Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

LS School Instructors - Discutii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Clanurile neoficiale rTn si PoH va ureaza un paste fericit! Hristos a inviat!

Mersi pentru urari =))

Salut la toti, Spargo mai bine inchideai topicul pe 1 zi.

Am revenit de la tara, ne vedem in joc ;)

Aceasta este ultima data cand postez in acest topic. Vreau pe aceasta cale sa le multumesc lui zeEk. pentru sansa acordata si colegilor mei care m-au indrumat. Vreau sa va urez tuturor succes in continuare. Va las cu bine, sper sa ne mai revedem si nu uitati vorba "Respect si vei fi respectat". La revedere.

Aceasta este ultima data cand postez in acest topic. Vreau pe aceasta cale sa le multumesc lui zeEk. pentru sansa acordata si colegilor mei care m-au indrumat. Vreau sa va urez tuturor succes in continuare. Va las cu bine, sper sa ne mai vedem si nu uitati vorba "Respecta si vei fi respectat". La revedere.

Deocamdata cred ca va fii ultima data cand voi posta in acest topic.Va urez spor la lucru,sa fiti cuminti ,sa ascultati de Spargo si Dyablox,ii vedeti voi asa mai nervosi ,dar sunt oameni cu suflet mare.Sa aveti grija de aceasta factiune, dragi colegii si cand voi intreba de voi,vreau sa aud doar lucruri bune si sa fiti cei mai tari.Daca gresiti mergeti in continuare cu fruntea sus.Nu uitati vorba mea IMPOSIBILUL DEVINE POSIBIL,doar sa aveti voi putere de munca.
Va pup! :*:-H:(

Edited by RobertoB

Dragi colegi, pentru moment este ultima data cand postez aici m-am simtit foarte bine alaturi de voi, ma voi intoarce in viitor vreau sa aud numai lucruri bune despre voi, multumesc Ana ca m-ai ajutat la inceput(pleaca pitic :)) ) Ioana cum e r4?? ( stii tu ce zic ) White, Deliora, z1zstarr ati fost de treaba, Hacker ma bucur ca ai invatat mai mult, Spargo si Dyablox, chiar sunteti de treaba si intelegeti toti membrii, asa trebuie sa fie conducerea unei factiuni, cei de rank 1, bafta cu raportul care nu e tocmai usor fara Weapon si Materials, iar cei de rank 2+, cand un rank 1 cere rank 2+ pentru test, acceptati si voi mai des, multumesc si lui Zeek. pentru sansa acordata. Inca o data mult succes tuturor!!