Jump to content

LS School Instructors - Discutii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@, Daca as scap mai repede asta ar insemna sa chiulesc, chilul=absente, absente=Pa GTA V de la mama =)))), e frumos rau sa lucrezi in C++, frumos rau.. PC cu windows xp la scoala, nici hearthstone nu pot juca..

Edited by LeR69

Buna seara, domni si doamne. Sunt noul sublider, sper sa ne intelegem bine si sa facem treaba buna. Majoritatea ma cunosc, sper sa nu avem probleme, va doresc o seara placuta, sanatate si succes.

Buna seara, domni si doamne. Sunt noul sublider, sper sa ne intelegem bine si sa facem treaba buna. Majoritatea ma cunosc, sper sa nu avem probleme, va doresc o seara placuta, sanatate si succes.

Salut man, bine ai venit, sper sa ne intelegem bine. Voi ce faceti?

Eu sunt la ora de istorie...si ma plictisesc foarte rau.

Ne vedem in game dupa ora 14:00

Salut. Bine ai venit Sartor.

EDIT: Acesta este ultima postare aici. M-am simtit extraordinar cu voi, sper ca si voi cu mine, imi pare rau pentru anumite certuri, ca poate nu am fost cum v-ati dorit, dar sper ca pana la urma totul a fost bine. Insemnati foarte mult pentru mine, dar asta a fost. Ne mai auzim, va doresc numai bine, si sa aveti grija de voi. Cariera mea in LSSI, se incheie aici.

Va pup.

#Remember naba

Edited by Victory Anabella

Salut. Bine ai venit Sartor.

EDIT: Acesta este ultima postare aici. M-am simtit extraordinar cu voi, sper ca si voi cu mine, imi pare rau pentru anumite certuri, ca poate nu am fost cum v-ati dorit, dar sper ca pana la urma totul a fost bine. Insemnati foarte mult pentru mine, dar asta a fost. Ne mai auzim, va doresc numai bine, si sa aveti grija de voi. Cariera mea in LSSI, se incheie aici.

Va pup.

#Remember naba

Imi pare rau de tot ca pleci, chiar am inceput sa ne obisnuim unul cu altul.. Oriunde te duci pe viitor sa faci treaba buna cum ai facut aici (sunt sigur ca o sa faci) si sa nu ne uiti! Mult succes in tot si ne mai vedem pe game! ??

@@Goblin, Cum sa ii uit pe piticii mei dragi? Nu pot sa va uit, sper sa tinem legatura in continuare. Te pup ba!

http://imgur.com/a/wskduAsa patesti cand vi la naba acasa.

Edited by Victory Anabella