Jump to content

Mutam truker-ul?

Ghost PLM

Mutarea Trukerului  

36 members have voted

1. 1. Mutarea Trukerului!

• Da! Mutam Trukerul!
      25
    • Nu! Este bine unde este!
      11

Recommended Posts

Salut! Eu cum imi am sederea in San Fiero, si trebuie sa imi fac raportul de activitate acolo, in fiecare moment si in fiecare minut, se iveste ca un truker sa intre in tine, sa te bubuie, sa te calce, si cand treci prin zona de TRUKER, ai un lag infernal, propun ca el sa se mute, nu sa stea in mijloc-ul unui oras, sau sa se mute in LV sau LS, undeva unde nu prea incurca lumea, sa nu deranjeze oamenii.

Intradevar trebuie mutat , si inca ceva sa pune chestia aia sa nu ne mai dam fail la arms dealer , cu ma pus la truker sa nu putem trage in masini .

Gand faceti un topic aiurea care nici nu isi are locul sa nu mai zic de rost. Trucker e perfect pentru SF, si ce daca tu iti faci acolo raportu? Aia care isi fac in LS sau LV tot risca sa fie loviti/calcati/ucisi de DM-isti, deoarece LS si LV sunt mult mai populate. Vrei ca iar sa bata vantul in SF? Mult s-a gandit ala care a zis "sa-l mute in LS sau LV". E o zona mare, unde truckerii linititi in placere lucreaza pentru a castiga si ei un ban, nu sa stea cu mana intinsa. Gandeste-te de 2 ori inainte sa faci un poll cu o intrebare aiurea. Vrei sa-l mute in general in afara oraselor? Atunci sa te vad cum o sa ajungi din LS in SF.

Eu propun sa fie in fiecare oras, ca nu se mai poate asa 100 playeri stau acolo la spawn Truck, intra in tine bubui, altu face dm deja la intrare, e mic locul, si legat de banii primiti propun sa fie dupa distanta, ca nu e tot una ca mergi 15km care e cel mai departe si 11 cel mai aproape, deci ce.. faci km in + pe gratis?

Eu cred ca ar trebui mutat ori in zona montgomery, la fabrica cu trailere sau la ferma de deasupra tunelului SF. Acum ca camioanele sunt safezoneuri , tiristi se baga in oricine. Dau failui la car jacker , la comenzile taximestristilor etc. Daca ar fi in zona montgomery nu ar incurca asa mult, iar cursele sa fie tot in sate, sau alte locatii infara oraselor ex:Las payasadas, satul deasupra lsului etc..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.