Dyablox Posted November 3, 2020 Author Share Posted November 3, 2020 6 hours ago, JohnstoN said: il stiu eu pe unu, e din Basarabeasca, o lucrat la stroica juma de copkilarie cu taic'so in Rusia, sta la Drept pe loc de roman de pretutindeni (+repeta anul) si le spune la toti romanii ca el e rus halal Dima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIS aka OldNab Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Scuze că vă deranjez din nou, dar s-a lansat harta asta şi vă invit s-o trimiteţi tuturor basarabenilor pe care i-aţi auzit întrebându-se "blea, da' cu ce ne-a ajutat pe noi România nahui"? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 6 hours ago, BIS aka OldNab said: Scuze că vă deranjez din nou, dar s-a lansat harta asta şi vă invit s-o trimiteţi tuturor basarabenilor pe care i-aţi auzit întrebându-se "blea, da' cu ce ne-a ajutat pe noi România nahui"? De fapt cred ca ar intreba asa "blea, da cu ce nea ajutat pe noi rominia nahui?" ?? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Cum n ai da.. Rusia ii ajuta mai mult decat Romania.. asa cred Dodonistii.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIS aka OldNab Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 2 hours ago, South Monologue said: Cum n ai da.. Rusia ii ajuta mai mult decat Romania.. asa cred Dodonistii.. Da da, cu Kamazuri second hand :)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 6 minutes ago, BIS aka OldNab said: Da da, cu Kamazuri second hand :)))) Kamazuri bă u* 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 1 hour ago, R e l u said: Kamazuri bă u* da si uai, ai seva cu kamazurili? sini, Oaia Sandu, aseia fara tite? SA DUCA SA CREASCA TITE Eu hz cum asta are drept de vot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 @R e l u Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaban Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 32 minutes ago, Lieutenant.PD said: @R e l u o stie toata tara wai Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Monologue Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 @Lieutenant.PD we tu de ce esti rau cu membrii uS ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 11 hours ago, South Monologue said: @Lieutenant.PD we tu de ce esti rau cu membrii uS ? Nu is rau cu toti, pe majoritatea va respect, sunt acolo 2-3 care se cred pizdosi numa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 On 11/4/2020 at 12:50 AM, Dyablox said: Dima? Sereoja, de vreun Dima n-am auzit. Inca. 13 hours ago, Lieutenant.PD said: Nu is rau cu toti, pe majoritatea va respect, sunt acolo 2-3 care se cred pizdosi numa dap și tu ești modest la ale tale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 On 11/4/2020 at 1:15 AM, BIS aka OldNab said: Scuze că vă deranjez din nou, dar s-a lansat harta asta şi vă invit s-o trimiteţi tuturor basarabenilor pe care i-aţi auzit întrebându-se "blea, da' cu ce ne-a ajutat pe noi România nahui"? tare bună ideea în general observ că cei din domeniul public de la voi au început să se mai preocupe un pic de dezvoltarea site-urilor instituțiilor de stat și asta bucură la transparență și comunicare cu siguranță e mult de lucru, dar e un bun început Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIS aka OldNab Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 3 hours ago, JohnstoN said: la transparență și comunicare cu siguranță e mult de lucru, dar e un bun început De mult spun că statul român investeşte degeaba (ba chiar contra intereselor naţionale) în Republica Moldova dacă basarabenii nu ştiu de aceste investiţii. Mai rău, am auzit nu o dată politicieni filoruşi care catalogau drept ruseşti anumite investiţii româneşti. O idee bună această promovare online a investiţiilor, dar şi mai bună ar fi ideea de a marca fiecare lucru donat cu un mesaj de genul "donat de România pentru fraţii basarabeni". Să ştie şi elevii care circulă cu microbuzele donate de noi, şi poliţiştii care lucrează în secţii modernizate de noi, şi copiii care se joacă în parcuri create sau modernizate de noi, şi şoferii care circulă pe drumuri modernizate de noi, şi lista poate continua la nesfârşit. Dacă nu condiţionăm investiţiile de promovarea acestui mesaj de înţelegere şi ajutor ca de la frate la frate, de la român la român, atunci investiţiile trebuie oprite neapărat. Mai rău facem finanţând statul ăsta artificial. Serviciile noastre trebuie să lucreze cu scopul de a distruge falsa identitate moldovenistă, nu să bage bani în statul care o promovează. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 7 hours ago, JohnstoN said: dap și tu ești modest la ale tale Acolo sunt 2-3 care se daibesc de multi. Tupa te saluti pe /ac si poti sa fii huisasit. Eu nu stiu cine ar accepta asta, dar eu nu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Cooper Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 cn ămi trimite poză cu ștampila în dreptul numelui lui Dodon primește câte 3 euro clientzi să aveți un weekend! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted November 12, 2020 Author Share Posted November 12, 2020 Eu eu eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Poimaine alegerile, luati popcornul fratilor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genghis Khan Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 23 hours ago, JohnstoN said: cn ămi trimite poză cu ștampila în dreptul numelui lui Dodon primește câte 3 euro clientzi păcat că nu am scos camera pe 30.10.2016 13.10.2016 și 01.11.2020 mi-aș fi permis și eu o pereche de chiloți de la LC walkiki ca boierimea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genghis Khan Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 prea vă stresați cu politica, cu hărți și cu alegeri lasați să facă politică oamenii cu cap, nu sampiștii de al de noi noi hai să ascultăm niște piese mishto ă bagă tare Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOPPEN Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 (edited) Norok, Ce mai faceti, cum uspehili? Edited November 14, 2020 by zL PROKOP Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 1 hour ago, zL PROKOP said: Norok, Ce mai faceti, cum uspehili? zbs, ma pregatesc de bac si teze, tu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOPPEN Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 20 hours ago, Lieutenant.PD said: zbs, ma pregatesc de bac si teze, tu? Ma bucur, eu ma pregatesc de mai multe ce ma asteapta in viata Zdarova, ce faceti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zewTs. Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 4 hours ago, zL PROKOP said: Ma bucur, eu ma pregatesc de mai multe ce ma asteapta in viata Zdarova, ce faceti? Noroc, ma uit la live cum protestatarii "pasnici" sunt "batuti" de mascati numai la noi se blocheaza drumul, primesc peste cap si urla "JOS POLITIAAAAAA" Eh, moldoveni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOPPEN Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 20 minutes ago, Lieutenant.PD said: Noroc, ma uit la live cum protestatarii "pasnici" sunt "batuti" de mascati numai la noi se blocheaza drumul, primesc peste cap si urla "JOS POLITIAAAAAA" Eh, moldoveni... mdaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts