Jump to content

[B-ZONE TV] NG vs FBI

otheLo friptuRica aKa A20
 Share

Recommended Posts

1. Ai erori de pixeli.

2. Nu stiu de ce pe la jumate ai focusat chatul, n-are nici o logica.

3. Spawn kill? Pai dc v-a dat clear in mai putin de 10 secunde si dupa ai oprit filmarea? ...

Frumos bajatule. GG :*

Vevex ZEW,

1) Vezi ca eroare aia de care zici tu este de la programul de editat. :D

2) Iti dai seama ca nu era asa de nab sa arate si partile in care murea.. Nici eu nu as face asta, sincer. ;)

Sper că știi că așa ceva e dovadă de cheats, nu film. La B-Clips se pune filmulețe la care muncești, lucru pe care tu nu prea l-ai facut.. adică acum pe bune, un intro cu doua gloanțe și o bătălie între două Departamente, să înșit câteva greșeli:

1. Folosește un program de edit care nu îți pixelează imaginea
  2. Ascunde reclama la Bandicam (asta e greșeală comună, dar respectă data viitoare)
  3. Ascunde chat-ul, există F7 degeaba?
  4. Mai scoate și din moduri dacă într-adevăr ăsta e film

Cam atât.. în rest ideea e bună, folosește-mi sfaturile data viitoare, succes!

@, Serios ? Atata timp cat un film este facut pe b-zone rpg1/rpg2 e bine venit aici nu ai tu dreptul sa ii zici sa nu il mai puna .

1. Daca sti atat de multe ii poti recomanda un program ? ca asa pot si eu sa ma scarm in c.r si sa zic sa il faca pe dr.cu in patru si sigur nu il face.

2. Reclama de la bandicam putini stiu sa o ascunda si pe putini ii intereseaza de ea.

3. Nu e film pe movie cu cam hack sau smooth camera , e un film normal.

4. De ce sa le scoata ?

Nu inteleg frate vorbiti fara sa stiti ce .

Un film frumos,daca te-ai axa sa faci ceva si pe movie filmat frumos cu cam hack ai ajunge undeva . Apropo frumos template la intro.

Edited by Ionut LCS

Nu am chef de ceartă, dar uite aici:

1. Încearcă cu VideoPad Video Editor, e ușor cu el.
  2. În VideoPad exista widescreen și watermark să ascundă reclama,
  3. Dacă încep eu să postez cum dau heal și/sau ziare e tot aia?
  4. Păi aici era un sfat prietenesc, dacă înoți în moduri nu face bine la PC indiferent de performanță, spun din propria experiență.

4. Păi aici era un sfat prietenesc, dacă înoți în moduri nu face bine la PC indiferent de performanță, spun din propria experiență.

Eu zic ca ajunge la cat ai comentat .

Editez si randez cu sony vegas , sunt incepator invat eu cu timpul nu trebuie sa intrii si sa critici tot videoclipul . "inot in moduri?" Am doar 3 moduri hud , skin si arme ? sunt multe no ? Eu zic sa iti vezi de treaba si sa numai comentezi aiurea la orice videoclip postat aici . Am inteles am unele erori dar aia e cu timpul toti invatam . aa da , si chatul nu am putut sa il ascund deoarece poate spunea ceva leaderul . Eu am vrut sa pun un simplu videoclip putin editat , nu sa fac piata de la braila sa sariti toti cu gura ca aia e asa aia e asa . Am inteles din primul coment ca am gresit , nu trebuie sa o spui si tu inca o data .

1. Nici nu știi cu ce editează el.

2. Sony Vegas e superior VideoPad-ului.

4. Preferi să joci cs 1.6 sau Crysis 2?

Cred că era mai bine dacă clipul era postat doar la discuții.

Stiu ca a trecut ceva timp, dar nu ma pot abtine.

Sper că știi că așa ceva e dovadă de cheats, nu film. La B-Clips se pune filmulețe la care muncești, lucru pe care tu nu prea l-ai facut.. adică acum pe bune, un intro cu doua gloanțe și o bătălie între două Departamente, să înșit câteva greșeli:

1. Folosește un program de edit care nu îți pixelează imaginea
  2. Ascunde reclama la Bandicam (asta e greșeală comună, dar respectă data viitoare)
  3. Ascunde chat-ul, există F7 degeaba?
  4. Mai scoate și din moduri dacă într-adevăr ăsta e film

Cam atât.. în rest ideea e bună, folosește-mi sfaturile data viitoare, succes!

1. Asta tine de cum randezi/filmezi

2. -

3. -

4. De ce? Cu moduri poti face din San Andreas un joc frumusel care seamana la grafica cu jocurile din era 2008-2010.

Si nu inteleg cum dai tu asa sfaturi cand clipurile facute de tine sunt chiar si mai proaste?!

4. Ha, nu face bine la PC? Dar ce ii fac modurile, ii dau gripa? Tu ai o ragalie de PC, de aia nu poti sa joci cu moduri. Daca eu iti spun ca eu am jocul modat si toate sunt efecte ce tin de grafica/texturi, nu iau un singur crash si am constant 80-90 fps pe full hd cu totul dat la maxim, ce mai zici?

Uite un exemplu cu ce moduri am si uite ca pc-ul meu nu sughita. Nu mai generaliza!

Edited by Robert ENB Series

Stiu ca a trecut ceva timp, dar nu ma pot abtine.

1. Asta tine de cum randezi/filmezi

2. -

3. -

4. De ce? Cu moduri poti face din San Andreas un joc frumusel care seamana la grafica cu jocurile din era 2008-2010.

Si nu inteleg cum dai tu asa sfaturi cand clipurile facute de tine sunt chiar si mai proaste?!

4. Ha, nu face bine la PC? Dar ce ii fac modurile, ii dau gripa? Tu ai o ragalie de PC, de aia nu poti sa joci cu moduri. Daca eu iti spun ca eu am jocul modat si toate sunt efecte ce tin de grafica/texturi, nu iau un singur crash si am constant 80-90 fps pe full hd cu totul dat la maxim, ce mai zici?

Uite un exemplu cu ce moduri am si uite ca pc-ul meu nu sughita. Nu mai generaliza!

Mersi pentru sustinere , apreciez !

Mie personal nu imi place deloc si nici nu stii sa tragi macar, nu imi place deloc cum ai editat, pur si simplu fugeai si faceai dueluri cu ceilalti.

Imi dau cu parerea, nu pentru a face posturi.*

Edited by Heisenberg

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.