Jump to content

Fara Dobanda/Cu Dobanda

MaSe ViP

Va place regula?  

142 members have voted

1. 1. Va place regula de la bani?

Recommended Posts

Îmi place să îi văd pe Amigo și Americano plângând. Playeri apăruți peste noapte, lucrând la buzunarul lui mami și tati, necâștigând una de un leu și aprovizionând serverul cu bani din dobândă, stricând economia. Cea mai bună idee evăr.

Toți pubertarii au apărut peste noapte miliardari, și se izbesc pe stradă în tine, având Infernus și te numesc noob. Donând vă crește ego-ul? Aici mă refer la ălă din GSB de își ia haine din Zara și are cucu mic, dar e miliardar pe SAMP. Treziți-vă copilași. Furați bani de la părinți ca să vă luați un Maverick să aveți după bani de casă în LS. "Am muncit să am 20 de milioane", ei nu mai spune, ai muncit tu sau maică-ta? Vaaai, rămânem fără dobândă, pai..fără creier ați rămăs de mult. Salpa.

Iarta-i parinte ca au pacatuit... au furat de la buzunaru' parintilor sa bage intr-un joc, iarta-i.... dar totusi, ai dreptate :))))

@@Kelton, hai sa-ti explice nenea DooMasteR cum e cu economia.

Incepem de la denominare: multi zic ca nu a afectat jocul cu nimic, doar s-au taiat 2 de 0. GRESIT! Denominarea a adus cresterea valorii banului in joc. Cand s-a facut denominarea, 700 de milioane ( care era un cheetah pe atunci ) au devenit 7 milioane iar preturile la DS au devenit nimicuri. De aia era spam pe comenzi la DS si un lag infernal, pentru ca majoritatea isi permiteau o masina buna. Odata cu cresterea valorii banului in joc, valorile bunurilor au scazut. DAR, cum lumea avea prea multi bani, preturile la case, masini ( de la jucatori ) biz-uri au crescut considerabil ( afaceristi bre, astfel scazand valoarea banului in joc ). Asa s-a produs o inflatie economica. Acum ca lucrurile s-au scumpit, unii au stat sa faca bani din dobanda iar altii au cumparat din Shop ( adica bani din nimic ). Si uite asa s-a ajuns la deciziile de acum, de la o greseala a staff-ului. Nu e normal ca cei care au platit pentru cont premium ( majoritatea au cumparat pentru majorarea dobanzii din banca ) sa nu mai beneficieze de ce li s-a promis. Asta e o incalcare a regulilor, legal nu e corect. E ca si cum te-ai duce la magazin, vrei sa cumperi pufuleti cu surprize, tu platesti si dupa vanzatoarea vine dupa tine si iti ia surpriza pentru ca punga aceea depasea 300g. Exista si alte metode de rezolvare. ( citeste: inflatia din germania, 1923 ).

De fapt e ca și cum tu te-ai duce la magazin să cumperi o pungă cu pufuleți pe banii de acum câțiva ani de zile :).

Nu-mi spune tu mie că ai cumpărat contul premium DOAR pentru dobândă că nu te cred. L-ai cumpărat pentru toate beneficiile, iar acestea sunt mai mult decât suficiente.

Kelton - Ai spus la post anterior ca daca intrebai playeri spuneau toti DA, uite de exemplu la Poll facut de mine sunt parerri diferite, iar dupa parerea jucatorilor vorbeai cu stafful daca se va pune in aplicare sau nu, este un mod frumos pentru a comunica cu playeri serverului. Oricum exista metode de a pacali aceasta regula adaugata de catre voi.

@@Kelton, gresit.

E ca si cum ai da bani pentru niste avantaje intr-un joc si dupa ei iti taie din acele avantaje. Mergi frumos cu chitanta la protectia consumatorului, prezinti toate dovezile ca ai platit pentru ceva dupa care ti-au oprit acel beneficiu neprecizand la inceput ca o vor face si de acolo intervine legea. Logic.

Da, am cumparat doar pentru dobanda ( prin 2010 parca ).

Logic că dacă întrebăm jucătorii vreți dobândă o să zică da :)). Ai gândit problema din punctul de vedere al unui jucător, acum gândește problema din punctul de vedere al economiei serverului și cum din această dobândă unele persoane bagă foarte mulți bani pe server din neant.

Dacă era să fim atât de răi scoteam dobânda pentru toți, însă am scos-o doar pentru cei care au deja averi. La respectivele sume de bani nu vă puteți plânge că n-aveți, pentru că aveți. Pe 5 milioane îți iei 3-4 infernusuri. Pe 10 mlioane cash îți iei o casă acceptabilă și un biz bunicel. Dacă vrei mai mulți bani fă afaceri.

