri cu mana in tevi,in tavan si toate astea).

Fazele au iesit naspa...Puteai sa le filmezi din cadre mai potrivite.

Data viitoare cauta mai multi actori pentru film.

Restul este ok.Mai ai de invatat, sper ca viitorul tau clip sa fie mult mai bun.

E foarte important sa nu postezi doar de dragul de a posta, in sensul ca e bine sa ai mai multa rabdare si sa iasa un filmulet pe care l-ai aprecia si tu la altcineva decat sa faci totul pe fuga. Pana la urma, dupa ce ai postat, filmuletul ramane, nu cand a fost postat. Felicitari totusi pentru efort si bafta cu sequel-ul.

@@Justdapz,

Fi atetn, fai altfel. Dupa ce faci un videoclip nu-l mai posta direct aici. Tirmitei PM lu Sebi_Jr sau lui Paulyks pentru sfaturi si toate cele si o sa iasa mai bine.

1) Melodia trebuie aleasa mai cu grija, asta nu se prea potriveste.

2) Finalul putin cam brusc.

3) Cand ii pui pe actori sa mearga / alerge, zile "GO" sau ce le zici apoi asteapta o clipa sa plece iar mai apoi filmeaza pentru a nu mai aparea ca stau pe loc iar apoi pleaca de fiecare data cand schimbi cadrul.

Sper sa apreciezi ceea ce am zis toti cei de aici ( nimic cu rautate ) si ceea ce am zis eu ( chiar daca nu ma ocup de ceea ce va ocupati voi ) insa am invatat foarte multe de la Sebi :D .

Titlul clipului:Run 2014

Gen:Actiune

Data:6/28/2014

Scurta prezentare:Un tanar parkour-ist este urmarit de politie pentru ca a jefuit un magazin.Restul in film

Link:https://www.youtube.com/watch?v=3aLlIMIf1w8&feature=youtu.be

Niste greselei:

1. Trebuia sa dai disable la head move, se vede naspa ca tot clipul mafiotul sa aibe capul indreptat intr-o parte.

2. La final mafiotul merge incet, alearga si apoi iar merge incet, ceea ce iar vine naspa, lafel a fost si cand s-a intalnit cu baiatul pentru sniper.

3. "Thank" nu e de ajuns dupa ce a cumparat sniperu. Ma refer, e o greseala, nu se scrie niciodata "Thank" simplu. Ori scrii "Thanks" cu S ori scrii "thank you".

4. Nu e cine stie ce parkour, doar se urca pe niste cladiri unde oricine poate urca. Trebuia sa instalezi mod parkour si atunci iesea mult mai smecher.

5. Nu prea are logica can tipul apare cu minigunul, si sa zicem e parte din scena, si acesta ar trebuii omorat.

6. Sfarsitul clipului nu isi are rostul, el a omorat un politist, dar ceilalti? Cum raman cu ei? Nu cred ca exista doar cativa politisti (cei care au fost omorati de minigun si acesta). La inceput cand baiatul cu pizza zice ca a ajuns nu ai pus niciun semn de punctuatie, stiu ca nu e mare greseala, dar pentru un clip de succes este necesar. Lafel si cand ii zice lui Vendetta ca i-a adus banii, nici un semn de punctuatie.

7. Femeia aia nu ar trebuii sa treaca pe acolo (cand baiatul iese din bar si e cu /handsup).

8. Dupa virgula se lasa un spatiu, pare o greseala mica, dar sincer e cea mai mare greseala dintre toate.

9. Alt lucru fara logica, de ce se intalneste sa cumpere un sniper pe acoperis? Acolo e un spatiu in care oricine poate vedea, ar trebuii sa faci asta intr-un loc mai ascuns.

10. Tipul de la care cumperi Sniper vorbeste si cu tine si la telefon in acelas timp.

11. Inainte sa urce pe cladirea de la final, caracterul a urcat pe casa unde a parcat si a coborat apoi in 2 secunde, la ce ai mai urcat acolo?

12. Trebuia sa prinzi cat de cat si din faza cand a furat, sau de cand a inceput politistul sa te alerge/a venit cu masina. Nu cred ca un politist apare deodata in spatele tau pe casa si abia de acolo incepe urmarirea.

13. Din punctul in care ai tinut camera cand mafiotul a sunat pentru a cumpara un Sniper se vedea urat, ca si cum ar tine telefonul la nas, trebuie sa tii camera in alt punct.

14. In timp ce cumperi de la acel baiat un Sniper, acesta are lag si daca te uiti inca odata se vede cum se misca prin aer aiurea din cauza lagului.

15. E Fucker nu Fuker.

16. E Mother nu Mothe (deci rezulta MotherFucker nu MotheFuker).

17. La final nu avea nici o logica de ce statea politistul acolo. Era o zona unde era singur, nu avea masina, nu oprise pe nimeni, nu vorbea cu nimeni. Doar statea singur ca prostu si astepta sa fie omorat.

18. Lafel ca la mafiot, tipul cu masca si minigun are capul indreptat intr-o parte, la fazele astea trebuia sa dai disable la head move.

19. La unele faze ai pus camera fix unde pica din saritura politistul, se vede putin naspa, adica suntem pe sa-mp si daca intrii cu camera intr-un skin se vede foarte naspa.

20. Pe la 0:28 cand mafiotul sare de pe casa si a nimerit peste gard, politistul incearca sa sara dar a cazut de pe casa si nu a sarit gardul (pe care nu il poti sarii fara sa fii pe casa), desii in urmatoarea secunda el e deja langa tine.

21. Mai sunt faze care ai incercat sa sari nu ai reusit fiindca ai sarit intr-o parte in loc sa sari drept si ai mai incercat, fazele astea trebuiau refilmate.

22. Pe la 2:55 se vede urat cand ai trecut prin gardul acela.

Edited by Veve

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.