Jump to content

Prezentare- ISayNo

Alina IAD
 Share

Recommended Posts

- Nick-ul tau: ISayNo

- Prenume: Alina

- Varsta: 16 ani

- Locatia: Pitesti

- Ocupatie: Eleva

- Jocul(rile) preferat(e): Samp, Imvu

- Hobby-urile tale: Imi place, in primul rand, sa stau pe calculator, sa citesc carti si sa fac sport.

- O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Buna! Numele meu este Alina, am 16 ani, locuiesc in orasul Pitesti si sunt eleva in clasa a X-a la Stiinte Sociale. Sunt o persoana sociabila, cu simtul umorului si foarte ambitioasa. Imi place sa fac cat mai bine ceea ce imi propun si sa ajung acolo unde doresc. Ma integrez foarte rapid in diferite grupuri de oameni si ador sa imi fac prieteni noi.

- Alte precizari?: Ne vedem pe Rpg2! :*

Edited by SayNo

- Nick-ul tau: ISayNo

- Prenume: Alina

- Varsta: 16 ani

- Locatia: Pitesti

- Ocupatie: Eleva

- Jocul(rile) preferat(e): Samp, Imvu

- Hobby-urile tale: Imi place, in primul rand, sa stau pe calculator, sa citesc carti si sa fac sport.

- O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Buna! Numele meu este Alina, am 16 ani, locuiesc in orasul Pitesti si sunt eleva in clasa a X-a la Stiinte Sociale. Sunt o persoana sociabila, cu simtul umorului si foarte ambitioasa. Imi place sa fac cat mai bine ceea ce imi propun si sa ajung acolo unde doresc. Ma integrez foarte rapid in diferite grupuri de oameni si ador sa imi fac prieteni noi.

- Alte precizari?: Ne vedem pe Rpg2! :*

Ieșiri, centru etc. :))

Bine ai venit!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.