Jump to content

Portofoliu- UTZ Design

AIM MIonut
 Share

Recommended Posts

No comment, just impression.

Esti printre putinii designeri care chiar folosesc o textura peste acel stock (too lazy 4 me) si textul il incadrezi si il imbini foarte bine.

CC-urile sunt bine alese si cumva "profunde". Pari genul mai realist.

Sper ca vom putea conlucra in viitor, iar pana atunci, bafta in continuare :)

Deagle666 , S n a k 3,DaniEL ND,Row3R Legend,seBa rTn - multumesc

B l a c o n i x - merci, mi-ar face mare placere, esti printre putinii care au experienta in photoshop de pe comunitate si inca nu a dobandit aceasta functie, eu te astept in ''familie''

@AIM MIonut, Ce sa zic, am vazut unul din calendare la WotM, m-a impresionat foarte mult.
Faptul cum incadrezi textul si efectele in poza sunt de nedescris, desi uneori nici nu inteleg cum ai facut anumite lucrari :))
Cand ma uit ce magie (in deplin sens al cuvantului) dai peste peste lucrari, imi dau seama cat de mic sunt si cate mai am de invatat, dar... toti am fost incepatori, unii se dau batuti, altii merg pana la capat, tu esti omul care nu s-a dat batut si a ajuns unde si-a dorit, felicitari din partea mea.

cozaa- multumesc, ma bucur ca iti palce, poti folosi orice lucrare.

ZeN00- merci

JohnstoN - multumesc pentru apreciere, nu este nici o magie in toata treaba asta...sunt ore de munca...mult timp care l-am dedicat photoshop-ului si altor programe de editare grafica. Sunt sigur ca mai am multe de invatat si eu,iti doresc succes in cumularea experientei si sper sa ajungi sa ma depasesti.

BlueNeonRO- merci

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.