Jump to content

LS School Instructors - Discutii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Pai un punct = o licenta data. Daca dai o licenta se pune automat pe rpg la raportul tau. TU ai 25 de licente de facut doar Fishing Sailing si Flying, materials si weapon poti doar de la rank 2. Nu trebuie sa mai postezi niciunde raportul ca se pune automat pe rpg. Sper ca te-am ajutat :))

Pai un punct = o licenta data. Daca dai o licenta se pune automat pe rpg la raportul tau. TU ai 25 de licente de facut doar Fishing Sailing si Flying, materials si weapon poti doar de la rank 2. Nu trebuie sa mai postezi niciunde raportul ca se pune automat pe rpg. Sper ca te-am ajutat :))

@@Wizzle,la folosirea comenzii /givelicense se trece punctul pe site.

Da, stiu ca e automat. Ma gandeam la altceva dar m-am lamurit. Mersi

Ce fac Bajetii/Fetele? Cum merge cu licentele???

Buna ziua,

Cei care au intrat de curand (bobocii), sa nu da-ti licente pana nu contactati un rank 3+ pentru simulari.

Doresc mai mult spam aici, zici ca a murit umorul tuturor din School Instructors, si totodata vreau si eu un hud cu o tinta, daca are cineva.

#FW #CW #BAN #KICK #WARN #SUSPEND #S@LP@

Salut, acum am ajuns si eu acasa. Ma duc pe afara, vorbim diseara.

Eu acuma m-am trezit si vreau sa dau niste licente, tu?

Si eu acum am intrat pe samp, am facut un proiect mai inainte pentru scoala, iar acum vrea sa impart niste licente.. Deci..spor la treaba si tie si tuturor!