Jump to content

Prelungirea CP actual sau caracter permanent?

ZEW Yulo

Cont Premium.  

166 members have voted

1. 1. Jucatorii care au cumparat premium inainte de update ce doresc?

• Prelungirea CP la 12 luni.
    • Prelungirea CP la 18 luni.
    • Caracter permanent ca in momentul achizitionari
    • Alte beneficii

Recommended Posts

Dintr-o discutie cu Bobo am inteles ca doreste sa prelungeasca contul premium la 12 sau 18 luni pentru cei care l-au cumparat inainte de update.

Voi, cei care ati cumparat inainte, ce doriti?

Permanent, 12 sau 18 luni?

Va rog sa argumentati raspunsul poate o sa le vada si conducerea.

De fapt ar trebui sa fie pe 7 zile 30zile 1 an si permanent cand il cumperi

Cei care lau luat inainte de update sa il aiba permanent ca asa ar fi corect , asa scria si pe forum Cont Premium este permanent iar restu depinde ce valabilitate cumpara.

Permanent, am dat acum 1-2 ani bani pentru el, eu zic ca cei care au premium de mai bine de un an, sa fie permanent, la ceilalti nu ma intereseaza.

Eu votez pentru permanent pentru ca in detaliile produsul in momentul achizitionarii era CLAR STIPULAT : durata CP = permanent. Facand chestia asta cu update-ul nu este un lucru rau dar pe noi cei care au cumparat inainte de update mi se pare normal sa ni se acorde drepturile achizitionate. Este exact cum ai avea de platit factura pe luna la telefon de 37 de lei si dintr-o data iti vine 150 fara sa fii instintat de majorarea costurilor si mai ales faptul daca esti de acord cu asta.

Ideea poate sa o implementeze din ziua Z ( 22.12.2014 ) -> incepand de acum toti care vor achiziona CP sa fie supusi la ofertele acestea dar noi care am achizitionat in trecut inainte de update sa ni se ofere ce s-a promis.

Inteleg ca este dorinta mare de a scoate bani in perioada asta dar trebuie tinut cont si de cei care iti aduc banii.

Eu votez pentru permanent pentru ca in detaliile produsul in momentul achizitionarii era CLAR STIPULAT : durata CP = permanent. Facand chestia asta cu update-ul nu este un lucru rau dar pe noi cei care au cumparat inainte de update mi se pare normal sa ni se acorde drepturile achizitionate. Este exact cum ai avea de platit factura pe luna la telefon de 37 de lei si dintr-o data iti vine 150 fara sa fii instintat de majorarea costurilor si mai ales faptul daca esti de acord cu asta.

Ideea poate sa o implementeze din ziua Z ( 22.12.2014 ) -> incepand de acum toti care vor achiziona CP sa fie supusi la ofertele acestea dar noi care am achizitionat in trecut inainte de update sa ni se ofere ce s-a promis.

Inteleg ca este dorinta mare de a scoate bani in perioada asta dar trebuie tinut cont si de cei care iti aduc banii.

I-am propus si eu sa se implementeze doar pentru jucatorii care isi cumpara de acum cont premium perioada determinata, nu prea doreste.

Trebuie sa-l ajutam sa inteleaga ca asa e cel mai bine pentru toata lumea.

Permanent. Daca stiam la achizitionare ca produsul pe care il cumpar o sa imi fie luat dupa o perioada de timp, nu mai bagam banii in clienti si imi luam ceva pe Steam, ca ala imi ramane acolo pe veci. Update-ul in sine nu a fost *cea mai rea idee posibila*, unele preturi chiar s-au micit, dar faptul ca ne revendica produsul pe care noi l-am cumparat stiind ca o sa-l avem pentru totdeauna nu ii place nimanui.

Normal că permanent, astea au fost condiţiile în momentul în care l-am cumpărat, astea să rămână, eu unul nu am mai văzut nicăieri să cumperi ceva permanent, apoi să fii pus să plăteşti lunar/anual pentru acel lucru.

Cei care l-au luat înainte de update să-l aibă permanent iar cei care îl vor lua după update să-l aibă după perioada scrisă. Ideea cu gold e bună, însă cea cu Conturile Premium nu e bună. Bobo, dacă vrei să faci mai mulți bani din această comunitate, părerea mea este să adaugi mai multe metode de plată cum ar fi plata prin PAYSAFE CARD (nu e un card). Aș dona lunar dacă o să se implementeze metoda cu PAYSAFE CARD. Dar așa, cu metodele actuale care sunt disponibile pe shop, îmi este imposibil să donez ceva.

Comunitatea a supraviețuit datorită bunăvoinței jucătorilor majoritari, înainte de acest update, de a contribui cu bani. Să le rămână permanent, este de bun simț. Noutățile îmi plac. Am destule argumente, imită și strategia de marketing a companiilor mari de jocuri, dar să nu păstrați măsuri retroactive.

I-am propus si eu sa se implementeze doar pentru jucatorii care isi cumpara de acum cont premium perioada determinata, nu prea doreste.

Trebuie sa-l ajutam sa inteleaga ca asa e cel mai bine pentru toata lumea.

