Jump to content

Prezentare Mihai_99

ShoKK
 Share

Recommended Posts

• Nick-ul tau:Mihai_99

• Prenume:Mihai

Varsta:17 ani

Locatia:Calarasi

Ocupatie:Liceul

Jocul(rile) preferat(e):samp, fifa, cs

Hobby-urile tale:Fotbalul si gamingul

O descriere despre tine (minim 10 cuvinte):Numele meu este Mihai si am varsta de 17 ani. Pot spune ca am 1,75 m inaltime, canteresc aproape 60 de kg, am parul castaniu si ochii schimbatori(albastrii-verzi).Locuiesc Calarasi, in timpul liber joc fotbal si ies cu prietenii.Invat la liceul Barbu Stirbei din Calarasi pe profilul Mate-Info. Sunt o persoana calma, imi place sa socializez cu oricine. Sunt o persoana care gandeste de doua ori inainte de a spune sau de a face ceva. Obisnuiesc sa analizez foarte bine orice situatie si sa ofer un rezultat cat mai bun intr-un timp optim. Fiind o fire sociabila, imi face placere sa lucrez in echipa si sa comunic cu grupul respectiv, ascultand si parerile celorlalti inainte de a ajunge la o decizie. Nu sunt o persoana care sa ofere ajutor pentru a fi recompensat, tot ajutorul oferit a fost si va fi spontan din partea mea, fara a cere ceva in schimb. Sunt o persoana care nu cedeaza usor, imi place sa duc treaba pana la capat si din fericire, obtin rezultate bune mereu. Atunci cand cunosc pe cineva sau ajung intr-un loc nou doresc sa-mi fac o impresie cat mai buna. Imi place sa glumesc cu lumea dar sa nu ii supar..

De unde ai aflat de B-Zone Community?:De la prietenul meu bun, SHOKARU.

Alte precizari?:Atat.

Edited by Tovarasul Mihai99

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.