Jump to content

Prelungirea CP actual sau caracter permanent?

ZEW Yulo

Cont Premium.  

166 members have voted

1. 1. Jucatorii care au cumparat premium inainte de update ce doresc?

• Prelungirea CP la 12 luni.
    • Prelungirea CP la 18 luni.
    • Caracter permanent ca in momentul achizitionari
    • Alte beneficii

Recommended Posts

In momentul in care un player si-a achizitionat contul premium, acolo scria ca e PERMANENT, nu mi se pare normal sa cumperi ceva permanent, iar apoi sa te trezesti ca e cu caracter temporar.

Cel mai corect ar fi ca cei care si-au achizitionat premium-ul inainte de update, acesta sa ramana permanent.

Permanent. De ce? In momentul in care l-am cumparat spunea ca este pe "permanent", acesta find si motivul pentru care l-am achizitionat. Ca sa ne linisteasca pe toti ori il lasa permanent pentru cei ce l-au cumparat inainte de update, ori vine la fiecare la usa si ne da cate 45lei.

PS: Te astept 8->

Am cumparat acu ceva timp cont premium permanent permanent imi doresc sa ramana.

De curand si pe rpg 3 am luat tot permanent nimeni nu a zis ca voi primi zile in schimb nu mi se pare normal.

Sper ca Bobo să citească asta:

O spun fără nici cea mai mică urmă de rea-intenţie, prin acest update B-Zone va pierde, din toate punctele de vedere:

*Clienţi B-Zone:

-Deja încrederea clienţilor în comunitate a scăzut enorm, după cele întâmplate, aceştia nu mai au siguranţa că ceea ce achiziţionează vor şi primi sau le va rămâne.
-Sunt sigur că încasările vor fi mai mici, nu mai mari, cea mai bună soluţie pentru sporirea veniturilor ar fi fost introducerea altor opţiuni de cumpărare, gen Skinuri pe euro sau mai-ştiu-eu-ce, oricum, idei sunt multe.

*Serverele RPG şi popularea acestora:

-Momentan nu va fi o scădere foarte mare a numărului de jucători, dar în curând, comunitatea şi serverele vor avea de suferit şi la acest capitol, jucătorii fiind foarte revoltaţi (poate mai mult decât vă închipuiţi) de această schimbare.
-Comunităţii i se va face reclamă proastă de către cei care vor alege să o părăsească din cauza acestei modificări (şi sunt destul de mulţi).
-Se va duce vestea că B-Zone nu-şi respectă jucătorii, ba chiar îi păcăleşte, lucru ce va face popularea serverelor extrem de dificilă.

Notă: Aceasta este părerea mea, nu îmi doresc decât binele comunităţii, asta mi-am dorit de când am ajuns aici, ba chiar am şi donat, nu mi-e ruşine să recunosc, şi am donat destul de mult, ba chiar aveam de gând să donez în continuare dacă acest incident nu apărea şi sunt convins că nu sunt singurul în situaţia asta.
Repet: eu (şi sunt convins că nu sunt singurul) îmi doresc doar binele comunităţii, şi sunt convins că binele comunităţii nu este reprezentat de această modificare cu privire la Contul Premium, argumentele le aveţi mai sus.

Cred ca este corect pentru playerii vechi si foarte vechi care si-au cumparat contul premium crezand ca va fi permanent si acum acei playeri mai au premium doar 181 de zile, de ce? Cred ca macar pentru cei care aveau premium dinainte sa le ramana permanent.

I don't know, pe mine nu mă deranjează în vreun fel chestia asta, sunt dispus să dau 13E pe an pentru un joc, adică..well, am dat mai mulți bani pe League of Legends, Cabal Online, EvE Online, World of Tanks...etc. Nu că ar fi o nenorocire 13E pe an, însă mulți sunt de păreri diferite, eu sunt aici din 2009, s-au schimbat multe, așa este. Însă, hai să gândim puțin, pe B-Zone lucrează oameni, oamenii aceea trebuiesc plătiți, fiindcă nimeni nu îți face muncă voluntară. Satisfacția poate fi atât financiară cât și sufletească, atunci când faci ceva bine, însă cu făcutul de bine nu trăiești prea mult. Conturile premium permanente sunt o sursă de venit pe moment, în clipa în care majoritatea și-au achiziționat cont premium, acea sursă de venit stagnează, și automat trebuie să fie o altă idee pentru a ține jocul în viață. Haide să ne uităm la unul din jocurile pe care le jucam eu, numit EvE Online, în acel joc trebuie să plătești month subscription, 15E pe lună, dacă joci bine și ești în stare să fii activ în joc, îți poți menține contul activ doar cu banii pe care îi faci în joc prin activitatea pe care o desfășori. Nimeni nu face muncă voluntară, trebuie plătit hostul, trebuie plătită acciza la stat, fiindcă după cum știți B-Zone nu este doar o comunitate, este firmă, iar statul impozitează firmele. Vreți să nu plătiți? Foarte bine faceți, însă B-Zone nu va avea viață lungă, fiindcă nu poți să ții o couminitate așa mare cu aer. Puteți să ma injurați lejer acum.

Stiu ca vrei VIP-u la loc =))

Hai sa va zic ceva :)

OFF TOPIC:

Mai stiti cand a fost eroarea aia de sistem de la emag (Scuze daca fac reclama) ? Atunci cand s-au dat Galaxy S4 si dinastea la pretul de 1 leu.

