Jump to content

Portofoliu- UTZ Design

AIM MIonut
 Share

Recommended Posts

Suuuperbe, felicitari, pot spune ca esti un maestru al photoshop-ului.

Superbe?

Te contrazic, erau superbe daca erau facute de el, e usor sa iei un .psd de pe net si apoi sa-l modifici..:-J

Uite aici: http://www.freepik.com/free-psd/wood-craft-logo-mockup_708294.htm

Uita-te printre primele creatii.

@Ionut, eu zic s-o lasi mai moale, logo-urile sunt prea bune si avatarele sunt de calitate 0. Atat timp cat esti priceput in alte programe de design, e foarte usor sa pui un blur pe o imagine si voila..

Apropo, ai mai vazut logo-ul asta?

http://www.freepik.com/free-psd/engraved-logo-on-wood-psd-mockup_690251.htm

Eu parca l-am vazut...parca tot pe aici pe la tine.

Fusher se numesc mock-upuri dragule, sunt folosite de majoritatea designerilor pentru prezentarea logo-urilor. Lucrez la un studio de design in Brasov de aproximativ jumatate de an si crede-ma ca se folosesc intens astfel de mock-upuri pentru a iti prezenta ''marfa'' catre compania care doreste un logo. Daca esti necunoscator de cauza nu-ti mai da aere de meserias pe aici si apuca-te de invatat in ceea ce inseamna designul grafic si industrial la scara mai larga. Da ai vazut bine e pe aici, poftim :

pres2.png

asta e mockup : http://www.freepik.c...ckup_690251.htm

aia de mai sus e prezentare la logo-ul facut pentru studioul de design la care activez, am sa iti desenez si pe o foaie in caz ca nu ai inteles cum sta treaba in industrie, legat de photoshop.

-calitate 0 esti tu in ochii mei aberand in necunostinta de cauza. (dovada mai sus)

Cat despre avatare nu am ce sa zic, nimeni nu poate face lucrari pe placul tuturor, mereu o sa fie cineva care are ceva de obiectat, dar din pacate pentru tine majoritatea apreciaza stilul de lucru pe care il am.

PS Ma inclin in fata ta, te invit la un battle pe o gama larga de creatii ( avatare/ logo-uri / semnaturi/ layout-uri de pagini web/ userbar-uri / chanel art-uri si orice altceva iti mai pofteste inima)

Dupa dictionarul ingust pari a fi sasch, cel care i-am inchis portofoliul acum 2-3 zile pentru ripp-uri, lucrari copiate si ulterior editate din portofoliul meu).

pack22.png

• voi posta cate un pack saptamanal
  • fiecare lucrare o sa contina watermark pentru evitarea rippului pe alte comunitati / portofolii
  • cine doreste personalizarea unei lucrari o va putea face prin PM

STAY TUNED !

_________________________________________________________________________________________________________

RELEASE DATE 15.02.2015

_________________________________________________________________________________________________

naturepack.png

Acesta este pack-ul nr2 . Astept pareri, critici, aprecieri.

#avatare#

image.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.png

#semnaturi#

image.png

image.png

image.png

image.png

• voi posta cate un pack saptamanal
  • fiecare lucrare o sa contina watermark pentru evitarea rippului pe alte comunitati / portofolii
  • cine doreste personalizarea uneia dintre lucrarile de mai sus o va putea face prin PM

NEW PACK COMING SOON !

_________________________________________________________________________________________________________

Sunt foarte reusite si chiar te descurci in domeniul asta. Vad ca ai evoluat mult de la semnaturiile pe care ni le faceai prins GSB :)) . Bravo, tine-o tot asa si sper sa evoluezi si mai mult ;) .

Fusher se numesc mock-upuri dragule, sunt folosite de majoritatea designerilor pentru prezentarea logo-urilor. Lucrez la un studio de design in Brasov de aproximativ jumatate de an si crede-ma ca se folosesc intens astfel de mock-upuri pentru a iti prezenta ''marfa'' catre compania care doreste un logo. Daca esti necunoscator de cauza nu-ti mai da aere de meserias pe aici si apuca-te de invatat in ceea ce inseamna designul grafic si industrial la scara mai larga. Da ai vazut bine e pe aici, poftim :

pres2.png

asta e mockup : http://www.freepik.c...ckup_690251.htm

aia de mai sus e prezentare la logo-ul facut pentru studioul de design la care activez, am sa iti desenez si pe o foaie in caz ca nu ai inteles cum sta treaba in industrie, legat de photoshop.

-calitate 0 esti tu in ochii mei aberand in necunostinta de cauza. (dovada mai sus)

Cat despre avatare nu am ce sa zic, nimeni nu poate face lucrari pe placul tuturor, mereu o sa fie cineva care are ceva de obiectat, dar din pacate pentru tine majoritatea apreciaza stilul de lucru pe care il am.

PS Ma inclin in fata ta, te invit la un battle pe o gama larga de creatii ( avatare/ logo-uri / semnaturi/ layout-uri de pagini web/ userbar-uri / chanel art-uri si orice altceva iti mai pofteste inima)

Dupa dictionarul ingust pari a fi sasch, cel care i-am inchis portofoliul acum 2-3 zile pentru ripp-uri, lucrari copiate si ulterior editate din portofoliul meu).

Baietel, nu trebuie sa te spargi in figuri, keep calm ca nu urinez pe mine..calm baby.

Ma...nu inteleg...faci logo-uri profesioniste si nu poti pune un blur? Nu crezi ca e ceva ciudat aici?

Si daca ai lucra unde zici tu ca lucrezi, ce cauti pe o comunitate de gaming?

Ee...battle-uri o aa dam dar nu acum. Momentan esti mai cunoscut si poti invita prietenii sa-ti voteze lucrarea.

Fusher -alo...traim in secolul 21 intr-o lume democratica si nu am voie sa imi desfasor o parte din timpul meu liber pe o comunitate de gaming? eu zic sa iti vezi de viata ta, daca incerci sa iti dezvolti abilitatile intr-ale criticii prin portofoliul asta, iti zic eu..esti la pamant...mai repeta in fata oglinzii inainte sa deschizi gura in fata publicului, nu de alta..dar esti jenant. Si care e treaba cu blur-u ca inca nu-ti vad durerea? unde vezi tu necesitatea blur-ului intr-un logo? Daca mai ai ceva de complectat o poti face prin PM, orice alt post aici, care nu are legatura cu portofoliul o sa fie sanctionat.

Lucrarile in photo-shop nu tin doar de mult blur aruncat si amestecat si dupa pus pe o poza. Daca imaginea cere blur, ii dai.

Lucrezi foarte frumos, tot asa.

Lucrezi minunat, cand ma uit la lucrarile tale raman socat :)
Nu vreau sa supar pe altii disegneri, dar pentru mine esti un exemplu demn de urmat si in acelasi timp imposibilul ce nu-l pot atinge. Felicitari!

P.S. Imi place member title-u tau, брат. :)

Edited by Mister JohnstoN

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.