Jump to content

Prelungirea CP actual sau caracter permanent?

ZEW Yulo

Cont Premium.  

166 members have voted

1. 1. Jucatorii care au cumparat premium inainte de update ce doresc?

• Prelungirea CP la 12 luni.
    • Prelungirea CP la 18 luni.
    • Caracter permanent ca in momentul achizitionari
    • Alte beneficii

Recommended Posts

O idee, zic eu destul de buna ar fi ca cei care l-au achizitionat cand era "permanent" sa ramana cu beneficiile vechi si cei care vor sa-l reinnoiasca sa aiba noile beneficii. Si daca vrei sa ai posibilitatea sa treci de pe "permanent" la "limitat". Asa ar multumii pe toata lumea zic eu.

Si sa ramana permanent macar pentru cei care si l-au achizitionat deja, daca pentru cei care isi vor lua pe viitor nu se vrea asta.

In concluzie, trebuie sa ne obisnuim cu o Romanie bolnava unde fiecare trage pentru el si nu stie cum sa faca sa primeasca mai mult si mai mult si mai mult.

Suntem o tara plina de mercenari, hoti si samsari si cu o mentalitate de 2 lei.

Vorbeau unii pe aici de dat in judecata si de alte SF-uri, decat sa stai sa platesti avocatii si alte tampenii, te gandesti ca mai bine te lasi de joc sau iesi mai bine daca iti platesti contu premium. Intr-o tara normala, lucrul asta ar fi posibil, in Romanica inca nu.

Ma e donatie, nu ai cumparat nimic, nu ai ce face cu judecata si alte prostii. Treaba e ca prin updateul asta demonstreaza ca e o comunitate de cacao pe care o doare undeva de toti jucatorii si conducerea nu are umpic de respect pt playeri. Or sa vina si ziua in care o sa plateasca playeri sa joace pe aceasta comunitate maro, dar o sa fie prea tarziu. Momentan aveti alternative mult mai bune, serverul rival unde nu se fac astfel de cacaturi si care au pe un singur server playeri cat are bizon pe 3, lasati-l pe bobo sa stea singur pe server daca tot o tine cu mizeriile lui. De 2 ani incoace doar updateuri bazate pe profit se fac la serverele de samp, nici un update cerut de playeri care nu poate aduce banuti. Donati in continuare, pe ei tot undeva ii doare de voi.

Culmea ca forumul nu se updateaza, trebuie sa dau refresh de 5 ori sa apara pagina, probabil nu au gasit momentan o modalitate sa taxeze forumul.

Corect ar fi sa fie permanent pentru cei care asa l-au cumparat. Daca Bobo nu ia in calcul aceasta metoda, eu zic ca si 18 luni de valabilitate ar conta, totusi e mai mult decat cele 6 de acum.

Normal că aleg să rămână permanent, nu înţeleg motivul pentru care ar fi limitat. Sau, să fie limitat doar pentru cei care îl cumpără acum, celor care aveau deja, să le rămână permament. Oricum, nu cred că reuşim să schimbăm ceva în acest mod.

Caracter permanent ca în momentul achiziţionări - Bine mersi atunci cand am donat pentru acest premiu stiam ca nu voi arunca banii pe fereastra si ma voi alege cu ceva de care pot beneficia pe toata durata mea pe aceasta comunitate. Nu mi se pare corect ca noi, playerii vechi sa fim luati peste picior si totodata mintiti (inselati)

Scria negru pe alb : Cont premium Cost 10 Euro Durata: Permanent

@@F4L oTo, Ai vorbit cu Bobo, ai facut acest poll, multi jucatori am votat ca dorim ca premiumul sa fie permanent si se poate vedea foarte clar, dar s-a ales sa fie 18 luni. Pe mine nu ma deranjeaza cu nimic, pentru ca nu se stie daca voi mai juca peste un an si 6 luni, dar multora tot nu or sa li se para corect. Nu te trag pe tine sau pe Bobo la raspundere, nu pup in fund pe nimeni, e strict parerea mea. :)

O mare nesimtire majoritatea am spus clar ce dorim se intelegea clar ca dorim sa fie permanent tot ca bobo

Este server lui noi suntem un produs care ne ofera doar ce doreste el noi nu avem nici un cuvant pe server lui se pare.

Am ales CONTR PREMIUM PERMANENT pentru ca:

1. Noi cand am cumparat cont premium ni s-a zis este permanent, iar acum se baga un update si va fi temoprar.

2. Este o escrocherie pe fata.

3. Nu este drept fata de noi membrii acestei comunitati, si se va duce de rapa.

Din moment ce in momentul achizitionarii contului premium a fost facuta o intelegere,ca acesta e permanent,acest fapt ar trebui respectat.Aceasta regula se aplica si in viata reala.Ai incheiat termenii unui contract?Pai atunci ii respecti pe aceia,nu vi peste 3 saptamani,luni,ani ca vrei tu sa schimbi termenii contractului.Din moment ce TOTI jucatorii care au avut CP inainte de acest update au incheiat un agreement care prevede valabilitatea CP ca fiind permanenta,aceasta ar trebui respectata ,si eventualele reguli de obtinere a CP sa fie pentru cei noi.Dar nici aici nu mi se pare corect pentru cei noi veniti.Veniti si voi cu noi idei de a face rost de donatii/fonduri pentru a sustine jocul(sau ce o-ti sustine voi acolo) dar nu printr-o metoda care ridica o comunitate intreaga in picioare,sau cel putin 80% din ea,care considera ca acest fapt,CP limitat,este cea mai proasta decizie luata de pana acum.Ai incheiat intelegerea cu noi ca e permanent? Pai asa sa ramana "fratelemeleu". Pana la urma faceti cum considerati,dar daca nu ascultati vocea poporului,veti observa ca acest popor,care va alimenteaza,va disparea.Daca oferiti player-ilor un motiv benefic lor pentru care sa doneze,poate unii dintre ei ar face-o,dar sa impuneti cu forta asta,totul se va duce de rapa si tot ce a fost cladit pana acuma,va disparea.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.