drE jR Posted September 12, 2016 Share Posted September 12, 2016 sunt frumoase, asta l-ai facut in ilustrator? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeXuuS Posted September 15, 2016 Share Posted September 15, 2016 Frumoase lucrari, succes in continuare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeCo Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Ceva nou? Asteptam creatii noi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
E U S E B I U Posted September 20, 2016 Share Posted September 20, 2016 Foarte frumoase, felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM MIonut Posted September 25, 2016 Author Share Posted September 25, 2016 (https://www.betit.ro/) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaN4MaiRaN Posted September 25, 2016 Share Posted September 25, 2016 Sunt foarte frumoase, succes in continuare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiveo Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 (https://www.betit.ro/) Salut. Imi place cum arata acel B, dar lucrul care ma deranjeaza estetic e ca nu e egala distanta intre litere. De ce ai ales o alta spatiere intre litere la IT? Mie imi lasa impresia ca ceva nu stiu... nu cade bine la ochi (strict parere mea, nu o lua in nume de rau). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawx Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 Faci treaba minunata, chia sunt faine lucrarile tale, continua sa faci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K A R I M Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 Frumoase lucrari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM MIonut Posted September 27, 2016 Author Share Posted September 27, 2016 Salut. Imi place cum arata acel B, dar lucrul care ma deranjeaza estetic e ca nu e egala distanta intre litere. De ce ai ales o alta spatiere intre litere la IT? Mie imi lasa impresia ca ceva nu stiu... nu cade bine la ochi (strict parere mea, nu o lua in nume de rau). Salut,sunt doua cuvinte, domeniul in care se desfasoara activitatea este IT-ul, am pus si linkul ca sa observati unde isi are utilizarea. De asemenea daca urmariti diferite logo-uri din acelasi domeniu observati ca sunt jocuri de coluri sau diferite moduri de a diferentia IT-ul de restul acronimului/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BreakerBELEAUA Posted October 3, 2016 Share Posted October 3, 2016 Frumoase multumim pentru postare, voi fura si eu unul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
V l a d u t Posted October 4, 2016 Share Posted October 4, 2016 Frumoase, mai ales alea cu BETIT mie imi plac enorm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Alin Posted October 9, 2016 Share Posted October 9, 2016 Frumos portofoliu. Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiveo Posted October 24, 2016 Share Posted October 24, 2016 Topicurile vechi, în care nu s-a postat mai bine de 7 zile vor fi închise. În caz ca membrul care a creat inițial topicul va dori deschiderea lui, aceasta se va realiza prin trimiterea unui PM designerilor comunitătii. Topic inactiv - nu s-a mai posta o creatie de aproape o luna. Pentru redeschiderea topicului te rugam sa dai PM unui designer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Levy. Posted December 23, 2016 Share Posted December 23, 2016 Redeschis la cerere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM MIonut Posted December 23, 2016 Author Share Posted December 23, 2016 Un craciun fericit tuturor, alaturi de cei dragi ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IAWY ZEW Posted December 23, 2016 Share Posted December 23, 2016 M-ai lasat fara cuvinte, cu toate ca nu-mi place ca ai pus logo-ul tau fix peste logo-ul lor. O mica adaugare am: crezi ca poti face in asa fel incat logo-ul sa vibreze ca o melodie de la Trap Nation? (videoclip) Asta mi-a venit in cap ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM MIonut Posted December 24, 2016 Author Share Posted December 24, 2016 awROYAL ZEW- l-am pus din motive de copyright, da pot face cu adobe after effects 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Raducu Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 Blana, imi place, esti un patron, te pup Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM MIonut Posted December 28, 2016 Author Share Posted December 28, 2016 AIM Raducu- multumesc domnu' medic. #InFire - jersey design (ceva simplu si ieftin de printat-buget redus) _____________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________________________________________________ #Pack VirusGaming 27-11-2016 cover facebook channel art youtube wallpaper 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KHAppa Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 utzanu rupe stilul ca de fiecare data. Ai un +1 de la BHC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM MIonut Posted December 28, 2016 Author Share Posted December 28, 2016 KHAppa - si ce stil , multumesc, #MCC la tot bhc-u Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rami Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 Sunt foarte frumoasa, felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RamY Posted December 31, 2016 Share Posted December 31, 2016 Frate imi poti face si mie una? Sa scrie frumos .R.a.m.Y ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TywiNKIA Posted December 31, 2016 Share Posted December 31, 2016 Doamne, cred ca sunt cele mai frumoase lucrari pe care le-am vazut pana acum, sper sa primesti o frunctie ceva caci o meriti din plin PS: Fa-mi si mie un avatar smecher , daca ai timp da-mi un PM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts