Jump to content

[Prezentare] - Brian

Brian RPG3
 Share

Recommended Posts

• Nick-ul tău: Brian.

• Prenume: Eduard.

Vârsta: Șaisprezece ani.

Locația: Pitești - Argeș / România.

Ocupație: Licean.

Jocul(rile) preferat(e): San Andreas Multi Player, FIFA 11, FIFA 2007, NFS Carbon / Most Wanted, Vice City, Counter Strike 1.6, Euro Truck Simulator 2, Haxball, 8 Ball Pool.

Hobby-urile tale: Fotbalul.

O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Salutări! Numele meu este Eduard. Sunt un baiat de 16 ani, nascut în data de 5 august 1998, în zodia Leu. Louiesc în Pitești, jud. Argeș. Sunt elev în clasa a X-a A profesională la Liceul Tehnologic ' Dacia ' Pitești. De regulă, timpul liber mi-l petrec alături de prieteni/familie, printr-o plimbare în aer liber sau la un grătar. De asemenea, pe laptop îmi petrec majoritatea timpului pe samp si cs 1,6. Sunt un elev bunicel la școală, nu prea îmi dau interesul dacă nu îmi place și simt că nu este de mine. Planul meu s-a fixat deja, îmi place foarte mult meseria de mecanic auto, fiind pasionat de motoare/mașini. Sunt o fire amabilă, puternică, nu renunț ușor, îmi susțin punctul de vedere când am dreptate. Îmi place sa lucrez în colective, sunt calm mai mereu, îmi place să mai las de la mine când cineva întrece limita bunului simt. Nu îmi place să-mi fac dușmani aiurea, prin simplu fapt că nu le fac pe plac să fiu cum vor ei sau nu le fac favorurile la timp, urasc genul acesta de personalitate, urăsc scandalurile, invidia și lauda. Nu-mi place să pârăsc, nici sa bârfesc.

De unde ai aflat de B-Zone Community?: Toți știu de B-Zone Co.

Alte precizări?: Bine v-am găsit!

Welcome !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.