Produsele le-au venit asa cum era normal. Asta trebuie facut si acum! De exemplu, in vara cand mi-am achizitionat contul premium, l-am luat pe baza de a-l avea permanent. Acum nu vreau sa il am numai 181 de zile. Ori permanent, ori nimic.

O idee pentru bobo. Pentru cei care au avut contul premium dinainte de update, sa fie exact cum a fost inainte, cu dobanda de 0.02%. Acum sa ramana asa cu 0.03%.

ON TOPIC: PERMANENT .

Simplu , e ca un contrat eu can l-am cumparat era permanent asa ca permanent sa fie , ori faci cum trebe ori ne batem joc. Daca nu sa fie 18 luni si o parte din bani sa ne fie inapoiati.

Permanent este cel mai bine, nu vad rostul celui pe perioada determinata, a inceput prin a fi permanent, sa ramana permanent. Degeaba votam acum pentru 12-18 luni, asta ar insemna ca tot va expira, chiar daca mai tarziu, iar in ultimele moemente iar se va crea o astfel de cearta. Cel mai bine este sa ramana permanent pentru toti, cei care au cumparat acum 1 an nu sunt mai cu mot decat ceilalti, toti ar trebuii sa avem drepturi egale. Deci permanent pentru toti!

Cei care au cumparat inainte de update sa il aiba permanent, de ce? Sa dau un exemplu, din experienta mea, am facut contract pe 4 ani la facultate, unde sunt acuma, si in contract este scris sa nu ai restanta mai mare de 1 an diferenta fata de anul actual, pana in anul in care m-am incris eu se facea contractul cu minim 2 ani diferenta fata de anul actual, asa ca cei care au avut contractul acela nu li sau schimbat la fel cum este la mine, a ramas asa. Deci prin urmare ar fi corect ca cei care au cumparat pana acum cont premium sa le ramana permanent sau o perioada mai lunga de peste 24 luni.

Stiu ca nu este un foarte bun exemplu, dar sper ca se intelege ce vreau sa spun. Nu zic ca sa se scoata chiestia cu Contu premium de la acest update, eu ma refer la cei care au cumparat inainte de acest update sau macar cu un an inainte de acest update.

Buna seara, am votat si eu pentru ca Contul Premium sa ramana permanent. De ce am votat asa? Deoarece acu cateva zile am donat si eu pentru a imi lua Cont Premium. Azi am aflat ca totul s-a dus pe rapa..imi pot lua cont premium de 182 zile, dar de ce sa dau pentru 182 cand puteam sa dau 8 euro pentru cont premium permanent. Faza este urata, la 365 zile, adica un an intreg este 11,5 euro..iar fara reducere este 15 euro. Pai fratilor...era 8 euro un cont premium permanent iar acu pentru 365 zile este 15 euro? De ce s-a ajuns la asa ceva?

Apropo...de cand joc aici, mi-am dat seama ca este un server de distractie. Update-urile de acu un an se faceau doar pentru a imbunatati ceva in joc, nu era nimic despre clienti. De ceva timp..de prin vacanta de vara din 2014 aproape toate update-urile facute se rezuma la clienti. Bobo, ai zis de la inceput ca acest server este facut pentru distractie si ca niciodata nu o sa bagi euro pentru a dona. Dar acu ti-ai incalcat promisiunile, si te-as ruga sa ti le repari si sa faci Contul Premium permanent. Daca aceasta comunitate B-ZONE.RO a devenit o afacere atunci o sa vezi pe parcurs cum o sa plece lumea si o sa se faca o impresie foarte proasta despre server.

Va multumesc daca mi-ati citit toate randurile, dar trebuie sa facem si noi ceva..noi playeri care jucam zi de zi pe acest server..si dorim sa ne simtit bine..sa ne distram..nu sa facem acest joc intr-o afacere peste noapte.

Salut, am votat CP permanent, deoarece asa este mai bine. Adica dupa ce cand donam pentru ceva micut adica un CP, acum sa il avem doar pentru 1 an, nu mi se pare corect. Daca vrei sa faceti bani asta este, sau tu Bobo sa-ti intreti bijuteria de Golf asta e problema ta, dar nu sa faceti aceste update-uri de tot .. Acest server este unul sa ne distram, nu sa aruncam cu bani in stanga si in dreapta sa avem un amarat de CP. Sper sa revina cum a fost. O seara buna .

Parerea mea este ca cei care au deja CP sa fie cu caracter permanent, deoarece atunci cand am cumparat acest CP nu avea un anumit termen de valabilitate.

Parerea mea in legatura cu CP-ul este ca sa se adauge mai multe categorii de CP, respectiv cel actual sa fie CP Silver, iar cine doreste mai multe beneficii sa achizitioneze si alte CP-uri gen.. CP Platinum, CP Gold s.a, iar fiecare din aceste CP-uri sa aiba anumte beneficii din momentul achizitionarii fie acesta permanent sau cu o durata limitata de timp.

In norme legale, corect este ca cei care au cumparat contul premium de cand era cu caracter permanent, sa ramana cu cont permanent, iar cei care il cumpara de acum in colo sa il aiba limitat sau sa il aiba si ei permanent. Ideea este ca din cate stiu eu, legal, nu este voie sa modifici produsul sau termenii lui fara acordul clientului dupa ce plata a fost efectuata.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.