Jump to content

Sistem nou alegere lideri / New leader selection system

Kelton
 Share

Recommended Posts

La inceput cand s-a deschis RPG3 ati spus ca toti vom avea sanse egale. Ei bine, cu aceasta decizie luata nu vom mai avea sanse egale, deoarece toti vor vota pe interes, nu va mai conta aplicatia, activitatea in-game, doar faptul ca X e prieten cu Y, Y avand o aplicatie la misto si activitate minima in-game. Daca vine cineva cu toata satra, pai normal ca iese lider...

BRING THE OLD SYSTEM BACK!

Deci, in opinia mea, voua vi s-a comunicat un lucru, ca ati facut o greseala prin alegerea unui lider la factiunea X din aplicatiile la factiunea Y deoarece avea aplicatie perfecta, OK, dar poate la factiunea X venea cineva cu o aplicatie de nivelul doctoratului, stiu eu... In fine, lasand asta, ce ati avut voi de zis dupa? "Da ia alegeti-va ma voi liderii si scutiti-ne pe noi", aceasta fiind datoria voastra ca admini. Si ce ati reusit sa faceti? Pai ati reusit sa aduceti sistemul de votare a liderilor la un grad de CORUPTIE extrem de ridicat, ca cel din Romania de altfel, la cum se aleg primarii la noi romanii de exemplu. S-o numi asta democratie, dar democratia nu-i pe interes frate... Revin la ideea ca mai bine se aleg liderii de cei experimentati, adica adminii si care nu sunt pe interes.

OK, si daca vreti sa mai adaugati pe cineva in votul vostru, aceia ar trebui sa fie helperii si membrii factiunii respective, nu civilii de level 5 care n-au nicio treaba cu factiunea...

In final, sper sa reveniti la cum era inainte, un sistem fair sau ceva asemanator cu ce am zis in propozitia anterioara...

Edited by eS ToXiC69

Nu e prea bună ideea deoarece nu se va mai lua lider pe merit, ci pe popularitate.. Plus că voturile se vor fura, ăla cu mai mulți bani dintre candidați o să mituiască votanții.. :))

Edited by NUSUNTJOSEPH

Sunt total CONTRA pentru aceasta idee si va spun si de ce: Spre exemplu eu imi doresc lider la Tow Truck Co. si am muncit si munesc pentru asta insa playerii de level 5-6 si nu numai nu au de unde sa stie ce am facut eu pentru factiune si nu cunosc detalii esentiale si voteaza pentru ca unii promit bani, ca ii accepta si altele! Daca tot s-a implementat aceasta metoda, macar sa avem ocazia sa oferim cateva detalii inainte ca playerii sa inceapa sa voteze!

I think that not everyone should decide about the leaders because what does a civil have to do with some factions?They might choose someone that is inactive or someone randomly. In my opinion the voting should be held by admins and rank 3+ members of that faction and maybe the leaders from other functions too.

This system should not be applied because in this case there are many players who will vote for their friends to become leader. So a good person will not get a chance if he/she Do not have any friend.

Dupa parerea mea e o mare prostie. Ce legatura au playerii din afara factiunii cu noul lider. Au spus cariva mai sus ca liderul va fi ales dupa cati $$$ va da si dupa popularitate. Cel mai bine era cu votul adminilor de lvl 2+. Trebuie timp de gandire, compararea aplicatiilor si luarea unei decizii. Adminii sunt cei mai capabili sa voteze viirorul lider. Nu va bazati pe decizia adminilor care sunt zilnic pe sv si vad cum se desfasoara jocul, si va bazati pe restul playerilor. Nu stiu cine a comentat vechea metoda, dar era cea mai buna dupa parerea mea.

Scuzati eventualele greseli. Scriu de pe telefon.

Edited by Major maxim16

Revin la ideea ca mai bine se aleg liderii de cei experimentati, adica adminii si care nu sunt pe interes.