Prietene un maverick+hotring=5kk+ cum sa bagi limita la asa ceva + 10kk .. ii prea putin.. bagati si voi de la 50kk sau scotetio ba de tot

@@Kelton, problema s-ar rezolva cel mai simplu prin excluderea masinilor personale din shop. De 2 ani in coace shop-ul strica economia de pe server, iar voi incercati sa rezolvati asta prin stergerea posibilitatii de a primi dobanda. Cand ati facut denominarea ati stricat economia de tot, ati redus preturile masinilor cu 6-7 ori fata de cum erau. Asta e o gresala a staff-ului, nicideum al playerilor. Eu nu sunt nici pro, nici contra ideii de a exclude dobanda, dar trag un semnal de alarma in legatura cu shop-ul, deoarece in loc sa stabiliti o relatie de echilibru intre shop si economie, voi ati pus accent doar pe banii care pot fi storsi din acest server in ultimii 2 ani. Nu zic ca nu e buna ideea cu exluderea de a primi dobanda, dar nu e un lucru care sa rezolve problema cu economia.

De fapt e ca și cum tu te-ai duce la magazin să cumperi o pungă cu pufuleți pe banii de acum câțiva ani de zile

Exact. Acum 2 ani, inainte sa bagati masini in shop, am lucrat ca prostu 2 saptamani la ferma sa imi iau un Faggio. Acum 2 ani, 3kk cat era un faggio, erau bani. Acum, zic "3 milioane" si trag apa de la toaleta.

@, Stai parcat, ca nu am donat mai mult ca tine, in nici un caz.

Așa este, eu am rankbar de Donator.

v24rclp.gif?w=640

Pentru logica aia penibilă și pentru niște aiureli aruncate în vânt, recomand cu căldură. Nu te teme, știu ce fac, am recomandat și altora și chiar a avut efectul scontat.

Am jucat si eu aici din 2010 ,pana anul trecut.Tin sa precizez ca B-zone mi-a ramas o amintire placuta,de aia imi si arunc cate un ochi din cand in cand pe forum.

In 4 ani jucati am reusit sa fac level 30 ,cu rp de 40.Banii care i-am facut au fost din paydayuri ,premier fiind cea mai scumpa masina care am avut-o in cariera mea de gamer aici.

Cine avea Intruder era om cunoscut pe server.Acum daca nu ai cel putin 2 masini sport nu te poti numi jucator de samp,si toate astea le dobanditi pana in level 30,ceea ce strica distractia.Toata lumea are bani,masini si case.Unde mai e farmecul jocului daca ai totul?

Revenind la idee.Nu pot sa cred cat de nesatuli sunt cei care se plang ca de la o suta de milioane vechi nu vor mai primi dobanda. Nu-i problema,mai scoateti 20-30 de euro din buzunarul lui tati si va mai cumparati ceva,ca sa compensati dobanda pierduta.

Revenind la idee.Nu pot sa cred cat de nesatuli sunt cei care se plang ca de la o suta de milioane vechi nu vor mai primi dobanda. Nu-i problema,mai scoateti 20-30 de euro din buzunarul lui tati si va mai cumparati ceva,ca sa compensati dobanda pierduta.

Ma plang deoarece uni au bani munciti la 10m, poftim imagine mai jos cat am donat pe B-Zone.Cine doneaza garantez ca nu are 10M are peste 20M garantat

http://imgur.com/kXXyk6M

Ai frate 10,000,000 $, nu-ti ajunge? Daca nu, mai lucreaza putin. E o idee foarte buna, acesta e un joc, pai joca-te si fa bani, nu astepta sa primesti degeaba ca ai nustiu de unde $$ in banca.

Ma plang deoarece uni au bani munciti la 10m, poftim imagine mai jos cat am donat pe B-Zone.Cine doneaza garantez ca nu are 10M are peste 20M garantat

http://imgur.com/kXXyk6M

Ideea e sa munciti mai mult,sa nu luati fata altor jucatori donand pentru obiecte care iti ofera un avantaj consistent .

Implica-te mai mult,fa afaceri,du-te la "munca de jos" la la unul dintre joburile minunate care vi le-a pus killerfish la dispozitie.

Voi sunteti nerecunoscatori fata de ceea ce ar trebui sa va faca mai palpitant timpul petrecut pe server.

Aveti updateuri colosale saptamanal ,cu idei si practici geniale .Mi-ar fi placut sa va vad jucand pe vremea cand era Alexander scripter si administrator.

Te rugai sa adauge ceva nou pe server pentru ca se faceau updateuri odata la cateva luni.Ca sa nu mai zic de nedreptatile care erau pe server cu liderii inactivi,care faceau ce voiau,adminii afkisti ,care nu te ajutau niciodata,codatii in floare pe server si multe altele.

Nu ati jucat cand era serverul in groapa,voi v-ati apucat acum,cand vi se ofera tot ajutorul si aveti toate optiunile care va fac jocul placut,de aia nu apreciati si nu va mai ajungeti cu itemele din joc.Nu stiti cat de sarac era serverul inainte,cand te bateai pe combinile de la ferma ,ati venit si vi s-a pus totul in poala .

@@Shadowfaxcs, da-ti doua palme si fa 3 flotari. Razr era scripter, Alexander era boss.

