Amnesi Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Cu ce comanda pot citi un ziar oferit de catre un reporter dupa ce l-am acceptat. Incerc /read paper dar nu stiu ce numar, ma puteti ajuta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadalinArt Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Întreabă reporterul respectiv cum se citește după achiziționare. Ai voie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xin nWo Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 @@Amnesi, imediat după ce ai cumpărat un ziar de la un reporter îţi scrie în chat şi comanda pe care trebuie să o foloseşti pentru a-l citi. Dacă nu mă înşel, comanda este /read paper ID, unde ID reprezintă ID-ul reporterului care ţi-a vândut ziarul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaNnaTyk Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 Îți scrie pe chat comanda pentru al citi sau scrii /read Link to comment Share on other sites More sharing options...
sRn Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 Ai primit răspunsul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.