Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Portofoliu- UTZ Design

AIM MIonut
 Share

Recommended Posts

Salut. Imi place cum arata acel B, dar lucrul care ma deranjeaza estetic e ca nu e egala distanta intre litere. De ce ai ales o alta spatiere intre litere la IT? Mie imi lasa impresia ca ceva nu stiu... nu cade bine la ochi (strict parere mea, nu o lua in nume de rau).

Salut. Imi place cum arata acel B, dar lucrul care ma deranjeaza estetic e ca nu e egala distanta intre litere. De ce ai ales o alta spatiere intre litere la IT? Mie imi lasa impresia ca ceva nu stiu... nu cade bine la ochi (strict parere mea, nu o lua in nume de rau).

Salut,sunt doua cuvinte, domeniul in care se desfasoara activitatea este IT-ul, am pus si linkul ca sa observati unde isi are utilizarea. De asemenea daca urmariti diferite logo-uri din acelasi domeniu observati ca sunt jocuri de coluri sau diferite moduri de a diferentia IT-ul de restul acronimului/

Topicurile vechi, în care nu s-a postat mai bine de 7 zile vor fi închise. În caz ca membrul care a creat inițial topicul va dori deschiderea lui, aceasta se va realiza prin trimiterea unui PM designerilor comunitătii.

Topic inactiv - nu s-a mai posta o creatie de aproape o luna. Pentru redeschiderea topicului te rugam sa dai PM unui designer.

djgVUdH.jpg

M-ai lasat fara cuvinte, cu toate ca nu-mi place ca ai pus logo-ul tau fix peste logo-ul lor.

O mica adaugare am: crezi ca poti face in asa fel incat logo-ul sa vibreze ca o melodie de la Trap Nation? (videoclip)

Asta mi-a venit in cap =)))

AIM Raducu- multumesc domnu' medic.

#InFire - jersey design (ceva simplu si ieftin de printat-buget redus)

_____________________________________________________________________________________

Preview_Fata.pngpreview_spate.png

u_EEGKXV.png

______________________________________________________________________________________________________________________________

#Pack VirusGaming 27-11-2016

cover facebook

banner_facebook.png

channel art youtube

channelart_Youtube2.png

wallpaper

wallpaper.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.