Jump to content

Ce ai face dacă B-Zone s-ar închide?

Leventhe

Recommended Posts

Nu prea cred ca se va inchide vreodata aceasta comunitate, deoarece Bobo iese in profit cu toate serverele. In plus nu cred ca este vreun motiv pentru care s-ar deschide, deoarece, cred eu ca din atatea servere are bani pentru host. Dar daca s-ar inchide, clar nu m-as mai juca pe nici o alta comunitate.

Simplu, m-as axa doar pe viata reala, n-as mai juca nimic :). Sunt o multime de lucruri pe care le poti face, in viata reala, in locul samp-ului.

"Ho" ca e doar un joc, nu mai e B-Zone, nu mai e, mergem inainte, doar nu ne vom sinucide...incetati sa mai jucati pentru functii, bani si/sau sa mai faceti mare tam-tam din acest joc, tratati-l ca atare si jucati pentru distractie.

Am vazut mai pe paginile anterioare reply de genul "as rade de toti donatori". Stii ceva prietene cred ca toti care au donat si-au permis sa faca asta nu ca tine care nu ai mancat 1 saptamana la scoala ca sa iti iei cont premium.

Vreau sa ii felicit pe toti care au donat si doneaza pentru aceasta comunitate din acesti bani se plateste hostul si toate cele nu cred ca scoate cineva bani din buzunar.

Tot inainte B-Zone

Daza s-ar inchide B-Zone m-as apuca de LoL sau in cel mai rau caz m-as juca pe

Chiar trebuia sa ii pronunti numele ? Noroc de Kelton :))

In legatura cu intreabrea : Ma apuc de Counter-Strike : GlobalOffensive

V-as sfatuii in primul rand sa iesit pe afara si sa stai mai putin la PC. Va garantez ca totul pe acest server este pe pil, rar intri undeva fara pile ( ma refer strict la factiuni ). De asemenea unii admini favorizeaza / comploteaza impotriva anumtior playeri/clanuri si apoi le e frica sa recunoasca. La war-uri brusc mai raman doar 2-3 admini on pe server :) . Daca s-ar inchide n-as face nimic. Si asa intru rar sa mai vb cu prieteni, probabil as bea o bere in cinstea lu Bobo ca i-a mers mintea sa ii stoarca pe copii astia ca Xdrive si altii ( ii stiti voi ) de bani, foarte multi bani ( respect frate ).

As gandi rational...As juga un joc single player(care este mai linistit),ma-s juca jocuri sport de exemplu F1,FIFA,PES,WWE,etc. dar nu numai la PC,ma-s plimba singur sau cu prietenii prin parc,as juca fotbal sau mi-as face o prietena :*,asta as face daca sa-r inchide comunitatea...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.