Jump to content

LS School Instructors - Discutii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Neata, ce e cu voie de nu faceti spam??

Eu m-am saturat am destule posturi :))

sper ca te-am lamurit dece aici nu se face spam

Salut bajeti si fete, va urez un weekend placut alaturi de cei dragi :*

Salut! baieti/fete ce mai faceti? Ne vedem in game mai tarziu.

*Încercați pe cât se poate să discutați lucruri legate de joc și să vă limitați din a face posturi inutile. Țineți minte, e topic de discuții, nu messenger sau un chat privat.

"- este interzis să faceți posturi inutile în cadrul forumului facțiunii voastre.

-- în topicul de Discuții între Membri se vor posta numai lucruri importante sau semnificative, nicidecum mesaje de genul: Bună Ziua, Salut, Noapte Bună, Ce mai faceți?, Mă duc să mănânc și orice altceva asemănător.

- încălcarea regulilor forumului duce și la sancționarea voastră în joc. "

Salutare fosti colegi si aliati cu noi( scrie in nume) am venit cu ceva revolutionar, ceva ce face lag mai mult ca un mod pe infernus(daca ai pc din 2005, ca mine) va prezint skinuri de mafioti pentru LSSI au valoare in ele, check it @President xKay VIP, enjoy →→ http://forum.b-zone.ro/topic/299688-skin-pentru-unele-factiuni/#entry4523856 , no report, @Maya Jeleu,mai zice careva ca skinu de r2 arata ca un papă lapte? No. @AT Tuckson , daca v-a plăcut, dați pe butonu verde; nu vă taie deştu. Salutare si sa fiti iubiti.

Edited by BaikuTheBest ala din VTB

Salut, accesta este ultimul meu post aici, va doresc tot binele din lume, va multumesc pentru sustinerea din partea voastra, va doresc mult succes, sa fiti alaturi de maya, restu factiuni la bine si la greu, ne vedem in game, o sa intru intr-o mafie, sau poate raman civil, o sa iau decizia, va pwp :*

Bafta Rember:xCOLORS[VIP]

@, Baftă în continuare, nab, păcat că pleci.

Salut, acum am ajuns şi eu acasă, şi însfârşit am terminat cu nebunia, luna asta a fost una foarte încărcată, de aceea nici nu prea m-aţi văzut online.

MAYALAND♥

Hei grasanii mei, nu prea obisnuiesc sa scriu pe aici, doar atunci cand va cert, dar de data asta n-am venit aici ca sa va cert sau stiu eu ce, vreau sa va spun niste lucruri plictisitoare pentru unii, si putin interesante pentru unii, probabil.

Dupa cum probabil si vedeti, intru din ce in ce mai rar si nu ma mai ocup de voi cum trebuie. Imi cer scuze ca nu va pot ajuta si fi alaturi cand aveti nevoie, insa problemele din viata reala ma impiedica sa fac acest lucru. Dupa un an si 3 + a venit si randul meu sa parasesc factiunea School Instructors (LV-LS). Probabil unii va bucurati ca nu mai are cine sa va toaca la cap cu test log-uri, simulari sau licente, dar nu scapati chiar asa usor mofos, pe samp tot o sa ma vedeti intamplator si am sa va sacai la cap cum fac de obicei.

Sper ca cei sanctionati de mine sau cei care au asteptat in + la rank up sa nu ma mai injure si sa ma ierte, insa mi-a placut intr-un fel sa va dau FW-uri, meh, cui nu-i place, no?

In calitate de lider, sper ca am fost unul bun, care v-a ajutat si v-a lasat liberi, zic eu. Succes cu DM-ul bai, sper sa va mai vad adunati pe la HQ, ca no, LS VERDE trebuie sa ramana LS VERDE, d-ala de School Instructors, nu GSB. In calitate de prietena, sper ca v-am ajutat cum am putut si nu am dezamagit pe nimeni.

Tin sa le multumesc celor de rank 3+ pentru tot ajutorul oferit, si pentru faptul ca mi-au facut viata mai usoara dand simulari sau test log-uri. Sunteti cei mai smecheri, bai! Succes mugurasilor care ni s-au alaturat! Sa va vad pe toti cu rank mare p-aici.

Nu-mi prea place mie sa scriu romane, insa m-am atasat de factiunea asta, cu toate ca e un amarat de joc. Multumesc ca m-ati suportat astea aproape 5 luni, si sper ca am facut o treaba buna impreuna. Imi pare rau ca o sa va parasesc, imi va fi dor de glumele banale sau bune, injuraturile "scapate" aiurea pe /f sau de certurile fara rost. Da, alea in care ma rog de voi sa vindeti licente si voi nici nu va miscati fundu' ala gras.

Cu toate ca v-am lasat sa fiti liberi ca o pasarica (d-aia ce zboara, nu va ganditi pervers) va multumesc ca nu m-ati facut pe la spate pentru simplul fapt ca va lasam sa va bucurati de joc asa cum trebuie. Aici ma refer la faptul ca nu ati inceput sa-i dati PM-uri peste PM-uri lui Dookid cum ca va las sa faceti tot ce vreti voi fara sa comentez. (Uneori chiar eram AFK cand mai scapati cate o vorba mai aiurea pe /f, sincer!).Nu pot sa promit nimic ca urmatorul lider va v-a lasa sa faceti tot ceea ce v-am lasat eu, insa, in functie de noul lider, va pot sopti la ureche daca aveti voie sa "abuzati".

Consider ca am facut o treaba buna aici si ca v-ati simtit bine in Mayaland. Liderul urmator va face o treaba la fel de buna ca a mea, sau de ce nu, mai buna, sper. Daca nu va convine ceva din ceea ce face, luati M4-ul sau Deagel-u in mana si la DM cu voi. Pe el, desigur. NU pe civili, ca dupa ii dati dureri de cap cu post-urile. (PS: Macar sa aveti wanted 1 inainte sa incepeti sa faceti DM, asta in caz de orice :* ).

Sincere multumiri lui Dookid, care mi-a indeplinit una din multele mele dorinte. Multumesc Rastaline si Beta pentru tot ajutorul oferit. Pachetelul meu dragut si pufos. Imi cer scuze daca v-am certat vreodata si v-am suparat. Probabil eram in saptamana aia a lunii, si na, se subintelege. Cei mai buni, frumosi, grasani si de incredere sublideri pot sa spun ca eu i-am avut. Niciodata nu mi-au spus nu cand i-am rugat ceva, si tot timpul au facut in asa fel incat sa fie totul bine.

Mai, ce sa mai zic...Sper ca ati dus viata buna impreuna cu mine. PS: JELEURI SI GOGOSI PENTRU TOATA LUMEA!!!!!!

Mult succes in continuare. Ah, si era sa uit. Licente, licente, licente, licente, licente, licente! Misca-ti fundul gras la licente! Da, tu, asta care citesti asta.

Aveti grija de voi, grasanilor! <3

(Da, stiu ca nu ma pricep la scris romane..)

MAYALAND♥

Edited by Maya Jeleu

In sfarsit, de cand asteptam momentul asta, atata timp te-am suportat :(.

Glumesc :*, imi pare rau ca ne parasesti, stiu ca nu o sa te razgandesti, asa ca nu incerc sa te conving. Aici va ramane permanent mayaland, indiferent de ce lider va veni;). Stai linistita, ca mereu vom ramane dmisti, imediat cum vei fi civila o sa ne umplii cu wanted la cat DM vom face pe tine :">.
#ce se intampla in mayaland, ramane in mayaland... ah, si populatia mayalina.

PS: Scriu de pe tel ca cineva a avut grija sa ma frece la cap cu 'doneaza sange' ca esti inutil, ca nu esti bun de nimic etc. (te urasc)
PS2: Da, da, stiu, pozaaaa.

Ia si asculta:

Ca tot suntem cei mai smecheri, nu nega ca asculti manele ca te bubui si-ti dau inregistrari:

Edited by Rasta Savarina

"Uăi şi-i cu tini uăi?"

In calitate de prim sublider care l-a avut mayaland(du-te acasa rasta) declar zi de doliu pe data de 32 octombrie, ziua in care i-a venit scumpei noastre lidere aceasta idee in cap. Se vede ca esti la bilingiv de ai reusit sa compui un asemenea roman de 35 de randuri, eu nici la scoala n-as putea scrie atata. Mi-a facut placere sa-ti fiu sublider >:) tinand cont ca pentru asta m-am reapucat de sa-mp, sper ca nu te-am dezamagit iar daca am facut-o, treci peste, traieste prezentul :)) . Te-am iertat si pentru acea faza urata din partea ta, cand mi-am depus demisia, dar mna, nu readuc in vorba aici, o sa fac asta in game.