Jump to content

Bug (doar la mine) cu changepass

Karim

Recommended Posts

Dupa cum vad in acel videoclip, iti merge foarte greu netul si daca iti merge greu netul se va crea LAG. Sau pot fi componentele PC cum ar fi sa ai placa video sau rami slabi, totusi eu cred ca este de la internet. Incearca sa il faci de minimum 150MB/s!

Dupa cum vad in acel videoclip, iti merge foarte greu netul si daca iti merge greu netul se va crea LAG. Sau pot fi componentele PC cum ar fi sa ai placa video sau rami slabi, totusi eu cred ca este de la internet. Incearca sa il faci de minimum 150MB/s!

Ai dreptate, este de la internet, dar nu exagera daca nu stii. Un Internet de 150MB/s ar fii ceva unic in Romania, chiar daca si cei de la Digi spun 1Gbps, e 1Gbps, nu 1GB/s, si in plus niciodata nu o sa atinga maximum, nici cel de la digi nu prinde 150MB/s. Nu cred ca gasesti net in Romania care sa prinda viteza asta, sa ai o viteza de 150MB/s nu inseamna sa scrie pe o foaie de contract ca de atat e, inseamna sa descarci/uploadezi cu atat.

De la ram/placa video nu are cum sa fie, adica aici nu e vorba de fps, e vorba de timpul de raspundere intre el si server, deci sigur e de la internet.

Ai dreptate, este de la internet, dar nu exagera daca nu stii. Un Internet de 150MB/s ar fii ceva unic in Romania, chiar daca si cei de la Digi spun 1Gbps, e 1Gbps, nu 1GB/s, si in plus niciodata nu o sa atinga maximum, nici cel de la digi nu prinde 150MB/s. Nu cred ca gasesti net in Romania care sa prinda viteza asta, sa ai o viteza de 150MB/s nu inseamna sa scrie pe o foaie de contract ca de atat e, inseamna sa descarci/uploadezi cu atat.

De la ram/placa video nu are cum sa fie, adica aici nu e vorba de fps, e vorba de timpul de raspundere intre el si server, deci sigur e de la internet.

Hai serios? E imposibil?

3704879364.png

Totusi, nici eu nu cred ca iti trebuie 150 MB/s ca sa joci pe SA:MP... e cam exagerat, cam foarte.

ON-TOPIC: Ai moduri instalate? S-ar putea sa nu poti vedea ferestrele de tip dialog. Comenzile /skills si/sau /licenses merg?

Hai serios? E imposibil?

3704879364.png

Totusi, nici eu nu cred ca iti trebuie 150 MB/s ca sa joci pe SA:MP... e cam exagerat, cam foarte.

ON-TOPIC: Ai moduri instalate? S-ar putea sa nu poti vedea ferestrele de tip dialog. Comenzile /skills si/sau /licenses merg?

Salut, in primul rand m-am referit ca daca ai sub 150MB/s iti creaza LAG, mie asa imi crea in anii precedenti, acuma am 250MB/s cam asa ceva, si daca ai sub 150MB ai pingul foarte mare, bine nici chiar 150MB/s dar 100MB/s este putin sa recunoastem... Mie in anii precedenti imi crea lag.

Hai serios? E imposibil?

3704879364.png

Hai sa te lamuresc si pe tine. Aia sunt Mb/s, nu MB/s.

MB/s = megabytes, Mb/s = Megabits

8Mb/s = 1MB/s

deci 565.96 Mb/s = 70MB/s

@@Campionul08, cred ca tu confuzi MB/s cu Mb/s, ti-am spus nu prinzi atat in Romania, daca prinzi atat in Romania, esti ZEW.

Eu am un internet care prind 40Mbps, adica 5MB/s la download si la upload lafel, si am ping maxim 30, dar deobicei am 10-15 ping. Daca aveai tu lag inainte inseamna ca a fost de la calculatorul tau, nu de la internet. Si sincer, imi ajunge sa descarc jocuri/filme cu 5MB/s, cam cu atat descarc, 5-5.5MB/s si la upload lafel si e foarte bine, nu-mi trebe internet dala de rupe.

Eu totusi cred ca e fake.

Adica daca nu iti merge o comanda iti scrie unknown command nu pur si simplu nu se intampla nimica.

Poate a dat el click cu mouse sau a dat esc si aia e, ne prosteste pe noi aici...

Nu credeti?

Eu totusi cred ca e fake.

Adica daca nu iti merge o comanda iti scrie unknown command nu pur si simplu nu se intampla nimica.

Poate a dat el click cu mouse sau a dat esc si aia e, ne prosteste pe noi aici...

Nu credeti?

De ce naiba ar face asta? :|

"Unknown command" apare atunci cand ai scris o comanda gresit, el o scrie corect dar nu se intampla nimic.

De ce naiba ar face asta? :|

"Unknown command" apare atunci cand ai scris o comanda gresit, el o scrie corect dar nu se intampla nimic.

Sau dupa ce scrie comanda da' pur si simplu esc si apoi scrie iarasi...

Eu am incercat si e ca si la el in video, incearca si tu.

Cum să fie de la internet dacă imediat după aceea a scris pe chat şi i-a apărut imediat mesajul?

Scrie /tutorials, termină unul din tutoriale şi problema se va rezolva. Ai păţit asta pentru că ai făcut ceva ca să treci peste primul tutorial (DMV), deşi ai obţinut cumva licenţa.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.