Jump to content

LS School Instructors - Discutii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Ei bine, am ajuns la momentul in care voi posta pentru ultima data in acest topic. Timp de 4 luni am incercat sa ridic aceasta factiune, cu bune, cu rele. Am luat-o de la 0 si in primul rand trebuie sa-i multumesc lui Ale. pentru ca m-a ajutat enorm de mult. Fiind ocupat cu serviciul, adevaratul lider a fost ea.

Motivul pentru care am renuntat la lider este urmatorul. Nu mai vreau sa am obligatii fata de un joc virtual, doresc sa ma axez numai pe sport si am ambitia si orgoliul de a-mi indeplini fiecare vis. Ma bucur ca v-am cunoscut, multi poate m-ati apreciat, altii m-ati injurat insa asta e, pana la urma e vorba de un joc virtual.

Felicitari pentru functia obtinuta, faptul ca m-ai sustinut a insemnat mult iar rezultatul se vede in acest moment, favorabil tie. Tot ce te rog este sa nu pui la suflet ceea ce spune lumea, probabil vor aparea persoane care vor avea de gand sa te dea jos exact asa cum am patit si eu la inceput. Tu vezi-ti de functia ta si fii foarte atent la deciziile pe care le iei.

Cam atat am de spus, multa bafta tuturor si aveti grija de voi. Daca vreodata veti avea nevoie de ajutor, nu ezitati sa ma contactati!

Felicitari Spargo pentru functia obtinuta, chiar o meriti parca ieri aveai rank 3 si faceai misto de noi :)) sper ca acum sa nu devii dintr-o data dur, Dyablox felicitari si tie pentru functia de sub-leader, chiar o meriti.

@@South zeEk, Cred ca noi trebuie sa-ti multumim tie. Nustiu cum, cu ce puteri, dar ai ridicat o factiune intreaga, desigur impreuna cu Ale. Se pare putin imposibil asa ceva, dar tu ai demonstrat ca ai meritat lider si le-ai inchis gura la toti cei care au vrut sa te doboare. Un lider de nota 10, si dupa alegerea ta, mi-ai demonstrat ca esti si un Om cu litera mare (Si dupa spusele lui Ale =)) ) . Mersi pentru sansa ce mi-ai acordat-o, ca a iavut incredere in mine si eu nu te-am dezamagit. Mai acceptat la lvl 6, nab cu numarul de ore jucate putin mai mare decat insusi lvl. Mersi pentru avansarea pana la rank 4, asta inseamna mult pentru mine. Sper ca ai fost model ca Spargo si el sa se ispraveasca la fel de bine, sau cine stie, poate si mai si. Iti urez succes in viata si sa-ti indeplinesti fiecare scop propus. Pwp :* !

Edited by rTn dyablox

Ei bine, am ajuns la momentul in care voi posta pentru ultima data in acest topic. Timp de 4 luni am incercat sa ridic aceasta factiune, cu bune, cu rele. Am luat-o de la 0 si in primul rand trebuie sa-i multumesc lui Ale. pentru ca m-a ajutat enorm de mult. Fiind ocupat cu serviciul, adevaratul lider a fost ea.

Motivul pentru care am renuntat la lider este urmatorul. Nu mai vreau sa am obligatii fata de un joc virtual, doresc sa ma axez numai pe sport si am ambitia si orgoliul de a-mi indeplini fiecare vis. Ma bucur ca v-am cunoscut, multi poate m-ati apreciat, altii m-ati injurat insa asta e, pana la urma e vorba de un joc virtual.

Felicitari pentru functia obtinuta, faptul ca m-ai sustinut a insemnat mult iar rezultatul se vede in acest moment, favorabil tie. Tot ce te rog este sa nu pui la suflet ceea ce spune lumea, probabil vor aparea persoane care vor avea de gand sa te dea jos exact asa cum am patit si eu la inceput. Tu vezi-ti de functia ta si fii foarte atent la deciziile pe care le iei.

Cam atat am de spus, multa bafta tuturor si aveti grija de voi. Daca vreodata veti avea nevoie de ajutor, nu ezitati sa ma contactati!

Bafta !

Multumesc mult pentru sansa.

Felicitari Spargo

@@South zeEk, iti multumesc, am avut multe de invatat de la tine si te-am respectat si o sa te respect si pe tine si pe Ale cat timp o sa jucati aici, ai grija ce faci in viata reala, ai grija ca la toate colturile intalnesti oameni care vor sa-ti faca rau cum ai zis si tu mai sus, iti urez o viata cat mai frumoasa alaturi de Ale, sa fiti fericiti si sa va iubiti mereu !

Va multumesc tuturor !

Dati si voi un +1 aici daca va este mila de cei care au rank 1 > http://forum.b-zone.ro/topic/265494-propunere-sparros-scholl-instructors/#entry4010108 Imi pare rau ca postez aici dar cred ca vă va ajuta !!

Edited by Sparros

Spargo as avea o propunere s vreau sa o zic aici (fara suparare)Eu zic saptamana asta ca a fost mult balamuc si nu s-a mai inteles nimic,eu zic ca rank 1 sa posteze raportu,deoarece nu se vede pe RPG si alea la care ei give.Te rog MACAR saptamana aceasta.Nu cred ca este doar pentru mine o obtiune buna,cred ca este pentru toti cei de rank 1

Spargo as avea o propunere s vreau sa o zic aici (fara suparare)Eu zic saptamana asta ca a fost mult balamuc si nu s-a mai inteles nimic,eu zic ca rank 1 sa posteze raportu,deoarece nu se vede pe RPG si alea la care ei give.Te rog MACAR saptamana aceasta.Nu cred ca este doar pentru mine o obtiune buna,cred ca este pentru toti cei de rank 1

Fara suparare,dar cred ca poti evita Weapon si Materials cum s-a mai zis... Poti sa faci raportul si din Sailing,Fishing si Flying..

Edited by alexnicko