Jump to content

RPG3 Opening

Bobo
 Share

Recommended Posts

@@South zeEk,

Nu cred ca ai inteles, o sa incerc sa-ti clarific;

Doar primele doua saptamani stafful o sa fie format din actualii admini/helper de pe RPG1/2, urmand ca dupa cele 2 saptamani in care avem sansa se avansam in level sa se deschida toate aplicatiile pentru toate functiile;

• admin
  • helper
  • lider

@@Bobo, Nu ai inteles ideea, si nu vreau sa se interpreteze gresit. Pentru inceput da, ar fi frumos sa se adauge cativa admini de pe RPG 1&2 insa pentru o scurta perioada. Fiecare dintre ei sa se axeze pe serverele respective iar pentru viitorul server sa se gaseasca alti membrii activi si dornici de a oferii o mana de ajutor in evolutia serverului.

Sper ca acum m-am exprimat cum trebuie, o seara placuta.

Dupa 2 saptamani se deschid aplicatiile si se vor alege oameni de pe RPG3.

Server-ul are si o deschidere strategica, sa spun asa....

Eu cred ca extrem de multi o sa fie activi si muncitori, o sa fie bataie (la propiu) pe functii...

Parerea mea este sa nu dati asa repede, sa mai asteptati sa se faca o departajere considerabila,

sa-i recomande activitatea si talentul lor.

@, pe functii ca pe functii, dar iti dai seama ce o sa fie la trucker :))

Vad ca deja au fost postate criteriile pe care sunt alesi helperii, desi nu o sa aiba o sansa "chiar oricine" ..

I see many negative comments here. As far i know Kelton, he is a good person and does a very good job. I don't know about this but many players told me RPG2 got the same comments but see where it is now. Just have faith in Bobo and Kelton, they know what they are doing. They don't do anything without thinking about it atleast twice. So what if players go on RPG3 for function? Its a game and everyone wants to enjoy it.

Sunt curios de numarul jucatorilor care vor intra la 20:00.

Daca pe RPG2 la inceput a fost un record de cateva sute de jucatori, sa fii sigur ca pe RPG3 va fi mult mai mult.

biz-urile cum vor fi date? Prin licitaite?

Probabil si aceasta varianta, insa cea mai probabila este cine face level-ul si dispune de banii necesari, ala-i castigatorul.

Am o curiozitate. Eu, de exemplu, doresc sa joc pe RPG3 pentru distractie, adica sa intru in factiuni pasnice unde sa socializez cu membrii s.a.m.d.. Va trebui sa astept 2 saptamani pana se vor alege liderii pentru a putea aplica sau vor fi si cativa lideri "provizorii" ca adminii si helperii care sa se ocupe de asta?

@, probabil se va astepta doua saptamani ca sa faca majoritatea playerilor level 5. Sau cel putin o saptamana..

@, daca iti da tie admin stai tu 24/24? Wtf de unde va vin ideile astea... Codatii tot sunt prinsi, mai devreme sau mai tarziu..

Ar trebuii să fie admini 24/24, deoarece când vor ieşii admini, uni or să bage codul de teleportare şi or să facă la bani la greu, părere mea.

Sa fii sigur ca nimic nu o sa ramana nesupravegheat si totul o sa fie monitorizat si organizat astfel incat nimeni sa nu aiba de castigat mai mult decat normalitatea job-urilor.

@, asa este dar din punctul meu de vedere pt un lider trebuie sa conteze experienta si orele jucate, nu level-ul. Degeaba are level 10 si 50 de ore jucate..

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.