Jump to content

Sistem de interdictie automat pentru waruri administrat de liderii gangurilor

Mastertrap21
 Share

Implementare sistem de interdictie automata la waruri  

370 members have voted

1. 1. Doriti implementarea unui sistem de interdictie automata la waruri administrata de catre liderii de ganguri ?

• Da
      301
    • Nu
      69

Recommended Posts

Du-te de unde ai venit daca nu iti place acest server.

Ideea este buna. Iar pentru cei ce cred ca vor fi favorizari, simplu, adminii vor putea decide daca dovezile sunt sau nu solide, inainte de a aparea pool-u respectiv.

Nu stiu ce piscina vrei tu sa apara. :-??

O idee tampita, nu mai bine invatati scripting si lucrati la gm? Avand in vedere ca aimbot/norecoil pot fi detectate 100% de pe server, nu ma refer la cacatu' de /testaim.

Din ultima parte a postului eu inteleg ca si MasterTrap21 a observat ca anumiti admini favorizeaza anumiti playeri. Daca se stia asta de ce abia acum s-a trecut la aceasta solutie si nu mai de mult?

@, pai normal ca se favorizeaza, daca ai fi tu admin, mi-ai da mie ban? Nu cred, ca nici eu nu ti-as da. Desi nu cred ca Mastertrap stia, si daca stia, nu cred ca il intereseaza, el isi vede de gm-ul lui :)) si foarte bine face

P.S. cum zice si RENKO, cu ajutorul functiei OnPlayerWeaponShot norecoil poate fi detectat fara probleme cu acuratete de peste 90%

functia respectiva recunoaste coordonatele unde a fost trimis glontul, iar daca urmatorul glont loveste acealeasi coordonate, inseamna ca jucatorul are norecoil.

a da, si scuzati, am uitat de functia GetPlayerLastShotVectors, care salveaza coordonatele glontului anterior.

Edited by AIM Magnum

P.S. cum zice si RENKO, cu ajutorul functiei OnPlayerWeaponShot norecoil poate fi detectat fara probleme cu acuratete de peste 90% functia respectiva recunoaste coordonatele unde a fost trimis glontul, iar daca urmatorul glont loveste acealeasi coordonate, inseamna ca jucatorul are norecoil. a da, si scuzati, am uitat de functia GetPlayerLastShotVectors, care salveaza coordonatele glontului anterior.

Magnum gay, how do you faci? In orice caz, cel mai simplu workaround: muti tinta mereu, problem solved, you're clean.

@, recunoaste si atunci cand nu tragi in jucator, ci tragi aleatoriu undeva. In cel mai rau caz fac o comanda, gen /testnorecoil, iti da TP la interior si te pune sa tragi fara sa misti tinta. Oricum, o data si o data tot se duc 2 gloante in acelasi loc, nu e chiar asa cum zici tu. Oricum RENKO a facut niste coade de nici Kalcor nu face un anti cheat performant contra lor :))

@, recunoaste si atunci cand nu tragi in jucator, ci tragi aleatoriu undeva. In cel mai rau caz fac o comanda, gen /testnorecoil, iti da TP la interior si te pune sa tragi fara sa misti tinta. Oricum, o data si o data tot se duc 2 gloante in acelasi loc, nu e chiar asa cum zici tu. Oricum RENKO a facut niste coade de nici Kalcor nu face un anti cheat performant contra lor :))

Oricum bag mana in foc ca pe baza asta functioneaza momentan 'norecoil detector', de le apar adminilor warninguri cum ca X e posibil sa foloseasca NO-RECOIL. Dar nu e deloc practic, detecteaza multi jucatori curati. Cea mai practica metoda e sa citeasca direct din memoria jocului modificarile aduse de coduri. Dar aici e problema lor cum se descurca sa faca asta.

Edited by NUSUNTRASTA

Chiar daca am votat cu PRO, as vrea sa imi intorc votul la 180 grade.

Mi-am dat seama cat de PROASTA e propunerea asta.

Ar ramane cate in factiune doar membrii care fac +1/+2 iar membrii care trag tare interdictie.

Master, inchide topicu' pana nu te scuipam.

Deci bai am venit si eu la dat de parere. Ideea in sine este buna, daca va fi si respectata de lideri. Oricum nu cred ca se vor risca ei sa piardaa functia si sa ia ban. Ba vreti sa scapati de codati? Macar in proportie de 70%. Cleo/Asi interzise in mafii. Cum cealalta comunitate poate si se mentin la 1000/1000 noi de ce nu? Iar la .exe , e pericol de keylogger plus ca e mult mai usor de prins. Renko daca tot te pricepi, treci de partea buna si fane tu un script anti-cheat, ca coadele, scuzati gramatica, ti-au iesit perfect

Oricum bag mana in foc ca pe baza asta functioneaza momentan 'norecoil detector', de le apar adminilor warninguri cum ca X e posibil sa foloseasca NO-RECOIL. Dar nu e deloc practic, detecteaza multi jucatori curati. Cea mai practica metoda e sa citeasca direct din memoria jocului modificarile aduse de coduri. Dar aici e problema lor cum se descurca sa faca asta.