Tocmai de aceea votam doar adminii 6 :). Pe mine nu mă interesează cine ia lider atâta timp cât știu că o să facă treabă bună. În momentul în care văd o aplicație extraordinară știu automat care e diferența dintre acel jucător și alții. De cânt s-a băgat sistemul cu votul pe forum câte aplicații pentru lideri și helperi credeți că am avut de analizat? Sute. Credeți că până acum nu știu ce poate scrie fiecare într-o aplicație?

Deci, in opinia mea, voua vi s-a comunicat un lucru, ca ati facut o greseala prin alegerea unui lider la factiunea X din aplicatiile la factiunea Y deoarece avea aplicatie perfecta, OK, dar poate la factiunea X venea cineva cu o aplicatie de nivelul doctoratului, stiu eu...

Îți garantez că n-ar fi existat o aplicație mai bună că aceea. Ce am făcut acolo n-a fost nicidecum o greșeală, ci o decizie calculată. Partea proastă e că unii nu își dau seama de astfel de lucruri și în loc să gândească preferă să ne scoată ochii, respectiv să-mi scoată mie ochii. Așadar am luat hotărârea să nu mai existe pile din partea mea ori a adminilor și să votați voi, jucătorii, fără vreo influență din partea noastră.

Degeaba, până nu vedeți cu toții diferența dintre ce gândiți voi și ce gândesc eu tot o să existe comentarii aiurea. Așadar votați, calculați, analizați. Implicarea mea în alegerea viitorilor lideri va fi strict la desemnarea jucătorilor care sunt propuși de lideri pentru a fi candidați, să mă asigur că îndeplinesc criteriile minime necesare. Nimic mai mult.

Vreți libertate de exprimare, ați primit-o. Acum faceți ce considerați voi de cuviință cu ea :)

@@Kelton, Razvan, astept parerea ta in legatura cu ce am spus eu, daca ai timp(Multumesc)! :

Sunt total CONTRA pentru aceasta idee si va spun si de ce: Spre exemplu eu imi doresc lider la Tow Truck Co. si am muncit si munesc pentru asta insa playerii de level 5-6 si nu numai nu au de unde sa stie ce am facut eu pentru factiune si nu cunosc detalii esentiale si voteaza pentru ca unii promit bani, ca ii accepta si altele! Daca tot s-a implementat aceasta metoda, macar sa avem ocazia sa oferim cateva detalii inainte ca playerii sa inceapa sa voteze!

Eu propun să se bage înapoi metoda cea veche, cea prin care doar adminii votau, sau măcar dacă tot vreţi să o îmbunătăţiţi să voteze şi helperii level 2. Dacă înainte se spunea că se dă pe ,,pile'', acum sigur un lider va fi ales de către nişte playeri care habar n-au, nu-i interesează sau în cea mai mare parte se vor vinde voturile. Puteţi măcar să măriţi level-ul de votare, de la 20, sau eu ştiu, cât consideraţi voi.

Big CONTRA!

Cum sa faci asa ceva, wtf.

X isi cumpara 50 de sloturi pentru clan, le spune sa il voteze daca nu, il da afara.......si deja x are avantaj de 50 de voturi, fata de y,zc, etc..

SAU, x are infinit la bani, ( la cat a donat ), si incepe sa arunce la fiecare player care a votat in favoare lui, cate 20.000$-30.000$. Evident, daca playerul x are pana-n level 13, acel player detine maxim, 100.000$, e si normal sa-l voteze pe cel care arunca cu $ in contul lui.

Mai spun cateva exemple, dar mai am 8% baterie.

Baftalos.

