Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

[PORTOFOLUI] - Sari -

Parker X
 Share

Recommended Posts

Nu vreau sa fiu rau,sau sa te superi pe mine,dar aceste lucrari nu sunt demne de un designer...

Mai ai de lucrat mult la redimensionare,la text(nu-i mai pune asa mult Outer Glow;cauta alte fonturi mai potrivite),si la detalile logourilor cum ar fii acesta:

Incearca sa nu se mai vada taiata accea pata albastra de culoare,eventual seteaza-i niste dimensiuni mai mari.

JmkYhdM.png

Edited by DeathDealer

Nu vreau sa fiu rau,sau sa te superi pe mine,dar aceste lucrari nu sunt demne de un designer...

Mai ai de lucrat mult la redimensionare,la text(nu-i mai pune asa mult Outer Glow;cauta alte fonturi mai potrivite),si la detalile logourilor cum ar fii acesta:

Incearca sa nu se mai vada taiata accea pata albastra de culoare,eventual seteaza-i niste dimensiuni mai mari.

JmkYhdM.png

Asta nu e treaba ta despre cerere logo-ul cineva a facut lor: http://forum.b-zone.ro/topic/264735-cerere-blueee-logo/
si este vorba despre logo-ul meu, a se vedea logo-ul?
Tau : oXBlbWN.png

My advice, stop doing RIPs like this, they're forbidden.

What is the Problem ha? Someone made request and i reply.

But it's ok! i won't do same next time.

@, Stai asa,nu m-ai inteles bine.Eu ti-am dat exemplu cu acel logo de 69Pier Mobs...L-am vazut ca l-ai pus in portofoliu,nu are nici o legatura cererea accea de logo. Nu am dat reply sa-mi bat joc de tine sau ceva de genu,vreau doar sa-ti dau cateva sfaturi utile,asta depinde de tine daca vrei sa le primesti sau nu.Ma refeream ca accea pata albastra nu e pusa bine,intrucat se vede dintr-o data taiata,de preferabil ar fii,daca ai pus accea pata albastra,sa se vada toata...sper ca ai inteles.

@, Continua sa bati covoare in continuare ^^

Edited by DeathDealer

Prietenesc si poate putin cam parintesc iti spun!

Frumosule, nu-ti bate joc de regulile pe care trebuie sa le respecti si pe care trebuie sa te asiguri ca altii nu le incalca.

Daca pui un text nasol pe lucrarea mea si te mai si lauzi cu ea in portofoliul tau sigur nu te numesti designer. Te-as ruga sa editezi postul respectiv si sa stergi nemaipomenita lucrare din portofoliul tau, sa inchizi topicul in care s-a facut cererea asta (motivul il gasesti in regulamentul pe care trebuia sa-l respecti, si totusi daca nu intentionezi sa-l mai citesti iti reamintesc eu ce zice:" Nu editam imagini deja modificate", regula la care se da si interdictie), sa editezi tu cu manuta ta toate posturile facute il acel topic si sa stergi toate rip-urile. Asta daca vrei ca pentru tine totul sa raman asa frumos cum a fost si pana acum.

http://forum.b-zone.ro/topic/10143-cadouri-pentru-membri/page-31

Sper ca m-am facut destul de inteles!

Mult succes cu activitatea ta si ai mai mare atentie pe viitor.

Ti-am explicat exact pas cu pas cum trebuie sa procedezi, din postura de designer pe care o ai, fara a face nici cea mai mica abatere de la regulament. Citeste mai atent!

Edited by TepaN

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.