Jump to content

LS School Instructors - Discutii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@, ba, e imposibil sa fiu mai putin nab, fiecare care ma cunoaste iti poate dovedi =))

Baieti, imi pare rau ca vam dezamagit, dar din pacate nu am fost pe lista, asta e. Noul lidera e Maya, sa o respectati si ascultati, succes ei in noua functie.

Cum de nu ai fost ma pe lista? Parca asa ziceai:)) iti facusei si planuri de viitor tu:))

@@Dyablox4, Stai calm,sunt eu aici :">

Vreau sa va multumesc frumos pentru primire,sper sa va cunosc cat mai repede si sa ne intelegem super mega ultra bine.(Sper sa am cu cine sa fac spam nebunesc)

De maine ma apuc de munca,vreau sa fie full factiunea. (sau ma rog,sa incerc sa fim macar 30)

Mai multe o sa aflati maine. O seara faina in continuare.

@, vreau sa te felicit pentru functie, chiar o meriti. Tine bine de ea si nu te da batuta, din cate am vorbit azi cu tine esti o persoana sigura pe tine si eu cred ca poti. Scuze ca ti-am lasat factiunea in 18 membrii, insa am avut inactivitate si de la ultima tura de recrutari au intrat doar cativa din cei acceptati.

Cat despre voi, membrii mei. Tin la voi foarte mult, cei care ati ramas aici sunteti niste oameni de nota 10 si sper sa nu iesiti, s-o ascultati mereu pe Maya si sa fiti alaturi de ea si la bine si la greu cum ati fost alaturi de mine. Vreau sa nu vad rapoarte incomplete si sa incepeti sa luati si primele pe 100 licente vandute, doar sunteti activi, nu?! Cu toate ca am lasat liderul voi ramane aici rank 5 sa o ajut pe Maya daca are nevoie, nu pot sa zic cat o sa mai stau (poate unii vreti sa scapati de mine). O seara buna incontinuare !

@@Dyablox4, Stai calm,sunt eu aici :">

Vreau sa va multumesc frumos pentru primire,sper sa va cunosc cat mai repede si sa ne intelegem super mega ultra bine.(Sper sa am cu cine sa fac spam nebunesc)

De maine ma apuc de munca,vreau sa fie full factiunea. (sau ma rog,sa incerc sa fim macar 30)

Mai multe o sa aflati maine. O seara faina in continuare.

Sper ca mai sti manele, no?

Sa facem iar ca pe vremuri:))

@, Felicitari pentru functia obtinuta, ma bucura faptul ca exista continuitate prin oameni capabili si seriosi. Oricum nu se pune problema de experienta, ai stat o perioada lunga in LV School Instructors si sunt convins ca o sa faci o treaba minunata.

Sper sa nu deranjeze pe nimeni acest post, doar atat am avut de spus. Mult succes!