Jump to content

Sistem de interdictie automat pentru waruri administrat de liderii gangurilor

Mastertrap21
 Share

Implementare sistem de interdictie automata la waruri  

370 members have voted

1. 1. Doriti implementarea unui sistem de interdictie automata la waruri administrata de catre liderii de ganguri ?

• Da
      301
    • Nu
      69

Recommended Posts

@,Bravo prietene esti primul pe care-l vad ca zice lucrurilor pe nume fara a se ascunde si fara a se teme ca vai doamne ce o sa zica X si Y. In postul tau se regasesc multe adevaruri, in ultimele 1/2/3 luni singurii admini care s-au implicat in prinderea codatilor ii poti numara pe degetele de la o mana(5, c i n c i) din 31 si nu are rost sa-i enumar pentru ca ii vedeti in fiecare saptamana dand ban macar unui codat. Intrebarea la care toti mafitotii asteapta un raspuns este unde sunt ceilalti 26 de admini? sau hai nu 26 pentru ca 6 dintre ei sunt owneri sa zicem ca au treburi mai importante, dar ceilalti 20 de admini rank 1-5 unde sunt? La war de cand s-a schimbat programul si sunt waruri intre orele 13-15 nu au fost mai mult de 7 admini, dintre care 2/3 pe /sleep si la 30/40 minute dupa war PAC se fac 17/18 admini on, pai liderii si membrii rank 4 mai nou trebuie sa fie treziti la 9 ca sa dea attack, la 13 sa fie in HQ pentru waruri si adminii care se presupune ca-si dau interesul pentru server si vor sa scape servarul de codati ce face? doarme linistit nu? Ca na prostii se bat la war si iau secunda de la 200m cu ak47 ca ei au treburi mai importante de facut decat sa intre pe samp 2 ore.

Respect Vinnie singurul admin care isi da interesul in a prinde codati, restul 24/25 inca sunt la stadiul de /kick /mute.

@,Asa e. Si nu esti singurul care a observat. Mai ales cand dai report pentru un codat, degeaba dai. Nu il accepta si se anuleaza automat. Singurul e Vinnie care mereu mie imi raspunde la report ( cand poate si e on ) si ii baneaza. Restu sincer cum ai zis si tu, parca sunt de ornament. Kick mute. :)

Dacă v-ați găsi oameni capabili să baneze codații, nu să stea de paradă în scopul de a se lăuda cu adminul lor și atât, da..poate că această propunere ar merge. În fiecare săptămână la war sunt 2-3 admini online, Vinnie, DH01 și Audi. Ah, să nu îl uităm pe preamăritul Bladestar, care are ca singur scop în viață banarea membrilor RDT (de altceva nu e capabil). Ne bucurăm ca avem mulți admini, ne bucurăm că vreți să ne faceți un joc plăcut, dar dacă îi banați pe cei de level 1-5 cu coduri, care intră la mișto pentru a vă testa sistemul AdmBot, n-are nici un farmec. Mă bucur că de la o bucată de timp avem și admine (bibelouri de porțelan de altfel). Dacă înjur pe /report, în secunda 2 sunt banat, dar dacă raportez un codat, deja se face a ploaie. Le mulțumesc personal adminilor care chiar se implică la waruri și își fac datoria pentru care au fost numiți, jos pălăria. Pentru ceilalți însă, vedeți ca e unul de level 2 care își repară mașina singur, să îi dați ban. Ah, se ducea doar în paint să și-o repare, dar nu-i nimic, voi făceți-vă datoria.

Eu zic ca e o idee buna, si prin ce zic unii ca daca nu ai coduri, si esti bun la war, iei interdictie, nu cred ca o sa fie asa, plus ca sunt si teste TW si /testaim...

Eu zic ca e o idee buna, si prin ce zic unii ca daca nu ai coduri, si esti bun la war, iei interdictie, nu cred ca o sa fie asa, plus ca sunt si teste TW si /testaim...

BA frate, acuma cand ma uit peste 80% din cei care vin cu comentarii de genu : Foarte buna ideea sunt nabeti rank 1 Taxi, Paramedic sau mai stiu eu ce civili. Cu ce drept veniti voi aici? Deja cred ca voi postati doar ca sa faceti +1, sa va mandriti voi cate posturi aveti. Dar nu va ganditi ca ideea asta o sa alunge peste juma de mafioti de pe server. Pai ii dai interdictie la unu bun, se supara colegu lui si tot asa. Dar voi ce vreti? Sa tineti pe banca talentele care de ani s-au dedicat doar mafiilor si care is curati? Deci nu ganditi, conteaza doar sa aveti voi un +1. Deci va dau report la toti, veniti aici si votati DA si mai bagati un comentariu alandala. Cred ca peste jumatate din voi nici macar n-ati citit despre ce este vorba. Vai si amar ce oameni au ajuns pe server.

partea cu adminii: Mai sunt si altii care is fac treaba: Just.xes mi se pare activ, Vinnie, DH01( ba tu ai avut ban de 2 ori cum ai laut admin, respect oricum ca te descuri minunat) si altii. Treaba cu Bladestar, e na pai asa si eu zic ca adminu x baneaza doar din mafia y si tine cu ceilalti. Baneaza si el pe cine apuca. V-ati gandit ca poate se ocupa altcineva de acel player? Ca Bladestar e non-stop cu /recon pe RDT nu cred, dar oricum nu cred ca e in zadar, ca aveti si voi destule talente peste noapte, vorbesc in special de rank 1, ca aia vechi nu s-ar incumeta la asa ceva.

@,Asa e. Si nu esti singurul care a observat. Mai ales cand dai report pentru un codat, degeaba dai. Nu il accepta si se anuleaza automat. Singurul e Vinnie care mereu mie imi raspunde la report ( cand poate si e on ) si ii baneaza. Restu sincer cum ai zis si tu, parca sunt de ornament. Kick mute. :)

Ia hai domnu, cand am luat eu ban ai stiu sa ma faci in toate felurile: mucule, ratatule, pisatule. OPA al 2-lea ban pentru cheats, OPA. Stii ca trebuia sa iei permanent nu? Eu zic vara asta sa mergi sa pui 3 lumanari la manastire pentru Just.Xes, ce zici? CUm am mai spus-o: un codat tot codat ramane

Edited by Yaphets01

Nu imi place decizia deoarece pana la urma adminii sunt admini ca sa se ocupe de codati si restul.

Ati spus dovezi solide. De unde putem aduce noi dovezi solide? Avem cumva /recon, damage info sau kill log? Putem noi controla in PC? Nu.

Eu consider ca sistemul actual este unul acceptabil iar fiecare membru al staff-ului in functie de repartizarea lui catre una din cele 3 functii, ar trebui sa se ocupe strict de treaba lui, aici ma refer la admini, helperi si leaderi.

Daca celorlalti membri ai comunitatii le place ideea, sfatul meu este sa actionati pe principiul "Mutlimea castiga" si sa puneti in aplicare ce v-ati propus, eu doar v-am notificat ca aceste lucruri au si ele oarecare slabiciuni si dezavantaje.

Cum ar fi, un player este foarte bun la war iar ceilalti lideri ar vrea sa scape de el, excluzand pe liderul factiunii din care face parte. Sa zicem, ca liderul gangului X ii face reclamatie lui Zetulescu pentru coduri la war, si pune dovada " Zetulescu killed you with Deagle from 5.4 m", si il acuza de aim. Daca ceilalti 8 lideri ar vrea sa scape de el, pot vota printr-un da, si ar fi 8 vs 1. Zetulescu ar trebui sa primeasca interdictie? Pana la urma tot adminii sunt cei mai corecti si cei mai in masura in luarea unei astfel de decizii.

O zi buna!

+1. Idem CosMiN777

Edited by Just Sorynn

Parerea mea ar fi sa recrutati niste admini care sa se ocupe doar cu war-urile, sa nu aiba acces la alte comenzi decat cele necesare pentru wars.

Si pana aduc jucatorii dovezi solide va da-ti seama cat o sa continue acel codat sa joace cu, coduri?

Edited by SQ Matrix Vicious

Uneori încep să râd când citesc unele posturi. Am fost şi eu prin mafii acum ceva timp, şi mai recent cu alte conturi. Codati sunt, jucători buni...or fi şi d-ăştia. Dar gândiţi sistemul aşa..la rece, si din perspectiva adminilor care nu pot sa dea banuri de capul lor, si din perspectiva liderilor, care n-au cum sa mituiasca 200 de membrii sau cati ar trebui sa fie pentru 5 ganguri.

PS: n-am votat, dar ar fi fost un ''da''.

Edited by GF Robert

@, citeste tot din primul post daca postezi.

Adminii dar si membrii gangurilor prin reprezentatul acestora, liderul, vor strange dovezi legate de corectitudinea jocului anumitor participanti la waruri. Acestea vor fi postate pe site intr-un loc special la sectiunea waruri. Aceste reclamatii pot fi create atat de admini cat si de lideri si vor contine obligatoriu dovezi solide privitoare la folosirea de coduri a unui membru dintr-un gang. Din momentul postarii, gangurile au 5 zile (sau un alt numar de zile stabilit de catre lideri) pentru a interpreta dovezile si a lua o decizie.

@, nu e nevoie de /accept report ca sa ne ocupam de un jucator. Eu unul nu accept reporturile si le dau close sau chiar le las deschise dar urmaresc acel jucator raportat.

A zis cineva de interzicerea conferintelor dintre admini si playeri? Asta nu pot sa inteleg.
Prefer sa evit discutiile fara rost. Edited by Vinnie

1. A zis cineva de interzicerea conferintelor dintre admini si playeri? Asta nu pot sa inteleg. Stai cu unu pe skype, te intovarasesti cu el si daca baga cod ce faci?

2. Adminii stau pe mine si daca fac dm pe 2 civili si un mafiot, pac, ajail pentru dm excesiv. Cand ne plangem la war de codati si de abuzeri cu desync, se face liniste.

Btw, n-am nimic cu Maxtr3me2008 dar lui, ca si altora in aceeasi situatie, i-as fi interzis de mult warurile. Mereu are lag, mereu are desync.

Edited by Jupiter90 Kickass

I'd just like to say; when you report someone we do watch them, just because we are watching them doesn't mean we have to close / open your reports. We have around 30-40 reports all the time and keeping track of them all is difficult, especially during the wars (I try my best). But, I'll say it again; when anyone does /report I actually do spectate them and watch if anything happens. I then take evidence and show the other admins for further feedback. If I think on the spot that the person has something then I ban them, look through the ban log and you'd see I'm doing my best. To ban someone we can't just spec them for 5 seconds... We have to stay on them for 5-10-15 minutes to get sufficient evidence.

Teamviewer tests have no point anymore as people know too well how to hide their cheats.

Commands in game such as /aimtest are no good for admins as new types of aimbots stop using this command from working.

We detect norecoil easily, semi norecoil is a bit harder. Wall hack is the hardest to detect.. We have to watch them for a long time and try and think like they are thinking. Distance hack is hard as sometimes the shots fired actually do reach far distances and due to lag from one or the parties or the server it does mean that sometimes distance is extremely big. Damage hack, which means you could kill someone with 2-3 deagle shots per second requires a lot of evidence, and at least 4-5 kills from this person to see if he using some kind of an enhancer.

We try our best... I try my best to be as active as I can in the wars, but some other admins have other things to do which mean an overhaul on reports from players.

Edited by nWo DH01

This is a very good idea.

I Know Admins are doing all their best to catch out those cheaters on war.

But really u cant believe how we got killed on wars!!!

WallHack + No recoil + Damage Hack are the most kind of cheats using in wars!!!

I'm sure that every gang have at least 1-2Cheaters

Well i think if u ban 5-7players from different gangs!!! Other players will get scared from the Ban so they remove their cheats!

Edited by AmiNe SaiDi

Contra, cea mai proasta idee pe care am auzit-o pana acum pe server, daca dai bine inseamna ca trebuie sa fii interzis, da, mi se pare logic.

Aceasta regula cu rank 3 este mai mult decat suficienta, nu e asa usor sa faci rank 3 intr-o pasnica, iar apoi sa strici contul jucand cu coduri nu cred ca ar face nimeni asta.In 2 saptamani ar putea fi banati toti codatii daca s-ar pune mai mult interes.

@Mastertrap21

Cel mai bine ar fi daca un lider pune la misto video ceva sa primeasca advertisment la functie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.