Jump to content

RPG3 Opening

Bobo
 Share

Recommended Posts

Vezi-ţi de treabă, prietene. Este problema mea ce fac cu timpul meu. Nu te mai băga ca musca-n lapte. Cam toţi ziceţi că B-Zone este făcut pentru bani, iar RPG3 se deschide pentru a mări câştigurile. Vă înşelaţi amarnic!

Aha, inca crezi in Mos Craciun? Ai impresia ca se face munca patriotica doar asa, sa ai tu unde sa-ti petreci timpul liber? Esti cam lingau, de aia ai si toate functiile pe care le ai acum...

Sincer sa fiu, nu am crezut niciodata zvonurile care anuntau acest lucru. Sa speram ca si acest server va avea ascensiunea celor doua.

De la mine PRO, staţi liniştiţi, despre asta a fost vorba când s-a deschis rpg 2 -> toată lumea se va puta pe el şi se va lasa de 1, ei bine, însă nu a fost aşa, unii şi-au făcut cont secundar, unii nu au jucat deloc, evident că în primele 2 săptămâni RPG3, va fi extrem de populat, cu speranţa de a prinde ceva funcţii, însă după aceea nu vor fi aşa de multi, cred că vor fi între 300-500 online, părerea mea.

O idee foarte buna. Cei care lupta pentru functii importante pe serverele rpg1 sau rpg2, dar care e tot respins pentru ca intotdeauna se gasesc altii mai bun ca el, o poate face pe noul server. Bafta tuturor.

E foarte bine RPG3. Acum pe RPG2/RPG1 nu prea mai exista sanse sa te joci , deja sunt prea multi pe ambele servere si multi playeri intra in factiuni greu.

Edited by SpiaK14

De la mine PRO, staţi liniştiţi, despre asta a fost vorba când s-a deschis rpg 2 -> toată lumea se va puta pe el şi se va lasa de 1, ei bine, însă nu a fost aşa, unii şi-au făcut cont secundar, unii nu au jucat deloc, evident că în primele 2 săptămâni RPG3, va fi extrem de populat, cu speranţa de a prinde ceva funcţii, însă după aceea nu vor fi aşa de multi, cred că vor fi între 300-500 online, părerea mea.

Exact , un om cu dreptate. Asa a fost si RPG2 din cat imi aduc eu aminte.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.