Jump to content

RPG3 Opening

Bobo
 Share

Recommended Posts

Parerea mea e ca nu va avea un succes atat de mare, de ce? Sa argumentez, cele 2 servere au ajuns respectate insa au avut un start foarte bun, cu niste oameni seriosi. Acesta nu cred ca va fi la fel, foarte multi noobi vor sa se apuce(ma refer la comentariile de la videoclipul de pe youtube, care ziceau ca nu stiu sa faca o aplicatie si ca rad de ei, oameni care au comentat ca intra doar pentru DM) si acestia dupa parerea mea vor strica serverul. Insa pe langa acestia, sunt si playeri de pe RPG1/RPG2 care inca nu s-au remarcat, playeri seriosi. Va fi un server intre si intre ce dorim noi. Parerea mea, repet.

Parerea mea e ca nu va avea un succes atat de mare, de ce? Sa argumentez, cele 2 servere au ajuns respectate insa au avut un start foarte bun, cu niste oameni seriosi. Acesta nu cred ca va fi la fel, foarte multi noobi vor sa se apuce(ma refer la comentariile de la videoclipul de pe youtube, care ziceau ca nu stiu sa faca o aplicatie si ca rad de ei, oameni care au comentat ca intra doar pentru DM) si acestia dupa parerea mea vor strica serverul. Insa pe langa acestia, sunt si playeri de pe RPG1/RPG2 care inca nu s-au remarcat, playeri seriosi. Va fi un server intre si intre ce dorim noi. Parerea mea, repet.

Ai dreptate, o să se apuce mai mulți jucători de pe RPG1/RPG2, serioși, care nu au fost remarcați. La început o să fie lume că da, toți visează funcții, dar când o să se termine chestia asta cu funcțiile, o să fie puțini playeri, eu unul mă apuc de 3, dar serios, că pe RPG2 nu mai am contul și pe RPG1 destul de greu dacă pot zice așa... Așa că, 3 zile :3 Pregătiți ? :))

Cu nerabdare, ne indreptam cu pasi repezi spre deschiderea noului server. Eu unu ma voi apuca serios. Fie ca se intampla sa am o functie, fie ca nu. Indiferent de ceea ce se va intampla promit ca raman pe acest server.. Inca 3 zile.

@, eu unul sunt pregatit. Parerea mea e ca va avea MAXIM 200 playeri la deschidere si spun asta deoarece este ora 20:00. Nu cred ca va avea mai multi de atat. Banuiesc ca va avea o evolutie lenta, referindu-ma la playeri.

Deja exagerati, o sa ajungeti sa numarati si secundele ca de Anul Nou :))

@@DaniDaniel, eu cred ca vor fi mult mai multi, probabil dupa o perioada se va diminua nr playerilor.

Sunt nou aici si asteptam o noua deschiderea a unui nou server. Momentan nu am nici o sansa sa ajung nici macar intr-o factiune pasnica avand in vedere.. ca daca m-as apuca acum nu as fi luat in serios fata de altii care au ajuns la lvl 50-60+. O noua sansa sa plecam toti de la 0.

@@TraLala, Aici gresesti, prietene. Nu conteaza ca joci de 5 ani sau de o zi, nu conteaza ca ai level 150 sau 5, conteaza seriozitatea si caracterul pe care il dobandesti. Daca iti vezi de treaba si esti serios, cu siguranta ca vei ajunge departe.

E bine ca multe persoane asteapta cu nerabdare deschiderea noului server, sa speram ca dupa ce se ofera functiile de admin, helper sau lider, acestia sa ramana alaturi de server chiar daca nu au obtinut o functie pe masura.

@South zeEk de acord cu tine! Am avut un cont pe RPG1, lvl 15 si cu toata dovada de seriozitate, experienta nu mi-a s-a acordat o sansa si am fost nevoit sa renunt. Afland vestea asta ca pe RPG3 se va lua de la 0 totul sunt sigur ca voi continua alaturi de B-Zone indiferent daca nu iau lider/asistent/admin. Nu am venit pentru functii stiind ca nu am vechime pe server.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.