Normal ca nu este interesat pentru ca ar pierde bani cu ocazia asta dar cel mai bine cred ca ar trebuii sa priceapa ideea ca banii ii pierde oricum ( fie renuntare la CP sau partea cea mai grava pentru el -> pierderea de jucatori ). Renuntarea la plata nu ar consituii ceva atat de groaznic dar pierdea unui jucator care are optiuni diverse de achizitionari din shop pentru diferite chestii e ceva foarte grav.

Asa ca, Bobo mai bine alege sa nu pierzi nimic decat sa risti pierderea grosului banilor nostrii.

I don't know, pe mine nu mă deranjează în vreun fel chestia asta, sunt dispus să dau 13E pe an pentru un joc, adică..well, am dat mai mulți bani pe League of Legends, Cabal Online, EvE Online, World of Tanks...etc. Nu că ar fi o nenorocire 13E pe an, însă mulți sunt de păreri diferite, eu sunt aici din 2009, s-au schimbat multe, așa este. Însă, hai să gândim puțin, pe B-Zone lucrează oameni, oamenii aceea trebuiesc plătiți, fiindcă nimeni nu îți face muncă voluntară. Satisfacția poate fi atât financiară cât și sufletească, atunci când faci ceva bine, însă cu făcutul de bine nu trăiești prea mult. Conturile premium permanente sunt o sursă de venit pe moment, în clipa în care majoritatea și-au achiziționat cont premium, acea sursă de venit stagnează, și automat trebuie să fie o altă idee pentru a ține jocul în viață. Haide să ne uităm la unul din jocurile pe care le jucam eu, numit EvE Online, în acel joc trebuie să plătești month subscription, 15E pe lună, dacă joci bine și ești în stare să fii activ în joc, îți poți menține contul activ doar cu banii pe care îi faci în joc prin activitatea pe care o desfășori. Nimeni nu face muncă voluntară, trebuie plătit hostul, trebuie plătită acciza la stat, fiindcă după cum știți B-Zone nu este doar o comunitate, este firmă, iar statul impozitează firmele. Vreți să nu plătiți? Foarte bine faceți, însă B-Zone nu va avea viață lungă, fiindcă nu poți să ții o couminitate așa mare cu aer. Puteți să ma injurați lejer acum.

Atata timp cat jucatorii atunci cand au cumparat cont premium stiau ca e permanent nu ai ce sa-l modifici si sa-l faci temporar. Poate ca multi nici nu mai cumparau daca acesta era doar pentru o anumita perioada de timp. Asta arata lipsa de profesionalism si de respect fata de jucatori.

I don't know, pe mine nu mă deranjează în vreun fel chestia asta, sunt dispus să dau 13E pe an pentru un joc, adică..well, am dat mai mulți bani pe League of Legends, Cabal Online, EvE Online, World of Tanks...etc. Nu că ar fi o nenorocire 13E pe an, însă mulți sunt de păreri diferite, eu sunt aici din 2009, s-au schimbat multe, așa este. Însă, hai să gândim puțin, pe B-Zone lucrează oameni, oamenii aceea trebuiesc plătiți, fiindcă nimeni nu îți face muncă voluntară. Satisfacția poate fi atât financiară cât și sufletească, atunci când faci ceva bine, însă cu făcutul de bine nu trăiești prea mult. Conturile premium permanente sunt o sursă de venit pe moment, în clipa în care majoritatea și-au achiziționat cont premium, acea sursă de venit stagnează, și automat trebuie să fie o altă idee pentru a ține jocul în viață. Haide să ne uităm la unul din jocurile pe care le jucam eu, numit EvE Online, în acel joc trebuie să plătești month subscription, 15E pe lună, dacă joci bine și ești în stare să fii activ în joc, îți poți menține contul activ doar cu banii pe care îi faci în joc prin activitatea pe care o desfășori. Nimeni nu face muncă voluntară, trebuie plătit hostul, trebuie plătită acciza la stat, fiindcă după cum știți B-Zone nu este doar o comunitate, este firmă, iar statul impozitează firmele. Vreți să nu plătiți? Foarte bine faceți, însă B-Zone nu va avea viață lungă, fiindcă nu poți să ții o couminitate așa mare cu aer. Puteți să ma injurați lejer acum.

Frate tu compari SAMP-ul, un amarat de joc pe care orice copil cu calculator din lemn il poate juca cu Cabal, LOL? B-Zone a devenit clar afacere si aia e, nu ii mai scuza :))

Din moment ce inainte era permanent, permanent ar trebui sa ramana. Daca stam sa o luam si altfel, ganditi-va la cei noi care se apuca acum de unul dintre serverele RPG, cum se vor simtii cand vor afla ca prietenul lor are CP permanent, iar ei daca isi acizitoneaza au pe un anumit interval de timp? De ce nu il lasam permanent si s-a terminat totul? Inteleg si ce spune Regenesis si il aprob, dar eu zic ca mai mult se cumpara CP inainte, fata de cum se va cumpara de acum in colo. Cine va mai da bani pentru o perioada de timp?

Bobo, tu daca mergi la piata si ii ceri vanzatoarei mere si iti da cartofi cum ti s-ar parea? Asa am patit noi cu update-ul asta. Eu am platit un CP permanent, nu unul temporar. S-ar putea ca in loc sa castigi mai multi bani prin update-ul asta din contra sa ramai fara jucatori si asa se duce serverul de SAMP. Numai spun faptul ca ai incalcat si legea prin chestia cu CP, dar nu intram in amanunte.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.