Jump to content

Sistem nou alegere lideri / New leader selection system

Kelton
 Share

Recommended Posts

Sper ca glumesti... acum sunt favorizati doar cei care au bani si care au un nume foarte cunoscut pe server. Pt. restul, sansele sa mai ia lider sunt cam... 0.

Exact, acum daca esti cineva ai sanse sa ai si functii, nu mai vin toti necunoscutii si imediat iau lidere la level 30-40, crezi ca nu e bine asta ? stiu de exemplu un caz care unu de level 30 si ceva a luat lider ca era prieten bun cu un admin de level 4, ti se pare normal ? ala care nu are istorie, nu are vechime si nimic sa ia lider pentru ca are pile ? mie unu nu.

Edited by m ACAB ru

@, Nu mai sunt pile, pupincuristi da intr-un fel corect.

Dar acum a aparut MITA, favorizarile si regula " de 3 simpla" dai /answer si dai enter pe primul fara sa citesti.

Regula e buna, dar trebuie lucrat la partea ce tine de vot, o restrictionare a votului.

Ex: sa poate vota doar cei din factiuni | sa poate voata doar factiunea fara lider | sa poate vota playerii level 30 + etc etc etc.

Este bine asa cum e, comentati cu totii acum dar veti vedea ca va fi bine. La deschiderea RPG 3 tot serverul a comentat ca nu e bine ca vor pleca oamenii de pe RPG1 pe 3, ei bine uite ca acum toate 3 serverele sunt populate, la RPG2 aceeasi discutie si la schimbarile mari aduse pe server mereu ati comentat dar ia uitati-va acum si vedeti ca toate schimbarile aduse serverelor au fost gandite inainte si toate sunt spre binele comunitatii. Asa este si aici, criticati cu totii dar va veti obisnui cu ideea si peste ceva timp veti realiza si voi ca era nevoie de aceasta schimbare si ca aceasta decizie ca si cele din trecut va fi un + pentru server!

Exact, acum daca esti cineva ai sanse sa ai si functii, nu mai vin toti necunoscutii si imediat iau lidere la level 30-40, crezi ca nu e bine asta ? stiu de exemplu un caz care unu de level 30 si ceva a luat lider ca era prieten bun cu un admin de level 4, ti se pare normal ? ala care nu are istorie, nu are vechime si nimic sa ia lider pentru ca are pile ? mie unu nu.

Intr-o oarecare masura ai dreptate, dar trebuie sa te gandesti ca RPG1 e un server vechi, si nu sunt de parere ca doar cei care joaca de pe la inceput si au un renume, merita lider. Sunt si altii mai noi care ar putea face treaba buna si care merita

Eventual sa se revina la aplicatii pt. lider dar sa fie publice, pentru a nu exista probleme.

Ca sa fiu sincer nu sunt de acord cu aceasta decizie, de ce ? Mi-e unu nu mi-ar conveni sa stiu ca am stat un an jumate intr-o factiune si mi-am dat interesu pentru ea , si sa vina alti sa voteze pe unu care are rank 3,4,5 si e de 3-4 luni in factiune. Normal ca nu e corect , cel mai ok era cand votau admini . Nu se ia aici dupa popor nare de unde sa stie un level 5-15 ce am facut eu acum 7 luni pentru factiune si cat m-am straduit sa ajung la functia actuala . Dupa parerea mea ar fii o prostie , va rog sa va ganditi din nou la vechea metoda ar fii bine pentru toata lumea.

Ca sa fiu sincer nu sunt de acord cu aceasta decizie, de ce ? Mi-e unu nu mi-ar conveni sa stiu ca am stat un an jumate intr-o factiune si mi-am dat interesu pentru ea , si sa vina alti sa voteze pe unu care are rank 3,4,5 si e de 3-4 luni in factiune. Normal ca nu e corect , cel mai ok era cand votau admini . Nu se ia aici dupa popor nare de unde sa stie un level 5-15 ce am facut eu acum 7 luni pentru factiune si cat m-am straduit sa ajung la functia actuala . Dupa parerea mea ar fii o prostie , va rog sa va ganditi din nou la vechea metoda ar fii bine pentru toata lumea.

Da, perfect de acord.. Daca ar intra acuma un jucator popular cu multi bani in Taxi LV, ar sta 1 luna, ar lua rank 3 si ar primi cele mai multe voturi, cred ca ai scoate calculatoru pe fereastra. Oricum, din fericire, a zis si Kelton ca acest nou sistem este doar temporar, sa vada lumea cum e "democratia" (daca tot s-au plans de sistemu de aplicatii "pe pile").

Votez acea regula in care votau doar adminii.. sau macar sa poata vota playerii de level 30-40 +

Eu am level 28 desi sunt aici din 2011 (am avut un alt cont). Chiar crezi ca n-as fi in stare sa votez cu cap?

30-40 e cam exagerat

Oricum, la ce sa tot modificam regula asta, cand mult mai bine ar fi sa revenim la cealalta?.. zic si eu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.