West Kay Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Daca eu am luat cont premium acum 6 luni aproape pe o perioada nedeterminata....dc sa mai platesc acum pe fiecare an...ca sa dau banii din alocatie pe acesct joc... Sunt multi nemultumiti de acest Update..cu contul Premium care la fel ca mine au facut si acum trebuie sa va dea iar banii de fiecare data..pentru ce?..pentru o masina sport si un mp3? Nu e cinstit ce ati facut...dar vreau sa va spun ca asta e singurul servar care m-a impresionat placut..e diferit de celelalte..dar acum incepeti sa ce?..sa luati banii... nu va inteleg..pe aceasta comunitate joaca si copii de la 12 ani sau chiar mai putin in sus care nu pot dona pentru jocul asta de cate ori faceti voi un update ca asta...Asa ceva nu se face... Imi puteti da si ban, dar eu mi-am spus parerea...si sunt multi ca mine, care sunt dezamagiti..o sa pierdeti multi playeri pe acest update..de la 1000 o sa ajungeti ca la inceput la maxim 100. Atat am avut de zis..sper sa ascultati un copil care ii place acest servar, dar care nu e de acord cu noul sistem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leventhe Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Serios, Bobo? Tu iti dai seama ca nu multi isi permit conturile premium, si se chinuie pentru unul. Multi platesc 8E sa aiba c.p si tu ce faci? Iti bati joc de tot, transformi jocul intr-o afacere unde doar tu ai de castigat, jumatate din bani iti vin tie jumatate pe comunitate poate nici atat.. Platim pentru ceva si tu ni-l iei.. Felicitari! Sarbatori Fericite B-Zone! Alo? Citește postul meu. Primești 180 de zile dacă ai deținut cont premium. NU se pierde nimic. Daca eu am luat cont premium acum 6 luni aproape pe o perioada nedeterminata....dc sa mai platesc acum pe fiecare an...ca sa dau banii din alocatie pe acesct joc... Sunt multi nemultumiti de acest Update..cu contul Premium care la fel ca mine au facut si acum trebuie sa va dea iar banii de fiecare data..pentru ce?..pentru o masina sport si un mp3? Nu e cinstit ce ati facut...dar vreau sa va spun ca asta e singurul servar care m-a impresionat placut..e diferit de celelalte..dar acum incepeti sa ce?..sa luati banii... nu va inteleg..pe aceasta comunitate joaca si copii de la 12 ani sau chiar mai putin in sus care nu pot dona pentru jocul asta de cate ori faceti voi un update ca asta...Asa ceva nu se face... Imi puteti da si ban, dar eu mi-am spus parerea...si sunt multi ca mine, care sunt dezamagiti..o sa pierdeti multi playeri pe acest update..de la 1000 o sa ajungeti ca la inceput la maxim 100. Atat am avut de zis..sper sa ascultati un copil care ii place acest servar, dar care nu e de acord cu noul sistem... Nu mulți vor mai avea cont premium. Deja era o modă contul premium și din cont premium deja era mai populat comparativ cu conturile gratuite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG isip Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 @, Si cine crezi ca o sa ia in seama un copil fara gandire ca tine? Incearca sa iti deschizi tu o comunitate si o sa vezi cat ai de platit, platile nu ies totdeauna mai trebuie pus si de la el. Daca esti copil de 12 ani nu juca si vezi-ti de treaba, comentezi aiurea fara sa stii cum este. Link to comment Share on other sites More sharing options...
West Kay Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Nu ziceam de mine si plus nici nu am 12 daca nu stiti sa cititi ce vedeti mai bine va vedeti de treaba voastra Si plus nu am facut acest post ca sa ma cert cu voi aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kev1nster Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Deja iti bati joc de server, si de jucatori in primul rand. B-Zone nu mai este ce era odata, ai transformat totul intr-o afacere, eu inteleg ca banii sunt pe primul loc la tine, dar totusi, cand ai deschis acest server prima si prima oara, ai jurat ca nu vei implementa donatii, iar acum iei pielea de pe om. O sa pierzi multi jucatori si cu acest update, daca observi, la fiecare update, este ceva ce are legatura cu clientii. Urat, foarte urat Bobo! Si cam de unde ai vrea sa iasa banii de hosting (~2000 euro lunar) si toate cele? @, Adevarat. B-zone vad ca e ceva gen Pay for Win acum. Pe serverele din America, Anglia nu sunt bonusurile permanente dar nu poti compara un server din Romania cu unul din America De ce nu? @, acolo sunt si playerii mai manierati, am jucat o perioada pe un server American cunoscut, si sincer am ramas uimit. Si de ce n-ai ramas acolo? Ne era mai bine tuturor, sincer. In primul rand, sistemul asta e benefic pentru ca automatizeaza toata munca aia inutila de-a fi mereu un operator care sa-ti puna tie chestiile pe cont. Ganditi-va ca n-aveti nevoie de cont premium ca sa va jucati, puteti sa va distrati la fel de bine si asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trip. Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 @, 2000 de euro plateste Bobo pe host-uri, ca sa se miste totul infect ? Tu esti chiar atat de orb incat sa nu observi cum se misca serverele RPG respectiv forumul ? Eu inteleg ca vrei sa iei apararea la comunitatea asta ca aici ti-ai depus jumatate din viata ta, dar nici chiar in halul asta, si te rog nu-mi mai da mentiuni, nu te mai baga in seama cu mine, ca nu sufar dupa tine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW AmazE Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Daca imi iau CP pe o saptamana si imi iau si Infernus,dupa ce mi se termina CP o sa mai pot folosi Infernusul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kev1nster Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 @, 2000 de euro plateste Bobo pe host-uri, ca sa se miste totul infect ? Tu esti chiar atat de orb incat sa nu observi cum se misca serverele RPG respectiv forumul ? Eu inteleg ca vrei sa iei apararea la comunitatea asta ca aici ti-ai depus jumatate din viata ta, dar nici chiar in halul asta, si te rog nu-mi mai da mentiuni, nu te mai baga in seama cu mine, ca nu sufar dupa tine. Daca PC-ul tau e de rahat si n-ai bani de un internet decent nu e vina nimanui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trip. Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 @, am un PC si un internet pe care nici in vise nu ti le vei permite. Si pe un internet de NASA daca as intra pe B-Zone, tot as sta 20 minute sa intru pe forum. Gandestete ca 80% din membrii comunitatii nu-si permit un PC si un internet decent, asta inseamna ca trebuie sa stea 30 minute sa intre pe forum ? Eu inteleg ca ii iei apararea lui Bobo, dar nu prea iti iese. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trip. Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 (edited) Scuze, forumul merge exceptional pe hostul asta de 2000 de euro, am postat de 2x. Se poate sterge. Edited December 22, 2014 by Smiiile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kev1nster Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 @, am un PC si un internet pe care nici in vise nu ti le vei permite. Si pe un internet de NASA daca as intra pe B-Zone, tot as sta 20 minute sa intru pe forum. Gandestete ca 80% din membrii comunitatii nu-si permit un PC si un internet decent, asta inseamna ca trebuie sa stea 30 minute sa intre pe forum ? Eu inteleg ca ii iei apararea lui Bobo, dar nu prea iti iese. Eu m-as gandi de doua ori inainte sa vorbesc... Jur ca nu stiu de ce te zbati ca un idiot atat timp cat nu-ti convine nimic. De ce nu pleci? Esti ca un ghimpe-n cur. Uh, da, ii iau apararea lui Bobo, nu e ca si cum motivul pentru care a implementat shop-ul e evident pentru oamenii cu un IQ mediu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG isip Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 @@Bobo, Topic closed boss, nu vezi ca incep sa se ia la cearta pe motivele astea.. Respect! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Problema este ca eu cand am cumparat cont premium scria clar ca e permanent iar acum e pe o perioada de 6 luni. Sa inteleg ca am fost mintiti? Asa se fac lucrurile mai nou? Ii tot luati apararea ca nu are bani sa plateasca hosturi si restu si forumul merge pe lemne...si alea putrede. Macar daca de miile alea de euro care ii incaseaza ne-ar oferii conditii decente. Toti pupincuristi astia care stati pe langa Bobo doar ca sa aveti unele avantaje si nu ajutati cu nimic comunitatea, va rog, faceti un foc si sariti in el. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trip. Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 @, m-am gandit, stai linistit, totusi, hai sa incheiem cearta aici. Te inteleg, vrei sa-l pupi pe Bobolino in fundulet, se pare ca iti iese. Spor la viitoarele functii pe RPG 3 sau unde dumnezeu mai joci tu. La cei 16 anisori ai tai ai cam mult tupeu oricum, chiar as vrea sa te intalnesc vreodata in realitate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTRATERESTRU Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 @, Bai prietene, tu nu vezi ca is doar 2-3 persoane care 'te plac' restu inca putin si-ti dau in cap? Ce naiba tot pupi atata in fund ma? Ce astepti? Site Admin? Rpg Administrator? Ce mai vrei prietene? Tot te dai atata' de rotund, toata ziua esti cu Bobo in sus, Bobo in jos. Ai parinti ? Ai un talent inascut tu, pupincurismul, foarte des intalnit la noi in Romania, probabil ca nu ar trebui sa dam vina pe tine dar deja intinzi coarda mult prea mult. @@F4L oTo, Shh, usor ce zici ca te lasa baietii fara VIP intr-o secunda, probabil ca o sa puna taxa si pe forum, 1e/luna sau ceva de genu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG isip Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 @@F4L oTo, Tu tot degeaba vorbesti, mai ai grade si tot nu te ocupi, stai degeaba. Ce e adevarat ca a spus ca ramane permanent, dar mai trebuie facute si unele schimbari tata, stai chill! