Jump to content

Cum imi recupar PIN-ul?

Franck

Recommended Posts

Am vrut sa fac licenta pe arme si de zbor si am bagat un pin la nimereala si nu am stiut la ce folosesti, si acuma daca vreau sa transfer bani sau sa dau la un prieten nu mai pot pentru ca imi zice /unlockacc , daca inncerc sa bag PIN-ul imi zice ca acest PIN este INVALID . Va rog sa ma ajutati ca trebuie sa dau niste bani la un prieten :) Multumesc .. :>

@,

2. Q. Mi-am uitat codul PIN din variate motive. Ce fac?

A. Fiecare subforum al serverelor RPG dispune de o secțiune denumită 'Account Problems'. Puteți cere ajutor în această secțiune urmând regulamentul de acolo. Notați că veți avea nevoie de acces la adresa de email înregistrată pe cont pentru a primi ajutor și că ne rezervăm dreptul de a alege persoanele pe care le vom ajuta.

@,

2. Q. Mi-am uitat codul PIN din variate motive. Ce fac?

A. Fiecare subforum al serverelor RPG dispune de o secțiune denumită 'Account Problems'. Puteți cere ajutor în această secțiune urmând regulamentul de acolo. Notați că veți avea nevoie de acces la adresa de email înregistrată pe cont pentru a primi ajutor și că ne rezervăm dreptul de a alege persoanele pe care le vom ajuta.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.