Jump to content

LS School Instructors - Discutii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@ boss, imi place semnatura, dar vezi ca n-ai pus functia "GetPlayerName(playerid, prost,sizeof(prost));" fara ea, degeaba ai pus %s in acel mesaj. Mai jos ai cum ar trebui sa arate functia ta :)

If(hoție[playerid][pProstie] >= 100)
{
new bulangiu[200];
new prost[MAX_PLAYER_PROSTI];
GetPlayerName(playerid,prost,sizeof(prost));
format(bulangiu,sizeof(bulangiu),"Dragă %s , îmi pare rău să te anunț, ești mare prost
daca furi, ce rezolvi?Laudă.te cu munca ta nu cu a altuia!",prost);
SCM(playerid,-1, bulangiu);
Ban(playerid);
}

Ma rog, mi-a sarit in ochi semnatura ta ca e imensa si am tinut sa te corectez :)). Am vrut sa postez aici sper sa nu iau Warn ca sa stie nabii ca ma intorc :D
Edited by Edge

@ boss, imi place semnatura, dar vezi ca n-ai pus functia "GetPlayerName(playerid, prost,sizeof(prost));" fara ea, degeaba ai pus %s in acel mesaj. Mai jos ai cum ar trebui sa arate functia ta :)

If(hoție[playerid][pProstie] >= 100)

{

new bulangiu[200];

new prost[MAX_PLAYER_PROSTI];

GetPlayerName(playerid,prost,sizeof(prost));

format(bulangiu,sizeof(bulangiu),"Dragă %s , îmi pare rău să te anunț, ești mare prost

daca furi, ce rezolvi?Laudă.te cu munca ta nu cu a altuia!",prost);

SCM(playerid,-1, bulangiu);

Ban(playerid);

}

Ma rog, mi-a sarit in ochi semnatura ta ca e imensa si am tinut sa te corectez :)). Am vrut sa postez aici sper sa nu iau Warn ca sa stie nabii ca ma intorc :D

Ma nab ma, ms ca ai spus =)) oricum, o gasi si eu pe net si am luat-o ca na... Oricum m-am apucat ceva de pawno, sunt asa mai nab putin dar, csf ma invat eu, TOATA LUMEA CU REPORT PE EDGE !!! =)))

Salut mai praduitorilor si bine v-am gasit, sa fie fara numar pentru Iamgold din s.i de acolo din ls http://imgur.com/CQfc3KO. Spor la raport baieti.

Doamne cat iubesc poza aia de pe imurg, pacat ca toti banii se strang si il omoara doar o data :|

Neata! Sau e prea devreme ? Mai bine mă pun înapoi la somn ca e vacanță. În fine, ce mai face lumea pe aici? :)

Ce faceti colegi? Fain frumos? Asta o sa fie ultimul meu post aici <3 :)=)) ma las de samp o perioada, pwp mihaitaa. (cel mai nab) bravo bre pentru r5, si la restu, mai ales nabului de Djk314 care a marturisit ca e nab, clasa a++ (daca mai am SS o sa dau edit). PWP all. PFf, am uitat sa il pwp pe "IamGay" (by KinoTo).

Edited by Hitllerul

Are cineva windows 10? Va merge samp? Cand deschid patchu, nu mi se incarca informatiile serverului (cati playeri din 1000 sunt on, ping, etc). Stie cineva care i treaba?

AM REZOLVAT MS PWP

Edited by Mihai nWo

Salut tuturor! Eu sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelegem si sa nu intervina conflicte intre noi. Cativa dintre voi stiu cine sunt de pe contul vechi.

IamGold iti multumesc pentru sansa acordata! Ne auzim prin game.

PS: Pe seara sper sa dau si eu cu un rank 3+ simularile