Jump to content

Sistem de interdictie automat pentru waruri administrat de liderii gangurilor

Mastertrap21
 Share

Implementare sistem de interdictie automata la waruri  

370 members have voted

1. 1. Doriti implementarea unui sistem de interdictie automata la waruri administrata de catre liderii de ganguri ?

• Da
      301
    • Nu
      69

Recommended Posts

Sincera sa fiu, eu indiferent cat m-as straduii maximul de + il fac pana in 2.... Asadar, ma pot numii o testerita slabuta in momentul de fata... Daca se va adauga aceasta metoda eu probabil nu as mai particiba 3 luni la war-uri :))) Glumesc... Nu e deloc o idee rea, Eu chiar daca fac - la war, face Alexander.Capone + cat pentru toata mafia :))) Parerea mea este ca decat sa folosesti coduri si sa iti strici munca primint ban, dar si reputatia, mai bine fac un scor mai slab.. In fine, deja deviez de la subiect, eu sunt de acord cu aceasta propunere.

Am votat da, dar o sa fie mare scandal mai ales unii lideri care au jucatori codati sau unii chiar dau bine cum e Alexander.Capone si il filmeaza un amarat si ii face reclamatie. Normal ca liderii din acel oras vor sa scape de el si poate si altii si asa o sa se ajunga sa se dea interdictii si aiurea. Dar na.. o-m trai si o-m vedea.

Tot mai bine era cu adminii sa ii baneze.

Eu cel puţin râd şi voi râde în continuare de fiecare dată când mă voi gândi la acest sistem. Cum ar decurge o reclamaţie împotriva mea: liderul elc/69 mă reclamă pentru cod, vin milogii din mafiile respective cu un răspuns gen "da, merită ban deoarece noi avem doar o lună de samp şi nu ştim să ţinem deagle în mână iar el cu 4 ani şi ceva experienţă ne dă mereu 3/3 *plâng*". Adminii stau şi analizează două săptămâni nişte video-uri de căcat în care dau câteva 3/3-uri sau dau prea magic cu m4 de pe c (,) ca în cazul acestei reclamaţii: http://rpg.b-zone.ro/players/report/1160, apoi vin eu cu video de la war când îi desfiinţez şi tot iau interdicţie. #bft

Adevarat .. +1 amandoi.

Edited by BH Marmotta

Desii nu fac parte dintr-un gang, am votat "da" pentru ca am vazut de foarte multe ori (majoritatea cazurilor) adminii sunt cei pe care se da vina ca ar favoriza pe cineva. In asa fel nu se va mai intampla asta.

Prostie, contra.

Vai de serveru' asta, vai.

Du-te de unde ai venit daca nu iti place acest server.

Ideea este buna. Iar pentru cei ce cred ca vor fi favorizari, simplu, adminii vor putea decide daca dovezile sunt sau nu solide, inainte de a aparea pool-u respectiv.

Edited by O M 3 G A

Am votat nu.

Mai multe motive au fost enumerate in celelalte pagini, prea multa bataie de cap.

Daca unu da bine la war o sa-i interzica sa vina la waruri si mi se pare super aiurea.

Prin filmare fara recon nu prea poti demonstra ca cel pe care vrei sa-l filmezi are coduri, nu degeaba sunt admini.

Edited by LCS Ocaust

Eu cel puţin râd şi voi râde în continuare de fiecare dată când mă voi gândi la acest sistem. Cum ar decurge o reclamaţie împotriva mea: liderul elc/69 mă reclamă pentru cod, vin milogii din mafiile respective cu un răspuns gen "da, merită ban deoarece noi avem doar o lună de samp şi nu ştim să ţinem deagle în mână iar el cu 4 ani şi ceva experienţă ne dă mereu 3/3 *plâng*". Adminii stau şi analizează două săptămâni nişte video-uri de căcat în care dau câteva 3/3-uri sau dau prea magic cu m4 de pe c (,) ca în cazul acestei reclamaţii: http://rpg.b-zone.ro/players/report/1160, apoi vin eu cu video de la war când îi desfiinţez şi tot iau interdicţie. #bft

Nu ai inteles sistemul. Nu jucatorii voteaza, ci doar liderii voteaza. Jucatorii voteaza in cadrul factiunii, iar liderul va decide pana la urma ce va vota in privinta jucatorului suspect.

Singura problema ar fi sa nu se faca bisericute intre lideri, cum a spus si asqwe. De fapt, nu ar fi singura, ci una dintre ele. A doua ar fi ca toti suntem oameni aici, toti suntem corupti la un moment dat, indiferent de situatie. Nici-un sistem nu va functiona perfect fara un anumit nivel de coruptie in el pentru ca asa e omenirea facuta.

Am votat nu.

Mai multe motive au fost enumerate in celelalte pagini, prea multa bataie de cap.

Daca unu da bine la war o sa-i interzica sa vina la waruri si mi se pare super aiurea.

Prin filmare fara recon nu prea poti demonstra ca cel pe care vrei sa-l filmezi are coduri, nu degeaba sunt admini.

S-a si mentionat ca pentru dovezi SOLIDE. Una este sa stii sa joci, alta e sa dai 'secunda' cu m4, ak, tec de la distanta, eventual si din picioare. Oricat de bun jucator ai fi tu, treburile astea nu tin de skill, ci de cum e programat jocul.

Edited by NUSUNTRASTA

ideea in sine e buna Dar,Asta inseamna ca,un Codat nu ia ban ? ci ia interditctie 1Luna... Asta nu mise pare corect. Si mai e ceva cum marea majoritate zice.

Se apuca toti si voteaza asa aiurea doar sa scape de el .... atunci ce facem?

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.