Jump to content

Prelungirea CP actual sau caracter permanent?

ZEW Yulo

Cont Premium.  

166 members have voted

1. 1. Jucatorii care au cumparat premium inainte de update ce doresc?

• Prelungirea CP la 12 luni.
    • Prelungirea CP la 18 luni.
    • Caracter permanent ca in momentul achizitionari
    • Alte beneficii

Recommended Posts

Din moment ce inainte era permanent, permanent ar trebui sa ramana.Degeaba votam acum pentru 12-18 luni, asta ar insemna ca tot va expira, chiar daca mai tarziu, iar in ultimele momente iar se va crea o astfel de cearta.Deci PERMANENT

Dupa parerea mea ce-i care au cont premium dinainte de update sa ramane cu caracter permament si ce-i care isi cumpara dupa update sa-si cumpere pe o perioada anumita cum este dupa update.Asta a fost parerea mea. O seara placuta sa aveti.

Legea nr. 193/2000 privind clauzele abuzive din contractele incheiate intre comercianti si consumatori a fost republicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 1.014 din 20 decembrie 2006.

Potrivit acestei legi, nu ai voie sa modifici valoarea produsului sau produsul in sine dupa ce a fost platit de catre client.

Sper ca am spus totul. Nu ma luati acum cu "asta e un joc" and stuffs, stiu si eu asta, tratati ca atare aceste cuvinte.

Caracter permanent ca in momentul achizitionari. Mi se pare si normal.

Hai sa dam un exemplu, daca telekomu iti da un pachet full pe timp permanent, si dupa 5 ani il schimba, ei sunt obligat sa iti pastreze acelasi pachet, full.

Permanent cum era si cand mi-am cumparat.

Permanent cum era si cand mi-am cumparat.

Chiar daca nu am vechime pe aceasta comunitate sunt de acord cu Skipper. Eu am achizition CONTUL PREMIU PERMANENT cu speranta de a ma putea descurca mai bine in joc , neavand un salariu am incercat sa pun bani deoparte pentru al achizitiona acesta fiind PERMANENT am fost foarte fericit cand l-am luat si azi dupa update am fost foarte dezamagit cand m-am logat vazand ca acesta expira in 181 de zile. [scuzati-mi gramatica , nu este cea mai buna inca invat limba romana (sunt venit din germania)].

Permanent. Daca asa l-am achizitionat,asa sa ramana.O alta varianta ar fii cum spuneau si ceilalti mai sus,cei care au contul premium cumparat dinainte de update sa beneficieze de permanent,iar ceilalti care il vor cumpara ,normal.

Permanent. Daca asa l-am achizitionat,asa sa ramana.O alta varianta ar fii cum spuneau si ceilalti mai sus,cei care au contul premium cumparat dinainte de update sa beneficieze de permanent,iar ceilalti care il vor cumpara ,normal.

Asta a fost si propunerea mea catre Bobo.

Una din probleme spune el ca ar fi

Asta a fost si propunerea mea catre Bobo.

Una din probleme spune el ca ar fi

Permanent. Sunt multi playeri vechi care atunci chiar erau niste bani cand ne jucam si l-am luat pentru a putea avea niste facilitati in plus, nu mi se pare normal ca dupa atata timp sa mi se ia inapoi ceva pe care am dat bani candva pe el. Sper sa se ia masrui in aceasta situatie.

O idee, zic eu destul de buna ar fi ca cei care l-au achizitionat cand era "permanent" sa ramana cu beneficiile vechi si cei care vor sa-l reinnoiasca sa aiba noile beneficii. Si daca vrei sa ai posibilitatea sa treci de pe "permanent" la "limitat". Asa ar multumii pe toata lumea zic eu.

Si sa ramana permanent macar pentru cei care si l-au achizitionat deja, daca pentru cei care isi vor lua pe viitor nu se vrea asta.

In concluzie, trebuie sa ne obisnuim cu o Romanie bolnava unde fiecare trage pentru el si nu stie cum sa faca sa primeasca mai mult si mai mult si mai mult.

Suntem o tara plina de mercenari, hoti si samsari si cu o mentalitate de 2 lei.

Vorbeau unii pe aici de dat in judecata si de alte SF-uri, decat sa stai sa platesti avocatii si alte tampenii, te gandesti ca mai bine te lasi de joc sau iesi mai bine daca iti platesti contu premium. Intr-o tara normala, lucrul asta ar fi posibil, in Romanica inca nu.

Ba nevertebratelor, pentru cei care l-au cumparat dinainte de acest update de cacat lasati-l permanent, pentru cele noi luate pune-ti cum vreti voi in functie de foamea voastra dupa bani. Eu cand l-am luat scria ca-i permanent si acum ma luati ca expira, vai de capu vostru.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.