Ba, voi astia care ati platit pentru dobanda mai mare, daca vi se scoate acest privilegiu pe care l-ati achizitionat, ei incalca drepturile consumatorului. Adica voi ati platit pentru cont premium care avea si dobanda marita ca acum sa va scoata dobanda. Eu daca mai jucam, faceam un scandal de se lasa jumatate din server. Nu fiti prosti!

@@DooMasteR, Am incercat sa pun in functiune acea idee propusa de tine ( si totodata geniala ) si uite ce s-a intamplat... http://postimg.org/image/wgn0iaww3/ am vrut sa fac topic la events.

Lasand deoparte cearta cu donatorii... eu acum am masini sport si tot felu de chestii si tot mai am 16 mil in banca si odata cu scoaterea dobanzii simt ca banii aia sunt degeaba, odata ce am 5 masini sport si biz si etc...

Ideea e sa munciti mai mult,sa nu luati fata altor jucatori donand pentru obiecte care iti ofera un avantaj consistent .

Implica-te mai mult,fa afaceri,du-te la "munca de jos" la la unul dintre joburile minunate care vi le-a pus killerfish la dispozitie.

Voi sunteti nerecunoscatori fata de ceea ce ar trebui sa va faca mai palpitant timpul petrecut pe server.

Aveti updateuri colosale saptamanal ,cu idei si practici geniale .Mi-ar fi placut sa va vad jucand pe vremea cand era Alexander scripter si administrator.

Te rugai sa adauge ceva nou pe server pentru ca se faceau updateuri odata la cateva luni.Ca sa nu mai zic de nedreptatile care erau pe server cu liderii inactivi,care faceau ce voiau,adminii afkisti ,care nu te ajutau niciodata,codatii in floare pe server si multe altele.

Nu ati jucat cand era serverul in groapa,voi v-ati apucat acum,cand vi se ofera tot ajutorul si aveti toate optiunile care va fac jocul placut,de aia nu apreciati si nu va mai ajungeti cu itemele din joc.Nu stiti cat de sarac era serverul inainte,cand te bateai pe combinile de la ferma ,ati venit si vi s-a pus totul in poala .

Stiu cum erea inainte joc demult pe server, si deja ne abatem de la subiect.

, "erea", "erea"... Ce sa mai zic... astia care ati donat, bravo voua, dar nu intelge un lucru: ma, ai 10.000.000$, ce ti-ai mai putea dori? CE FACI CU ATATIA BANI?? Ii ti doar ca sa faci SS si sa pui pe forum, sa te dai mare? Nu inteleg...

@, "prietene" vezi-ti ba de treburile tale, mai iesi pe afara, nu sta doar in casa incercand sa faci +1 pe forum. salpa.

Deobicei mă leg de calorifer și joc SAMP, am și câte o săptămână când nu ies din casă. Am și o oliță lângă mine în caz că am ceva probleme.

Banii.....eterna problema: Banii!. Eu am jucat pe contul Chips2000 pana la level 19, am primit ban si m-am apucat de contul Antycus unde am level 37. Am transferat totul de pe Chips pe Antycus si am Infernus si 350k, si imi e suficient. Inca prea multi bani. Nu vad cu ce ma ajujta 7 masini, 10 case, 13 bizuri si rank de donator pe forum. Eu am nevoie doar de o masina rapida cu care sa ma pot deplasa daca e nevoie. Ce sa fac cu o casa cand exista comanda rentroom, nu vad care e diferenta, ce sa fac cu un biz? Sa imi produca bani si pentru ce? Sa ii tin in banca sa putrezeasca? Nu vad rostu sa bag ¨jdemilione¨ sa am bani. Daca nu ma ajuta cu nimic, de ce sa o fac? Sa nu pot sa dorm noaptea cu gandul ca am contribuit la termopanele lui Bobo sau ca l-am ajutat sa isi faca plinul sa se distreze in timp ce stau in casa si ma joc ca un retard de no-lifer? Nu fratilor, nu are rost...un mijloc de transport si 100k e mai mult decat suficient. Si cu rank de donator pe forum, voi intelegeti ca e o rusine sa fiu etichetat ca ¨Donator¨, pentru voi e o mandrie sa aratati altora ca va solicitati creierul aproape de loc!

Cu dobanda, sa fim seriosi, au interzis-o la cei ce au peste 5 sau cate milioane o fi, pai debea de atunci iti produce. La 1 milion ce imi produce dobanda...Dobanda are rost debea de la 5 mil in sus. Si serverul e unul roleplay, in viata reala daca aveti peste 500.000 euro nu se mai da dobanda?

Trebuie folosite alte metode pentru a se scoate banii de pe server. Am vazut ca a scris cineva mai sus ceva de genul ca atunci cand se vinde in DS o masina din Shop sa nu se primeasca nimic, asta nu va fi acceptata ever. Serverul nu mai produce nimic, ca nimeni nu o sa mai doneze, deci nu mai intra bani in cont acolo sus, deci total exclus. La asta trebuie sa va ganditi voi, cum sa scoateti bani de pe server FARA sa afectati activitatea playeriilor, succes in gasirea ideilor, BUNE sa speram!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.