Sau poti calcula traiectoria glontului in functie de pozitie si unghi, si o compari cu a doua. Serverul poate citi din memoria clientului? o.O

Edited by Popandau

Pro, se pare ca unii dintre voi citesc aceasta propunere si o citesc degeaba, bai oamenilor el v-a zis sa va dati o parere cu da sau nu si cu un simplu VOT nu sa va certati pe aici.

Daca tot ziceti ca nu aveti coduri dece va emancipati atat? va este frica cu ceva? nu va inteleg??

Chiar asta e problema. Poti tu sa fii cel mai curatel baiat de pe lume. Pai sunt persoane care trag bine, gen tratec, capone. Pai gandeste-te. Vorba lui rasta, oamenii sunt corupti intr-un moment sau altul. Daca e tai sa te gandesti nu mai e alegerea liderului in proportie de 100%. Pai chiar daca el ar vrea sa fie corect, pe membri ii doare undeva si toti ar zice ca acel anumit suspect sa ia interdictie. Deci deja esti la cheremul unor rank 1-2 eu fiind majoritatea, care ar face usor orice ca rivalul cel mai de temut sa ia ban.

Deci asta e prroblema majora. Risti ban chiar daca esri curat.

O sa se ajungă sa votam și membrii care sa ia FW, ca de, e democrație.

Nu am nimic cu nimeni dar propunerea asta e total opusa unui joc, Cum naiba sa votezi dacă un membru are cod sau nu?, Aici vreți sa musmalizati faptul ca adminii nu sunt în stare sa prindă un codat, frații mei, nu toată lumea folosește coduri, atâta timp cât ele se pot recunoaște din joc, cu un test în pc cu osf... de ce sa puneți la vot corectitudinea unui pla yer ca are + la war și liderul advers caută să scape de el.

De ce nu se poate face on săptămână în care toți mafioții sa fie controlați cu osf, ași finder etc și șanse găsească cei ce folosesc coduri și cei curați.

Și pe lângă ăsta 90% dintre voturile de aici sunt ale playerilor care nu au trecut niciodată prin mafii și votează sa se afle în treaba.

Faceți poll doar pentru mafioți nu civili, ca nu ei sunt la war, nu ei au grija de facțiuni, nu ei își strofoaca creierul cu tactici la war și cu organizare.

Edited by Askhanar

O sa se ajungă sa votam și membrii care sa ia FW, ca de, e democrație.

Nu am nimic cu nimeni dar propunerea asta e total opusa unui joc, Cum naiba sa votezi dacă un membru are cod sau nu?, Aici vreți sa musmalizati faptul ca adminii nu sunt în stare sa prindă un codat, frații mei, nu toată lumea folosește coduri, atâta timp cât ele se pot recunoaște din joc, cu un test în pc cu osf... de ce sa puneți la vot corectitudinea unui pla yer ca are + la war și liderul advers caută să scape de el.

De ce nu se poate face on săptămână în care toți mafioții sa fie controlați cu osf, ași finder etc și șanse găsească cei ce folosesc coduri și cei curați.

Și pe lângă ăsta 90% dintre voturile de aici sunt ale playerilor care nu au trecut niciodată prin mafii și votează sa se afle în treaba.

Faceți poll doar pentru mafioți nu civili, ca nu ei sunt la war, nu ei au grija de facțiuni, nu ei își strofoaca creierul cu tactici la war și cu organizare.

Are perfecta dreptate, topicul asta nu avea ce cauta la accesul unui membru Paramedic sau Taxi care nu are acces la waruri.

Orice metoda, sistem, admin, etc etc bagati codati tot o sa fie, diferenta ar trebui sa fie dat de numarul de codati existent pe server, nu de metoda prin care sunt prinsi ei. Eu sunt curat, n-am avut niciodata cod in PC deci ma doare la basca ce metoda, sistem, anti cheats se baga, n-am cum sa iau ban, singura chestie care ma intereseaza este aceea ca pe server sa nu mai fie atatia codati, putin ma intereseaza cum sunt prinsi atata timp cat sunt prinsi intr-un timp omenesc(nu 3 luni nu 5 nu 1 an)

Wow ,, Cea m-ai buna idee ''

Ce ideei va mai vin? Nu vreti sa bagam interdictii si la factiuni pasnice? Taximetristu ala m-a dus in 30 secunde la destinatie dai interdictie.

Ce acuma gata, tre sa fac worst ca sa mai raman in gang?