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kev1nster Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 @, m-am gandit, stai linistit, totusi, hai sa incheiem cearta aici. Te inteleg, vrei sa-l pupi pe Bobolino in fundulet, se pare ca iti iese. Spor la viitoarele functii pe RPG 3 sau unde dumnezeu mai joci tu. La cei 16 anisori ai tai ai cam mult tupeu oricum, chiar as vrea sa te intalnesc vreodata in realitate. Si eu as vrea sa te intanlesc si sa nu simt miros de mancare sau sa nu-mi sara in ochi puroi din cosurile tale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trip. Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 @, daca tu te uiti decat la videouri cu gameri înrăiți care au enșpe mii de coșuri pe față, asta nu înseamnă că și eu sunt așa, mai ales că petrec maxim 2-3 ore la PC, în comparație cu 10 ale tale, exista o diferență, zic și eu. Îmi este frică să nu fi tu exact cum m-ai descris pe mine, că deobicei așa se întâmplă. Și observ că încerci să-mi dai "maxim-uri" dar nu inteleg de ce nu incep sa rad la glumele tale. Poate sunt de rahat ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperSoldierRO Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 FELICITARI! Tocmai v-ati alungat vreo jumatate de server! Fenomenal! Bravo! Patetic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kev1nster Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 @, daca tu te uiti decat la videouri cu gameri înrăiți care au enșpe mii de coșuri pe față, asta nu înseamnă că și eu sunt așa, mai ales că petrec maxim 2-3 ore la PC, în comparație cu 10 ale tale, exista o diferență, zic și eu. Îmi este frică să nu fi tu exact cum m-ai descris pe mine, că deobicei așa se întâmplă. Și observ că încerci să-mi dai "maxim-uri" dar nu inteleg de ce nu incep sa rad la glumele tale. Poate sunt de rahat ?! Cat de idiot sa fi sa razi la glumele pe care cineva le face despre tine? Afirmatia pe care-am facut-o sta la baza unei poze care mi-a facut scarba acum un an. Deasupra ei era numele tau :( Da, chiar esti de rahat, asta incerc sa spun si eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeR69 ToV Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 (edited) Doamne.. Va mai si mirati cateodata de ce comunitatea rivala are mai mult succes.. Acolo muncesti pentru o masina, nu bagi 69 de euro pentru un Infernus.. Nu mai vad rostul jocului daca bagi bani reali pentru o masina in game.. Inteleg cu cont premium, change nick sau clear FP, dar cu masina o masina in game? Biz-uri nu bagati pe clienti? Contul premium nu cred ca era necesar sa fie pe o perioada de timp. Acum sigur o sa apara unii "Banii aceia o sa`i folosesca pentru host" sau alte "shit`uri".. Nu sustin acum comunitatatea rivala, dar spun realitatea.. Edited December 22, 2014 by DUMNEZEW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trip. Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 @, sti ca tupeul asta il ai doar in fata unui simplu laptop, chiar sunt curios daca ai putea spune aceleasi lucruri despre mine, fata in fata. Asta ma enerveaza pe mine, ca in spatele unui monitor, toti sunteti mari smardoi, si in realitate, mieunati. Cu asta inchei, te salut, eu mai ies si in oras spre deosebire de tine. Ti-as recomanda acelasi lucru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kev1nster Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Si totusi nimeni nu se da cu curu' de pamant cand jocuri ca League of Legends, Dota2, Starcraft s.a.m.d. cer bani. Probabil pentru ca majoritatea comunitatilor respective nu are varsta de 12 ani si un IQ la fel de scazut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KireS Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Uite.. măcar prețurile să fie la fel.. Premium Account 1 an e 2100 gold da? Pe clienți 2040 gold e 10 euro. Deci nici dacă dai 10 euro nu iei pe 1 an Premium Account. Și gândiți-vă ca înainte, de 8 euro, vă luați Premium Account PERMANENT! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rappa Ro Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 O sa vedeti voi ca o sa cumparati si asa , ca tare va place sa fie totul moca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts