Jump to content

Un nou membru, sNNiK3r

bogdaaNNN
 Share

Recommended Posts

• Nick-ul tau: sNNiK3r

• Prenume: Bogdan

Varsta: 15

Locatia: Romania, Alba, Alba-Iulia.

Ocupatie: Elev.

Jocul(rile) preferat(e): Momentan mai joc doar SA:MP.

Hobby-urile tale: Îmi place să ies afară şi mă pasionează lumea IT.

Interese: Vreau să ajung cineva pe această comunitate şi să o ajut cât pot eu de mult. (asta dacă trebuie interesele mele pe această comunitate)

O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Mă numesc Bogdan, îmi place foarte mult să 'stau în faţa calculatorului' dar pe atât de mult să ies afară cu prietenii, ş.a.m.d. Îmi place foarte mult viaţa şi vreau să o trăiesc la maxim. Vreau ca în viitor să urmez o facultate după terminarea liceului. Doresc să nu rămân corigent nici o dată. Vreau ca pe acestă comunitate să nu primesc nici un Warning pe forum, nici o sancţiune de la admini şi să ajung ceva în această lume virtuală.

De unde ai aflat de B-Zone Community?: De la mai mulţi prieteni, jucători vechi.

Alte precizari?: Consider că a venit momentul pentru a îmi face şi eu prezentarea. Sper să mă primiţi cu mâinile deschise. Chiar dacă nu citeşte nimeni ce este scris în acest topic şi se postează doar pentru +1. Vă mulţumesc.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.