Va dati seama ca cei care ofera 'pomeni' cel mai probabil isi vor pierde sansa de a mai primi lider, nu? Nu cred ca tot sistemul asta nu a fost gandit cap-coada. Desi partea cu votul jucatorilor de level 5, dintre care majoritatea habar nu au ce inseamna o factiune sau ce face respectiva factiune, mi se pare aiurea, in rest totul pare ok. De asemenea, mi se pare foarte normal ca liderul actual sa aibe dreptul sa propuna succesorul la functie. El stie ce-a 'crescut' in factiune si ce-ar putea face fiecare membru in parte daca ar fi lider.

Tocmai de aceea votam doar adminii 6 :). Pe mine nu mă interesează cine ia lider atâta timp cât știu că o să facă treabă bună. În momentul în care văd o aplicație extraordinară știu automat care e diferența dintre acel jucător și alții. De cânt s-a băgat sistemul cu votul pe forum câte aplicații pentru lideri și helperi credeți că am avut de analizat? Sute. Credeți că până acum nu știu ce poate scrie fiecare într-o aplicație?

Îți garantez că n-ar fi existat o aplicație mai bună că aceea. Ce am făcut acolo n-a fost nicidecum o greșeală, ci o decizie calculată. Partea proastă e că unii nu își dau seama de astfel de lucruri și în loc să gândească preferă să ne scoată ochii, respectiv să-mi scoată mie ochii. Așadar am luat hotărârea să nu mai existe pile din partea mea ori a adminilor și să votați voi, jucătorii, fără vreo influență din partea noastră.

Degeaba, până nu vedeți cu toții diferența dintre ce gândiți voi și ce gândesc eu tot o să existe comentarii aiurea. Așadar votați, calculați, analizați. Implicarea mea în alegerea viitorilor lideri va fi strict la desemnarea jucătorilor care sunt propuși de lideri pentru a fi candidați, să mă asigur că îndeplinesc criteriile minime necesare. Nimic mai mult.

Vreți libertate de exprimare, ați primit-o. Acum faceți ce considerați voi de cuviință cu ea :)

Sa fie pus la VOT.

Ce sistem are cele mai multe voturi sa ramana.

Nu are rost sa fie schimbat ceva ce e bine facut.

@, In 6 pagini doar 3-4 persoane sunt de acord, restul sunt impotriva schimbarii.

Daca dupa atatea plangeri continuati sa faceti o schimbare din bine in rau, inseamna ca va bati pur si simplu joc atat de munca voastra de pana acum, cat si de comunitate.

Abia astept sa vad [/ad]-uri cu "Cine ma voteaza are 1.000$. Chiar daca cei de lvl 1 nu au voie sa voteze, vor fi foarte multi jucatori de level 5 care nu au experienta necesara pentru a fi capabil sa aleaga. Un jucator cat de cat experimentat poate fi considerat cel ce are macar lvl 20-25 (RPG2) si lvl 40-45 (RPG1).

Ideea sa voteze doar membrii factiunii nu este chiar benefica deoarece foarte multi vor face "bisericute" , iar factiunea va avea de suferit.

Ideea e buna partial, dar nu cred ca toți merita si au dreptul sa voteze. Multi nici nu pot intra intr-o facțiune, dar inca sa si voteze...

Edited by rTn dyablox

Parerea mea este ca in factiunea unde se alege liderul sa voteze membri acelei factiuni deoarece este mult mai bine si membri acelei factiuni stie cine merita si cine nu acea functie,va dati seama ca nu poate sa voteze un membru de level 10 care nu prea stie asa de multe lucruri despre acele persoane.

Daca nu este bine asa mai exista o varianta:

Am sa dau un exemplu:

Daca Liderul din Red Dragon Triad(N.Cristian) vrea sa lase liderul factiunea News Reporter sa poata sa voteze membrul dorit( se poate face si invers daca lasa la News Reporter sa voteze Red Dragon Triad)

Daca Liderul din Southern Pimps(Richie) vrea sa lase liderul factiunea Taxi LV sa poata sa voteze membrul dorit.

Si asa mai departe...

Sunt sigur ca multi playeri vor fii de acord cu aceasta regula!

Va multumesc!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.