Jump to content

RPG3 Opening

Bobo
 Share

Recommended Posts

idem ZeEk.

A good idea but I think you should give chance to other members to get on that server functions, not those who already have admin on RPG1 / 2. I understand that they have experience but should focus on the server holding at the moment.

Congatulations anyway, and good luck to new server RPG3. Let's Play Together!

Edited by RW Stephen

Mhm... parerea mea este ca deschiderea RPG-ului 3 este benefica, deoarece, de multe ori seara pe RPG 1 sunt 1000/1000, pe RPG 2, cam... 700-800 poate chiar 900, aici, nu stiu exact pentru ca nu prea joc... dar probabil multi playeri vor sa se faca cunoscuti si sa inceapa totul de la inceput pe o comunitate noua, fara nici un trecut. Felicitari pentru idee Bobo.

@@Bobo,

Te / Va felicit pentru aceasta decizie, totusi sper si cred ca toti vrem asta:

RPG 3 = FARA CLIENTI. Aici ma refer la masini, elicoptere si alte prostii. Lasati-l clasic si aerisit: RPG3 CLienti sa existe doar premium, clanuri unban si eventual clear FP, nimic mai mult nimic mai putin.

De ce nu il deschideti mai devreme ? :)) aveti totul pregatit

In timpul ramas vom face reclama.

Eu va sfatuiesc sa faceti reclama, aduceti-va refferali, o sa fie un start bun, iar asa cum majoritatea care joaca pe rpg 1 au si cont pe rpg2 asa vor putea juca in paralel si pe rpg3 iar in timp vor putea decide unde le este cel mai bine.

Succes tuturor.

Facem si noi reclama. :)

Nu sunt 1000 de jucatori online impreuna pe primele2 rpguri si voi mai vreti inca 1 :)) . Ce sa zic, la comunitatea rivala ar merge un rpg3 ca ei au jucatori, dar aici si al 2-lea e in plus.

Nu ne intereseaza ceea ce fac alte comunitati si nici nu vreau ca jucatorii sa piarda minute bune conectandu-se la server. Mai bine mai gol decat prea plin.

@,

Nici nu s-a deschis bine serverul si voi deja va ganditi la conturi premiumi, masini si alte prostii de pe clienti. Faceti aceeasi greseala care s-a comis pe RPG2, ati dorit un start 'fresh' dar dupa doua zile erau 10 persoane cu Infernus

Eu sincer sunt bucuros de acest lucru,pe RPG1 nu prea mi-am gasit locul... Iar de RPG2 nu vroi-am să ma apuc,ca am auzit că e la fel ca pe RPG1..

P.S trebuie să începeți să faceți un sub-forum pentru RPG3 la b-zone.forum

Foarte buna ideea in special pentru cei noi dar parerea mea este ca nu sunt destui playeri noi in cat sa se faca si pe rpg 3 un numar mare de playeri constant in asa fel in cat sa ramna si pe rpg 1 si 2 un numarm mare de playeri (este doar o parere) bafta b-zone !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.