Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

LS School Instructors - Discutii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Va rog sa incetati cu posturile inutile. Topicul este destinat pentru probleme intampinate, nu pentru saluturi. Eu nu a-si avea nimic impotriva insa de va vede Danisteptu, e rau.

Salutare tuturor! Bine v-am gasit si sper ca ne vom intelege bine :D

Multumesc Zeek pentru sansa,promit ca nu o sa te dezamagesc :)

@@alexnicko, Cu placere, doar ai grija ce faci acum la inceput.

Nu am avut cum sa tin sedinta, cum reuseam sa ma loghez mi se bloca jocul si asa ramanea. Felicitari celor care au fost promovati, meritati acele rankuri datorita muncii pe care o prestati.

Salutare pentru inceput vreau sa ii multumesc lui zeEk pentru sansa acordata iti promit ca nu te voi dezamagi. Vreau sa ii multumesc si la Anabella pentru ca a dat simularea cu mine si vreau sa ii mai ii multumesc la testerul MrSori99 pentru ca a dat test log cu mine si vreau sa le multumesc colegilor pentru intampinarea calduroasa dar cel mai important inca odata multumesc ZeEk pentru sansa acordata.. Ne vom intelege bine cu toti..

In primul rand salutari celor noi veniti,sper ca aici o sa va placa si ca nu ne veti parasii.Cat timp vom sta inpreuna sper sa ne intelegem bine cu totii sa nu ne contrazicem,ba chiar sa avem fiecare respect reciproc indiferent de rank-ul acstuia.Ce parere am despre voi?Inca nu mi-am creat una dar pe Ekyps il cunosc din game si este un om foarte muncitor.Referitor la noul update,mi se pare tare faptul ca la fiecare /buylevel sa primesti 20GOLD,dar nu ma incanta foarte tare treaba cu /spray,iar pana la urma nici nu prea am cum sa ma joc cu /spray cand eu muncesc pentru ca am o factiune unde trebuie sa fii harnic,iar in timpul liber fac bani la truck sa o pot ajuta cat mai mult pe ana la eventuri.In final va felicit pe cei care ati luat duminica ranck up.O saptamana placuta si mult spor la munca.