Pentru cei care au dat contra va dau un sfat.

Va faceti un cont in fiecare mafie ca sa nu va dea pro liderul la interdictie.

Nu.O idee foarte proasta. Argumentul raspunsului meu este simplu: Ura.Daca cineva face plus la toate war-urile pui dovada ca-ti da 3/3 si toti voteaza pentru ban.Asta este treaba adminilor,nu a noastra.Ziceti dovezi solide, noi avem aimtest /damage si astea?In plus,daca noi ne ocupam timpul pentru a bana un jucator inseamna ca trebuie sa stam cu fraps on,sa dam find in el,sa mergem doar in el sa facem -26 sa luam worst sa pierdem war-ul doar pentru o filmare cum iti da 3/3.

Apropo,din cate vad aici au votat si civilii sau taximetristii.Ce treaba au ei cu war-urile?

O idee foarte ne inspirata.

Dece?

Pai asa.. Gangul "A" are war gu gangul "B" "C". Gangul "A" poate sa spuna "Membri x,y,z,w,i,u au coduri",acestia vor fi suspendati lar unul dintre gangurile "B"C" vor avea - de oameni. Eu cred ca nu este bine... se va incerca eliminarea unor jucatori buni din ganguri la war's.

Eu propun altceva: membrii gangurilor strang dovezi, le paseaza liderilor si acestia le posteaza in sectiunea lor. Apoi se face pentru fiecare player suspect de cod cate un poll " Crezi ca X are cod?" . Adminii sa voteze dar sa aduca si argumente (din video). E imposibil ca toata echipa de admini sa favorizeze un player.

Nu mai bine recrutati voi niste admini capabili care isi dau interesul pentru war-uri, care au experienta cat de cat in gang-uri si stiu ce se poate si ce nu se poate face cu armele, fara jucarii? Nu stiu ce e asa greu sa activezi toate functiile pe care le ai la dispozitie (nu stiu eu sa le numesc ca nu imi trebuiesc) si sa-l vezi pe unu ca da numa secunda cu m4, ca nu rateaza niciun glont si altele (mai sunt si din aia cu ak care nu se strofoaca sa-si mai ascunda codul cat de cat, o fac pe nesimtite). Nu-mi spuneti ca e doar skill ca oricat de bun ai fi, mai ratezi si tu un glont cand e ala in miscare. E asa greu sa te uiti pe RPG pe acolo sa vedeti ce nabeti din astia de level 10-15 fac numai +30 la war-uri, de care n-a auzit nimeni si sa va puneti cu recon pe ei? Poate mai scoateti si din adminii aia care dau din an in paste prin joc, sau daca vreti sa-i tineti de bibelou sa dea si ei un kick pentru ad aiurea sau un mute pentru spam,tineti-i, dar mai recrutati altii care se implica si au timp de acest joc, mai ales in timpul war-urilor. La ora actuala 3/4 din admini nu cred ca au dat vreun ban pentru coduri in ultima luna, aici ma refer la codati din gang-uri, nu la nabeti de level 1-5 care se mai joaca si ei cu sobeitul ca n-au ce face. A da, si in acel sfert se afla si preamaritul bladestar care are numai banuri pe membrii RDT ca pentru el asta inseamna functia de admin, sa stea spectator pe membrii RDT si sa-i baneze, pentru restul reporturilor el este absent. Sunt nenumarate cazuri in care eu unul dau report pe codati, pe care-i vad cum ma omoara in fractiuni de secunda si e prea evident ca au coduri si totusi nu-mi raspunde nimeni la report. Dar ce sa vezi, daca dai un report ca ai ramas blocat sau ca vrei sa-ti respawn-eze nu stiu ce masina pusa aiurea, in 5 secunde ti se si raspunde la report, si asta se intampla in timpul war-urilor. Zici ca le e frica adminilor actuali, unora, sa accepte reporturi cu codati. Mie unul imi pare rau pentru cei care se implica in timpul war-urilor pentru ca sunt pusi in aceeasi oala cu ceilalti, dar mno, cand majoritatea este de partea neplacuta, minoritatea buna dispare.

O idee extrem de buna.

Sincer, codatii se vor tripla, chiar daca nu sunt in mafie, va spun ca se vor tripla. De ce? Pai sa vedem, asta e, au luat inderdictie la war, de aia nu mai pot ei, si asa nu se bateau pentru el deoarece foloseau coduri, pe server inca pot juca, ban log nu au, nu e mare lucru. E mai bine ca jucatorul sa primeasca ban pentru ca a folosit coduri, daca ia doar interdictie la war de aia nu mai poate el, odata ce a folosit coduri inseamna ca oricum nu ii pasa de waruri, dar de cont oricui ii pasa, ca a lucrat la el, asa ca tot mai bine cu BAN.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.