Jump to content

Ce ai face dacă B-Zone s-ar închide?

Leventhe

Recommended Posts

Sunt curios ce ați face mulți dintre voi dacă serverul / comunitatea s-ar închide. Eu unul m-aș lăsa permanent de comunități și m-aș îndrepta spre alt domeniu.

Să sperăm că nu ne vom confrunta cu acest aspect prea curând.

Dacă s-ar închide comunitatea cred că nu numai eu ci majoritatea playerilor de pe server și-ar îndrepta atenția către alte jocuri/activități. După ce că joc din 16 Ianuarie 2013 cel puțin eu și am reușit să strang peste $3.000.000 nu aș mai juca Sa:Mp niciodată. Dar acei playeri care joacă din 2009 până în prezent? Să ne punem și în situația lor dacă s-ar întâmpla acest lucru.

Pai nu ar fii ceva de dorit asta e sigur, cei mai multi isi doresc functii pe aceste comunitati si muncesc in fiecare zii pentru asta, si daca s-ar inchide ar fii destul de tristi.. Eu personal nu m-as mai juca SA:MP daca s-ar inchide B-Zone deorece m-am apucat de acest joc doar datorita acestui sv. si nu cred ca alt sv m-ar face sa ma alatur lor.

OFF

Sincer...de închis nu cred că se va închide niciodată. A fost muncă grea în ridicarea ei, pentru a se închide cândva, eventual când Bobo se va sătura de ea (nu va mai avea suficient timp sau mai ştiu eu ce) o va vinde.

ON

M-aş lăsa de PC. Singurul lucru pe care-l mai fac la el, este să intru pe forum şi pe încă câteva site-uri de care mă pot lipsi foarte uşor, să intru pe SA-MP, să ascult muzică, pe care o pot asculta de altfel şi la telefon...Deci..

Si credeti ca daca o sa cereti ceva inapoi o sa primiti? Gen iti cumperi telefon, il spargi, si dupa ceri altul nou? Voi va auziti?

Daca s-ar inchide, soarta, nu e greu sa renunti la un joc.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.